Załącznik 381351
:notbad
Wersja do druku
Załącznik 381351
:notbad
Interesujace, z czym to? Beef? Probowalem z Osmiornica, niedlugo moze bedzie w Polnocnej Europie, ale te Hamburgery to Gourmet style :pepega
Czuje tez wino..
Załącznik 381354
Oddajcie Czarka weźcie Avera:maskot
Dzisiaj duzo wina czerwonego a jakiego? :lewak
I to Karczochy Rzymskie nadziewane
Załącznik 381393
Tutaj Abbacchio alla Romana, czyli Stejki Rzymskie :czesiuhehe
Załącznik 381394
Czemu Czaruś znowu wypierdolony? :pepeweed
Jaka jest najlepsza przyprawa do wołowiny do burgera? Jakaś gotowa? Własna mieszkanka? Może coś innego?
no to chyba taka wolowina co przelezala na ulicy dwa lata ze musisz jej smak zabijac taka iloscia przypraw
Jeśli kupisz wołowinę w legitnym mięsnym(a nie jakiegoś mielieńca z lidla) to poza solą serio nic tam nie będzie potrzebne. Lepiej weź zrób dobry sos do burgera, a nie kupuj jakiegoś obrzydliwego przesłodzonego gotowca. Ja często robię taki jak ten z linku i jest petarda.
https://na-talerzu.pl/933/najlepszy-...k-z-mcdonalds/
Najlepszy sos to tortex przemysłowy, ewentuqlnie fanex. Bańka 3 litrowa to koszt jakiś 10zł
do burgera tylko sul i piepsz chyba, że robisz to z psa to wtedy ewentualnie czosnek.
https://www.placek.katowice.pl/
@Pumpkin ;
Nie wiem, kto tam z Kato jeszcze. Polecajka miejsca.
Jeżeli wrzucałem już to sorry ;d
sama sul i pieprz do burgera to tez raczycho straszne. zreszta najlepsze burgery to tylko od @Master ; grill
no ja nie wiem, a jak krowa wpierdala sol, pieprz, garam masale, papryke itp to wtedy git czy nie git @tofulover69 ;
Co prawda wagju to to nie jest ale kolacja udana. Rostebfik i placuszki z cukinii.
Załącznik 381498
Załącznik 381499
ja pierdole chlop wpierdala jakas krowe z biedronki na jakiejs patelni ze spaloną powłoką. a wczesniej jeszcze z czarkiem pił
no nizej upasc sie nie da
https://cdn.discordapp.com/attachmen...530_102654.jpg
kurwa gruby placek z cukini do steka :pepehands:pepehands:pepehands:pepehands:pepehands :pepehands:pepehands:pepehands
brak mi juz sil aby to komentowac!!!
ehhh koham jak wypowiadają się koneserzy paruwek w wątku o steku :kekw
powiec rosen co jest złego w placuszku z cukinii do steka? Bo chyba ani tego ani tego w ustach w rzyciu nie miałeś biedaku :lul
Szarża wkurwionego byznesmena :senorkekw
Ten placek to mi tak średnio podszedł. Takie jedzenie zwyłke jak se można zrobić samemu na odpierdol.
Z tanich knajp spoczko jest kebs w kato Stacja Bejrut. Z burgerowni polecam Burgi na ligocie mega dobre shamash burgerki mają i frytki zapiekane z serem majo/sriracha i zieloną cebulką
XD
sonka ulana coorva :peepo
sonka zalany knurze idź pobiegaj a nie przepisy na steka wrzucasz, to nie jest wątek dla użytkowników z twoim BMI
Miałem kiedyś współlokatora Ormianina. Chłop robił często rzeczy w piekarniku. Peklowanego schabowego między innymi. Właśnie opierdalam.
jak się Czarek skończył to temat zdechł, KURRWAAA:reeeeeeee.png
Za to mamy Tibiarza. Fajnie, nie? Long live torg.pl :thisisfine
High quality mięsko, takie samo sonka wpierdala z tym ze grubas wypija jeszcze wodę z opakowania na czczo dla orzeźwienia
Xd