Reklama
Strona 17 z 19 PierwszaPierwsza ... 71516171819 OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 241 do 255 z 277

Temat: Mandarke - Powiew świeżości

konto usunięte

Domyślny

Cytuj Waw992 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    I jak się okazało reportował posty w gorszym hp nie wiadomo w jakim celu
    nie zesraj się xD
    zreportowałem jakiegoś posta bo uznałem że jest wyjątkowo głupi

uwaga - ty też tak możesz

Cytuj Waw992 napisał Pokaż post
    Pluje na takich prowokatorów
    śmieszna sprawa bo nie napisałem nawet jednego posta więc quality prowokator

Data rejestracji
    2007
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Cytuj spleen napisał Pokaż post
    cytując ze strony GIODO:
    Daną osobową będzie taka informacja, która pozwala na ustalenie tożsamości danej osoby, bez nadzwyczajnego wysiłku i nakładów, zwłaszcza przy wykorzystaniu łatwo osiągalnych i powszechnie dostępnych źródeł.
    skoro więc nie mamy po 13 lat, to nie musimy sobie tłumaczyć, dlatego istnieje ustawa o ochronie danych osobowych i GIODO, i mozemy przyjac, ze skoro jest to prawnie istniejace rozwiazanie, to jest wazniejsze od tego co Ty uwazasz za sluszne?
    Miło, że to wkleiłeś. Nie uważasz, że na podstawie tego cytatu naruszeniem danych osobowych byłaby sytuacja w której ktoś pisze "Jacek Wokalista to Mandarke" a nie tylko "Jacek Wokalista" ?

Data rejestracji
    2012
    Siła reputacji
    19

Domyślny

po pierwsze to co up
    po drugie:
    Daną osobową będzie taka informacja, która pozwala na ustalenie tożsamości danej osoby, bez nadzwyczajnego wysiłku i nakładów, zwłaszcza przy wykorzystaniu łatwo osiągalnych i powszechnie dostępnych źródeł.

Wejdź na facebooka, wpisz imie i nazwisko i spróbuj trafić akurat na mandreja, życzę miłej i zabawy

4. Reklama
    Data rejestracji
    2007
    Siła reputacji
    21

Domyślny

ja nie wiem po chuj tu w ogóle trzymać mandarka, skoro od kilku lat za każdym razem jak się pojawia to jest gównoburza i jest ona wywołana jego zjebanym zachowaniem. Typ jest chamem i prowokatorem i jeśli miałbym wybrać jedną osobę, która by wyleciała z forum to właśnie jego. Nie mam takiej mocy, więc niech sobie siedzi i pisze co chce, tylko nie dawajcie mu władzy, bo mu odpierdala.
    ps jak nie było madreja to nie widziałem nigdzie na forum dj spleena czy mpmj

Data rejestracji
    2005
    Siła reputacji
    24

Domyślny

Cytuj Aulerius napisał Pokaż post
    Miło, że to wkleiłeś. Nie uważasz, że na podstawie tego cytatu naruszeniem danych osobowych byłaby sytuacja w której ktoś pisze "Jacek Wokalista to Mandarke" a nie tylko "Jacek Wokalista" ?
    oczywiscie, ze nie bedzie.

tylko ze taka sytuacja nie wystepuje na tym forum, bo w swoim wywodzie pominales takie cos jak "kontekst wypowiedzi".

Cytuj Nextpro napisał Pokaż post
    Wejdź na facebooka, wpisz imie i nazwisko i spróbuj trafić akurat na mandreja, życzę miłej i zabawy
    poł minuty mi to zajęło, myślę, że ten co trzeba mam profil.
    zreszta zdaje sie linki do FB roznych osob znanych z imienia i nazwiska sie tu przewijaly wielokrotnie.

natomiast druga sprawa, to kwestia jest taka, ze zasady na tym forum zostały ustalone takie, a nie inne i nalezy sie do nich stosowac.
    Sprzedam CS:GO w formie giftu na steam za 4 kluczyki.

