a z tłuszczu odcisnąłeś je na ręczniku?
bo takie prosto z oleju to słabo to widzę (nie ma znaczenia, czy dałeś 2 czy 3 cm oleju, i tak będą tak samo tłuste, lol)
Wersja do druku
a z tłuszczu odcisnąłeś je na ręczniku?
bo takie prosto z oleju to słabo to widzę (nie ma znaczenia, czy dałeś 2 czy 3 cm oleju, i tak będą tak samo tłuste, lol)
Nie bo to wsiąka w tą mase?
Kurczak z ogorkiem + fasolka :)
https://i.imgur.com/gUTl6.jpg
Może mi ktoś podać przepis na ciasto kruche? Nie dużo, tak żeby wyszło tego tyle, jak cały kubek, albo dwa?
Corn Dogi + salatka z ziemniakow. To okragle to cebula, bo zostalo mi ciasta. Od siebie polecam je troche doprawic.
http://oi45.tinypic.com/23saxz4.jpg
Zastanawiam sie dlaczego sie jaracie tymi corndogami, przeciez to gowno jest tak niedobre :///
Jutro jak dorwie wreszcie swoj telefon powrzucam wam zdjecia pierdol robionych na gastro ;]
Zobaczylem w temacie, postanowilem zrobic po swojemu. Zero oleju w dogach, ciasto uroslo, z zewnatrz chrupkie w srodku mieciutkie. Doprawione na ostro idealnie wspolgralo z kwaskowa(?) salatka.
Dol#
Brak mi slowa na smak, trudno nazwac go kwasnym. Specifyczny smak zalewki (ocet, piepeprz, sol, troszke oleju) w polaczeniu z cebula i ziemniakami.
Nie wiem, czy już ktoś podawał w temacie tą stronę, ale jest na niej masa prostych przepisów +zdjęcia do każdego.
www.enjoyyourcooking.com