Chels napisał
Witam jestem przedstawicielem postaci magicznych na otsie, jak wszyscy widza palkowie i ekowie maja bardzo duzo boost na niskich poziomach,jestem aktualnie na 30 lvlu i nie mam nim kasy jasne moge zrobic quest na 10k valkirie i amazonki problem w tym ze dostaje od nich po dupie i bez gfb sie nie obedzie,poza tym sytuacja sie bedzie powtarzac bo przy tym lootrate profitowac z runek druidem jest niemozliwe (visy przed kratke tego nie ulatwiaja :)) chcialbym wiec dac propozycje do wprowadzenia komemdy ktora bedzie teleportowala do siebie summony, do tego czar/runke ktora bedzie dawala summonowi lekkie haste bo teraz granie z summonami na tych wielopoziomowych expowiskach jest niemozliwe. Proszę o opinie.
pozatym wnioskuje o podniesienie cen skupowania addonowych itemkow ze 100gp do 500.
@
Seyaelo ;
20lv quest na p seta na Wildach North AKaria ( robiłem dzisiaj z Januszem ) , uzbierowujesz 1k i atakujesz madzik shop , zakupujesz blankuwy i lecisz na amvalkirie taska wykrecić( mozesz zabrać kolege najlepiej Łucznika wtedy profit 100%) w miedzy czasie klepiesz runy Hmm / GFB ( na gule i szkieletory ) i masz lv + oszednosc tylko no czasami trzeba przystopowac z PG , i dorobic runek z wedkom albo atakujesz MC Donalda po Big Brown Mushrommy ( 800 gp za 100 ) i starczaja ci tak na 1 dzien .
Pozdrawiam Reduwa, wieczorem Odnajdę sens zycia na torgu jak będę w stanie ..
+ Chce dodać że Arevv mnie kylym mówi że bp spadł ( runów tyle wypadło że hoho h) jest mi winien sporo( ma do wieczora przeslać parclem) bo jakoś mi też EQ wyparowało a razem z Januszem Robiłem pset quest dzisiaj na 2 kontach więc moje pytanie '' O chuj chodzi ? " niby p set ale 0 hajsu 0 EQ został mi tylko palladyn aktywny :/
a tutaj Wideo Report w oczekiwaniu na janusza ale Bogdan przyszedł mnie uratować *** chwile później RAGE BUBUCHA możnabyło czytać na game chat ale tego nie uwieczniłem ;/
Janusz to Pein*
Zakładki