A to spalone na tacy nie sprawiło że kurczak jebał spalenizną?
Wersja do druku
A to spalone na tacy nie sprawiło że kurczak jebał spalenizną?
prawie stowa za kilogram ale i tak bylo warto, sztos, pozniej wrzuce po zrobieniu :D
http://i61.tinypic.com/24femm8.jpg
@vodorus ; @jodlak ;
https://www.youtube.com/watch?v=WNIKZJjrtBo
czyli nie und z tego sie robi sosik
http://puu.sh/ePUCN/2bc69184fd.jpg
http://puu.sh/ePUHv/df8d79f715.jpg
http://www.budgetbytes.com/2014/05/s...icken-skillet/
lipek mnie zachecil do zrobienia. nie wyglada za ladnie, ale dobre, latwo przygotowac i naprawde sycace
Dałbyś normalną stronę z przepisem, a nie jakiegoś zjeba co chce być śmieszny. Ogólnie danie wygląda spoko, chętnie bym spróbował zrobić.
@Deagle ; gdzie zdjecia po zrobieniu
kurczak/koleslaw/ryz
http://puu.sh/f1rEv/e50fe84795.jpg
Nie wiem czy nie offtop ale mozecie polecic jakies smaczne, zdrowe sosy do przygotowania w blenderze??
A ja mam pytanko... jakieś ciekawe pomysły na wykorzystanie boczku? Ostatnio robiąc smalec tak mi zasmakował, że ledwo starczyło do niego ;p
Sprawdzę w weekend. Dzięki!