Data rejestracji
    2012
    Siła reputacji
    19

Domyślny

oczywiscie, ze nie bedzie.

tylko ze taka sytuacja nie wystepuje na tym forum, bo w swoim wywodzie pominales takie cos jak "kontekst wypowiedzi".

poł minuty mi to zajęło, myślę, że ten co trzeba mam profil.
    zreszta zdaje sie linki do FB roznych osob znanych z imienia i nazwiska sie tu przewijaly wielokrotnie.

natomiast druga sprawa, to kwestia jest taka, ze zasady na tym forum zostały ustalone takie, a nie inne i nalezy sie do nich stosowac.
    to myślisz, czy wiesz który to profil? bo ja też mogę nie wiedzieć czy imię jego jakub czy jacob czy inny jack i dane podać nieświadomie..

8. Reklama
    Data rejestracji
    2005
    Siła reputacji
    24

Domyślny

za nieswiadome podanie danych nikt tu jeszcze bana nigdy nie dostał.
    Sprzedam CS:GO w formie giftu na steam za 4 kluczyki.

Data rejestracji
    2006
    Siła reputacji
    20

Domyślny

za nieswiadome podanie danych nikt tu jeszcze bana nigdy nie dostał.
    kilka lat temu wrzuciłem w jakimś temacie słynny film który nie może być tutaj postowany (wrzuciłem to w kontekście odkrycia, bo nie wiedziałem, że torg wtedy tym żył)

to było po przerwie chyba pół rocznej i nie byciu na bieżąco z aktualną sytuacją na forum

efekt? przerwa 30 dni xD

Data rejestracji
    2007
    Siła reputacji
    21

Domyślny

nie pamiętam dokładnie jak skończyła osoba, która założyła temat o pewnym zbrodniarzu co ukradł pieniądze dzieciom z domów dziecka (sprawa głośna, nawet w - uwaga - TV), ale upomnienie to nie było :)

12. Reklama
    Data rejestracji
    2012
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Szum o dane osobowe Madrejka ale jak Alien rozdawał moje IP random osobom ,które akurat go o to prosiły to "hehe nic się nie stało" xDDDDDDDDDDDDDDDD

Data rejestracji
    2006
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Cytuj Ander Twenty napisał Pokaż post
    nie pamiętam dokładnie jak skończyła osoba, która założyła temat o pewnym zbrodniarzu co ukradł pieniądze dzieciom z domów dziecka (sprawa głośna, nawet w - uwaga - TV), ale upomnienie to nie było :)
    Pamietam to, akurat ta osoba nazywa sie tak samo jak M. Ktos założył temat tylko dotyczyło to nie domów dziecka a fundacji zwalczającej pedofilie chyba

Data rejestracji
    2009
    Położenie
    Sayonara
    Siła reputacji
    30

Domyślny

Również kiedyś dostałem bana za nieświadome użycie dwóch słów których znaczenia wtedy nie znałem, myślałem że to jakiś forumowy mem czy czyjaś ksywka, a wytłumaczenia i próba odwołania w o serwisie nie pomogły bo przecież "obraziłem" świętą krowę

Pewnie do dzisiaj nie wiedziałbym co znaczą te dwa słowa gdyby nie to że dostałem bana i napisałem odwołanie w o serwisie gdzie ja oraz kilka innych osób dowiedziały się że J... to mandarke, brawo

16. Reklama
    Data rejestracji
    2005
    Siła reputacji
    23

Domyślny

@up

nieznajomość prawa szkodzi :D
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Data rejestracji
    2015
    Siła reputacji
    11

Domyślny

Cytuj Urlak napisał Pokaż post
    @up

nieznajomość prawa szkodzi :D
    jestes uposledzony??

Data rejestracji
    2005
    Siła reputacji
    23

Domyślny

nie ale widzę że ty chyba jesteś, ale już niedługo znajdę lekarstwo i cie wyleczę xd
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania