Ja pierdolę, na prawdę tu niektórym musieliby muslimy wyjebać w kosmos mamusię i tatusie, brata, siostrę, psa i jeszcze kota by zaczęli myśleć, że z tymi pierdolonymi brudasami nie można się pierdolić i nie ważne w jak brutalny sposób, po prostu ich wyjebać stąd. Wstęp z BW do Europy powinny mieć TYLKO kobiety z dziećmi, gdzie kobiety wiadomo jak traktowane w kulturze muzułmańskiej - nie miałyby problemu zasymilować się do warunków europejskich, gdzie kobieta jest na równi z mężczyzną.
Dodatkowo kurwa mać, to ile kasy idzie na tych wszystkich brudasów (ogólnikowo stwierdzam), którzy dostają wszystko za nic, stałą pensję, mieszkanie, inne bonusy - zamiast im kurwa dawać to wszystko, to niech wydadzą kasę na naukę języka, zajęcia z kultury danego kraju itd. i jeśli ktoś nie chce w takich zajęciach i naukach uczestniczyć tudzież prowadzący (czy w jakiś tam sposób to weryfikować) widzi, że uczestnik nic nie wynosi z tego, to wypierdolić go do morza czy do Syrii czy chuj wie skąd przybył, po prostu wyjebać z kraju.
Rozwiązań problemów jest od groma - od tych jak pisałem: brutalnych, jak i bardziej humanitarnych, gdzie jednak wytyczone warunki uchodźca musi spełnić, jeśli chce być ratowany przed wojną, bo inaczej najwyraźniej nie boi się jej wystarczająco i niech spierdala walczyć u siebie - tylko że pojebane umysłowo lewactwo w tej Europie ich nie widzi, oni nie rozporządzają swoimi pieniędzmi, to oni nie widzą problemu w rozdawaniu tej kasy - wiadomo przecież, że nie swoją kasą i do tego bez żadnych konsekwencji najłatwiej się rozporządza.
Sorry za taki przekaz, ale już mi kurwa krew buzuje, jak słyszę o kolejnych zamachach i to bzdurne paplanie lewaków, że znajdą rozwiązanie.
Zakładki