Reklama
Strona 50 z 115 PierwszaPierwsza ... 40484950515260100 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 736 do 750 z 1724

Temat: Medivia Pendulum- oldschoolowe oro!

Data rejestracji
    2013
    Siła reputacji
    13

Domyślny

Cytuj kep napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Nie, na filmiku widać jak cały śmieszny timek damodredów dostaje na łeb 2x.
    torg puacz off.
    Jak Ty tam widzisz nasza przewagę liczebną to jesteś ślepym debilem, damodredów było trzy razy tyle co nas
    Dobry link dales? Ja tam widze 8 osob od was bijacych wieksza czesc filmiku po 1 targecie no i 1 akcje z tym ala tp trapem ale tam na pewno nie bylo trzy razy tyle(24) osob.

konto usunięte

Domyślny

Cytuj Szlaga_ napisał Pokaż post
    Dobry link dales? Ja tam widze 8 osob od was bijacych wieksza czesc filmiku po 1 targecie no i 1 akcje z tym ala tp trapem ale tam na pewno nie bylo trzy razy tyle(24) osob.
    ty weź hejterze odpierdol się od niego ok sam byś takiego masterplanu nie zaplanował to nie oceniaj przewage mieli damodredzi i to 4 krotną tylko po prostu się bali wejść na ekran i podchodzili pojedyńczo

Data rejestracji
    2015
    Siła reputacji
    12

Domyślny

Nie, na filmiku widać jak cały śmieszny timek damodredów dostaje na łeb 2x.
    torg puacz off.
    Jak Ty tam widzisz nasza przewagę liczebną to jesteś ślepym debilem, damodredów było trzy razy tyle co nas
    nie zebym bronil tych damodredow, ale zakladam, ze jakbyscie wyszli z nimi na open w takiej samej ilosci osob to byscie spierdalali na najbliższego defa xD

4. Reklama

Data rejestracji
    2016
    Położenie
    Rookgaard
    Siła reputacji
    0

Domyślny

hahahaaha torgi wyje z was nooby ślepe. :D Na tp trapie nas było 8, damodredów łącznie weszło około 20 ślepe gównojady z torga xD

ten kto widzi tam jednego targeta to jest jebanym debilem i pierwszy raz tą gre na oczy widzi

Cytuj Genway napisał Pokaż post
    nie zebym bronil tych damodredow, ale zakladam, ze jakbyscie wyszli z nimi na open w takiej samej ilosci osob to byscie spierdalali na najbliższego defa xD
    No gościu jak nas było 8 a ich ponad 20 to nie ma sensu wychodzić na open battle, tak się właśnie znacie gównojady z torga.

btw. wystarczy sprawdzić medivia.online i sprawdzić ile osób się wyjebało na plecy od nich i policzyć. Używajcie kalkulatora bo widzę, że z liczeniem to macie problem. :D
    Ostatnio zmieniony przez kep : 23-01-2017, 10:49

Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Białystok
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Załatw sobie wizytę u okulisty jak widzisz tam naszą przewagę liczebną noobie i przestań płakać :D

torgi bez rąk nie płakać
    XDDDDDDDD

kleponidas co ty odkurwiasz baklazanie, jestes najwiekszym nohandem tibianica. juz nie pamietasz jak w ankh zakurwiles przy shopach gfb zamiast sd i ciebie jakies 10 lvle otoczyly i wciagnely nosem? dalej 5g glonika dziennie jarane? bo coraz gorzej ci na mozg siada

a co do filmiku
    >masterplan
    >2 snejki
    o gurrwa

@up

jak sie zaplul XDDDD
    Ostatnio zmieniony przez Magoo : 23-01-2017, 10:51

Data rejestracji
    2016
    Położenie
    Rookgaard
    Siła reputacji
    0

Domyślny

Cytuj Magoo napisał Pokaż post
    XDDDDDDDD

kleponidas co ty odkurwiasz baklazanie, jestes najwiekszym nohandem tibianica. juz nie pamietasz jak w ankh zakurwiles przy shopach gfb zamiast sd i ciebie jakies 10 lvle otoczyly i wciagnely nosem? dalej 5g glonika dziennie jarane? bo coraz gorzej ci na mozg siada

a co do filmiku
    >masterplan
    >2 snejki
    o gurrwa
    Dobra ale zamknij już morde nohandzie z trade i nie płacz. Zazdrościsz, że takie wypociny tu piszesz? Z tego co sobie przypominam to Ty noobie xloga z spectrum zrobiłeś bo Cię zabiły jakieś 15lvle. Warto przypomnieć ludzia jak mama Ci kare zrobiła i prąd wyłączyła bo grałeś w tibie do 23, przykre. Powiedział co wiedział gównojad... ;)

Niby taki dorosły a mamusia mu pizde kręciła bo za długo w Tibie gra... Największy bakłażan i nohand = Magoo.
    Ostatnio zmieniony przez kep : 23-01-2017, 10:54

8. Reklama
    Data rejestracji
    2015
    Położenie
    Białystok
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Damodredow weszlo moze z 12 w tego tp trapa z czego 6 z niego wyszlo jak zabili jednego typa od was. Jak ty tam widzisz 20 osob to troche beka. Ich moze ogolem 20 paddlo liczac z tymi co przyszli drugi raz ale tez watpie.

Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Białystok
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Dobra ale zamknij już morde nohandzie z trade i nie płacz. Zazdrościsz, że takie wypociny tu piszesz? Z tego co sobie przypominam to Ty noobie xloga z spectrum zrobiłeś bo Cię zabiły jakieś 15lvle. Warto przypomnieć ludzia jak mama Ci kare zrobiła i prąd wyłączyła bo grałeś w tibie do 23, przykre. Powiedział co wiedział gównojad... ;)

Niby taki dorosły a mamusia mu pizde kręciła bo za długo w Tibie gra... Największy bakłażan i nohand = Magoo.
    co ty wyprawiasz czlowieku XD jak ty nawet nie wiesz kim ja jestem. poza tym nie mieszkam z mamom ;/ co ty mowisz ludzia noobie

edit.
    o chuj, kolejny mc zbanownany, lipa ;/
    Ostatnio zmieniony przez Magoo : 23-01-2017, 11:02

Data rejestracji
    2013
    Siła reputacji
    12

Domyślny

widze ze intelektulany poziom tibijczykow zatrzymal sie na 2005 roku XD

fajne fajne dawac wiecej XD

12. Reklama
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Koszalin
    Siła reputacji
    27

Domyślny

bardzo dobra wymiana zdań XD a nazywać leszczami damodredów to XD

btw kto to marhozi? kolejny samozwańczy krul pvp z 8.6 elfbotków?
    Cytuj Halunek napisał Pokaż post
    byczek-jebaka hedonista kulturysta i uzdrowiciel a ty i tak powiesz ze to człowiek o twarzy homo erectus

Data rejestracji
    2012
    Położenie
    Śląsk
    Siła reputacji
    15

Domyślny

Cytuj Byczek napisał Pokaż post
    bardzo dobra wymiana zdań XD a nazywać leszczami damodredów to XD

btw kto to marhozi? kolejny samozwańczy krul pvp z 8.6 elfbotków?
    Marhozi to typek co lata ze swoją ekipą w parę osób łapać pojedyncze target/streamerow i to nagrywa i wrzuca na YT i spamuje na trade danego servera szczycą się swoim zajebistym pvp

Pamiętam jak ten jego śmieszny teamek mnie złapał na elothu pierwszym jak miałem 70 kapcia na hyderkach w full trapa to im rzuciłem k arma i jakiś lamus się polasil i mi otworzył trapa a w bp miałem loot na 100 k

Śmieszny typo xd
    Ostatnio zmieniony przez Hotarti : 23-01-2017, 11:32
    Cytuj jaxi napisał Pokaż post
    Ciekawe czy opierdalanie galy jest fajne
    Bo lizanie cipa to nie ma dużo możliwości, a przy paruwie można nieźle rzeczy tworzyć

Data rejestracji
    2015
    Siła reputacji
    0

Domyślny

co ty mowisz ludzia noobie
    Piszę samą prawdę o Tobie, doskonale wiem kim jesteś noobie. Niby 23 lata a jeszcze jakiś czas temu na spectrum musiałeś na akcji dawać xloga bo matka Ci wbiła do pokoju i kręciła Ci afere, że grasz za długo i kare Ci zrobiła... Jesteś mamisynkiem i tyle, nie siedź za długo bo znowu kare będziesz miał a potem będziesz płakać, że 3 dni nie grałeś... Gównojad.

Jeszcze sobie przypomniałem jak się chwaliłeś na tsie, że mamie podbierasz drobne na paysafecard a będziesz mi się tu pluł... Co za typ XDDDDDD

eot.
    Ostatnio zmieniony przez Knro : 23-01-2017, 11:36

16. Reklama

Data rejestracji
    2007
    Siła reputacji
    24

Domyślny

ta, ten montaz jest straszny, az sie ogladac nie chce

Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Białystok
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj Knro napisał Pokaż post
    Piszę samą prawdę o Tobie, doskonale wiem kim jesteś noobie. Niby 23 lata a jeszcze jakiś czas temu na spectrum musiałeś na akcji dawać xloga bo matka Ci wbiła do pokoju i kręciła Ci afere, że grasz za długo i kare Ci zrobiła... Jesteś mamisynkiem i tyle, nie siedź za długo bo znowu kare będziesz miał a potem będziesz płakać, że 3 dni nie grałeś... Gównojad.
    Ale gosciu, nie biegalismy razem na akcje, nie wiesz kim ja jestem nawet XD Kilkadziesiat osob nie moze sie mylic co do twojej glupoty, bo za kazdym razem jak na trade sie odzywales to po 5 minutach byles gwiazda, bo o gorszego kretyna w tych czasach tibijskich to ciezko.

Data rejestracji
    2015
    Siła reputacji
    0

Domyślny

Ale gosciu, nie biegalismy razem na akcje, nie wiesz kim ja jestem nawet XD Kilkadziesiat osob nie moze sie mylic co do twojej glupoty, bo za kazdym razem jak na trade sie odzywales to po 5 minutach byles gwiazda, bo o gorszego kretyna w tych czasach tibijskich to ciezko.
    Nie rozśmieszaj mi nerek gównojadzie. Wiem kim jesteś. Jesteś noobem, któremu mama robiła kare na komputer bo za długo grałeś w Tibie i teraz nie tłumacz się bo jest wiele osób, które to słyszało. A co do trade - nigdy się tam nie oddzywałem także kiepsko trafiłeś a Ty szukałeś teamu na trade, płakałeś jak Cię zabiły 15lvlki (też na trade) = posiadasz IQ Joli Rutowicz i masz racje o gorszego kretyna niż Magoo w tych czasach tibijskich jest naprawdę ciężko.
    Ostatnio zmieniony przez Knro : 23-01-2017, 11:41

20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)