ale bym se pomidorki w śmietanie wydziubał
Wersja do druku
ale bym se pomidorki w śmietanie wydziubał
naajak
najlepiej zieloną, ale normalne też pasiba :feelsokayman
Z jakiej firmy polecacie pastę curry?
picka xd czarki zmęczone i pod serem i kiełbas śląski na górze z promki z majuwki
https://i.imgur.com/s0GBilW.jpeg
https://i.imgur.com/94tpzhB.jpeg
https://i.imgur.com/VpbHeFN.jpeg
szacunek za podsmażenie kieobasy. niewielu kucharzy zna ten sekret który sprawia, że picka jest pyszna.
Czarek, a Ty nie masz jakichs neapolitanskich korzeni???
z takim nastawieniem to ty masterchefa nie zdobedziesz :lewy8s moze jeszcze podgrzej w mikrofaluwce?:hidethepainlewy
dzis pierwszy raz w zyciu robilem chaczapuri, wyszlo calkiem git
https://i.imgur.com/AvTCXq0.jpeg