Reklama
Pokazuje wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Zostal jeden przewód od swiatła ?

  1. #1

    Data rejestracji
    2014
    Posty
    323
    Siła reputacji
    8

    Domyślny Zostal jeden przewód od swiatła ?

    Alo,

    Mam lampe z wentlatorem.

    Zamontowalem wszystko niestety zostal mi jeden kabel z napieciem.

    Rzecz dzieje sie w UK.

    Ktos ma jakies pomysly ?

    W pokoju sa 2 wlaczniki do jednego swiatla, w tym jeden z nich jest podwojny i wlacza swiatlo w schowku.Zostal jeden przewód od swiatła ?-comment_1622473608txqxhoatup7ggdabshlrbr-w400.jpgZostal jeden przewód od swiatła ?-comment_1622407574dwobnptyptyyfhx7e6au5d-w400.jpg

  2. #2
    Avatar RedheadPapa
    Data rejestracji
    2012
    Posty
    1,862
    Siła reputacji
    11

    Domyślny

    @tores-k ; @Jrek ; @linak ; panowie znacie jakiegoś dobrego elektryka w uk?
    szur

  3. Reklama
  4. #3

    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    ZYJEMY W SYMULACJI
    Wiek
    27
    Posty
    3,745
    Siła reputacji
    0

    Domyślny

    a jak podlaczysz go do tamtych dwoch fazowych to co sie stanie (pewnie wszystkie naraz sie wlacza) bo w sumie chuja tu napisales i nie wiadomo czego oczekujesz xD
    Ostatnio zmieniony przez Maskot : 31-05-2021, 20:56

  5. #4
    Avatar Vailandur
    Data rejestracji
    2016
    Położenie
    Nie
    Posty
    4,972
    Siła reputacji
    9

    Domyślny

    Utnij tego co dynda, nie potrzebny
    Cytuj lipek napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    co myslicie o takim tatuazu psimek i tibiarz77 trzymaja sie za rece a nam nimi lata profesorek na wozku

  6. #5

    Kierowca jest w bagażniku Lord jest teraz offline
    Avatar Lord
    Data rejestracji
    2012
    Położenie
    torg.pl
    Wiek
    26
    Posty
    6,287
    Siła reputacji
    13

    Domyślny

    Cytuj Michauu napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Alo,

    Mam lampe z wentlatorem.

    Zamontowalem wszystko niestety zostal mi jeden kabel z napieciem.

    Rzecz dzieje sie w UK.

    Ktos ma jakies pomysly ?

    W pokoju sa 2 wlaczniki do jednego swiatla, w tym jeden z nich jest podwojny i wlacza swiatlo w schowku.Zostal jeden przewód od swiatła ?-comment_1622473608txqxhoatup7ggdabshlrbr-w400.jpgZostal jeden przewód od swiatła ?-comment_1622407574dwobnptyptyyfhx7e6au5d-w400.jpg
    daj tego brazowego do brazowych
    Cytuj Taidio napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    no pięknie, ja używam argumentów, logiki oraz inteligentnie punktuję głupoty

  7. #6
    Avatar Deuuu
    Data rejestracji
    2010
    Położenie
    Szczecin
    Wiek
    29
    Posty
    183
    Siła reputacji
    12

    Domyślny

    Trzy niebieskie są podłączone razem więc i trzy brązowe tak podłącz.

    Uwierz mi, znam się na tym.

  8. #7
    Avatar Vailandur
    Data rejestracji
    2016
    Położenie
    Nie
    Posty
    4,972
    Siła reputacji
    9

    Domyślny

    Trakcja to jest biznes, kabelki to śmierć
    Cytuj lipek napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    co myslicie o takim tatuazu psimek i tibiarz77 trzymaja sie za rece a nam nimi lata profesorek na wozku

  9. #8
    Avatar Fansworth
    Data rejestracji
    2014
    Posty
    287
    Siła reputacji
    7

    Domyślny

    polacz wszystkie live'y razem
    Na pewno masz 3 kable pod napieciem?
    raczej rozlaczyles jakis obwod w suficie.

    jezeli masz prad na wiecej niz 1 kablu to NIE LACZ ICH bo Ci wydupcy bezpieczenik

  10. #9

    Data rejestracji
    2014
    Posty
    323
    Siła reputacji
    8

    Domyślny

    Podłaczylem tak jak piszesz Fansworth

    3 Czerwone do jednej kostki i zostawilem.

    1 Niebieski ktory byl w peszlu razem z kablem który mial prad. dalem do LIVE.

    Pozostale 2 niebieskie dalem na Neutral.

    I niby dziala, ale zamienilo mi to przyciski w scianie tj.

    Jak wczesniej przelacznik byl w pozycji \ <- wylaczony, to teraz jest wlaczony.

    Jakies sugestie ?

    PS. jak dalem 2 kable niebieskie do Live to wywalilo bezpiecznik.

  11. #10

    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    ZYJEMY W SYMULACJI
    Wiek
    27
    Posty
    3,745
    Siła reputacji
    0

    Domyślny

    fazowe w puszce zmien i powinno byc git

Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Tagi tego tematu

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •