Reklama
Strona 123 z 145 PierwszaPierwsza ... 2373113121122123124125133 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 1,831 do 1,845 z 2174

Temat: Szukam gry! Gra podobna do...? SPIS tematów

Data rejestracji
    2009
    Położenie
    日本
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Szukam gry podobnej do sword and sandals gdzie było identycznie to samo tylko,tam chyba było w mieście to, wiecej nie pamietam

Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online

Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Zabrze
    Siła reputacji
    17

Domyślny

Za dzieciaka gralem w taka giere, gdzie biegalo sie postacia i rozwalalo rozne rzeczy[glownie rekami badz bronia biala], jak i ludzi. Do wyboru byl jeden wielki miesniak, jeden przecietniak[pod wzgledem wygladu] i chyba jakas kobieta[mozliwe, ze byla i 4 postac, nie pamietam juz dobrze]. Czas akcji to mniej wiecej terazniejszosc~. Wiem, ze opis slaby, ale znalazlem cos, co moze dodatkowo naprowadzic na to:

https://scs.pl/odcinek,13-posterunek...rz,s01e11.html

Tutaj graja w ta gre gdzies od 2:35 do 3:20[sa 2 fragmenty].

ew. inne zrodlo:
    https://www.youtube.com/watch?v=AIpHaxFb-H8
    tutaj od 2:40

Nie wykluczone, ze byla to inna platforma, anizeli PC[pegasus, playstation]. Jest szansa, ze ktos jednak da rade podac nazwe gry ;s?

Data rejestracji
    2012
    Położenie
    Potsdam
    Siła reputacji
    14

Domyślny

Fighting Force. Platformy to PC, PSX i N64

4. Reklama
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    w mieszkaniu
    Siła reputacji
    22

Domyślny

Cytuj polek asty napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Witam jako, że ostatnio często wieczorami w tygodniu mam trochę, czasu także szukam jakiegoś prostego MMORPG.

Co rozumiem przez proste? Nie chcę poświęcać miesiąca na ogarnięcie podstaw, interfejs który nie zajmuje pół ekranu.
    Nic mnie tak nie irytuje jak milion ikon na obrazie. No i wymagania, którym sprosta komputer z przed kilku lat.

A i zapomniałbym, darmowe
    Podbijam :p

Data rejestracji
    2006
    Siła reputacji
    24

Domyślny

Szukam gierki via WWW.
    Głównie chodzi mi o to, żeby można było grać długo, żeby nie ograniczał mnie 5 godzinny czas rozbudowy budynku czy 10 godzinna wyprawa na przeciwnika.
    Najlepiej coś na zasadzie rozbudowywania się, swojej armii i walki z przeciwnikami w czasie rzeczywistym, gdzie ja kieruję armią, a nie walka polegająca na symulacji walki przez statystyki komputerowe.

Ewentualnie coś jak Plemiona, Bloodwars tylko ciekawego, bo większośc, co znajduję to totalne gówna.

Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    23

Domyślny Wojenne fpsy cod/moh

Witam, szukam wojennych fpsow z ciekawym singlem. Gralem w pierwsze cody i medale - podobaly mi sie. Potem dluga przerwa, nie ruszalem wojennych gierek przez to, ze wszedzie ktos narzekal jakie to chujowe/niedopracowane itd. az skusilem sie na coda mw2 - podobal mi sie. Znowu przerwa i ostatnio sobie odpalilem Moh'a tego, ktory byl w humble bundle, zadnego dodatkowego tytulu, wojna w afganistanie - podobal mi sie.
    Poczytalem troche recenzji i wyglada na to, ze nie jestem zbyt wymagajacy. Tak wiec w co powinienem zagrac? Interesuje mnie tylko single, najlepiej nowsze czesci gier.

8. Reklama

Notoryczny Miotacz Postów Rezz' jest teraz offline
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Śląsk
    Siła reputacji
    18

Domyślny

SIEMA, szukam CZEGOKOLWIEK na teraz żeby pograć. Sprawdzałem dziś sobie Runescape, zezenie, jakies dead frintier, baldursa albo nevrwintera nei chce mi się odpalać. Csa, strzelanek tez nie. Może coś ciekawego via www ? ewentualnie coś z SUPER singlem pod względem fabuły(nie lubię przygodówek). I tak, gierki typu: w3 i 2, bg, iwd, sc, hommy, planscepy, mountblade, farcry, sportowe i takie typu gladius, cody odpadają. Jakiś fajny RTS może? bo patrze te empires, settlers online to raczej słabo. Plemionami bym sie pobawił, ale może coś pod inną nazwą z podobną mechaniką i, jakby, łatwością?

aktualnie jestem w trakcie kupowania Two Worlds, ale słabo seedują, więc jeszcze zdążę coś zacząć za ten czas via www :D
    Ostatnio zmieniony przez Rezz' : 19-03-2015, 20:10
    Cytuj WolF napisał Pokaż post
    siatkówka i koszykówka to pseudo-sporty, w ogóle gra gdzie nie ma kontaktu nie jest sportem

Data rejestracji
    2006
    Położenie
    Łódź
    Siła reputacji
    21

Domyślny

Cytuj Rezz' napisał Pokaż post
    SIEMA, szukam CZEGOKOLWIEK na teraz żeby pograć. Sprawdzałem dziś sobie Runescape, zezenie, jakies dead frintier, baldursa albo nevrwintera nei chce mi się odpalać. Csa, strzelanek tez nie. Może coś ciekawego via www ? ewentualnie coś z SUPER singlem pod względem fabuły(nie lubię przygodówek). I tak, gierki typu: w3 i 2, bg, iwd, sc, hommy, planscepy, mountblade, farcry, sportowe i takie typu gladius, cody odpadają. Jakiś fajny RTS może? bo patrze te empires, settlers online to raczej słabo. Plemionami bym sie pobawił, ale może coś pod inną nazwą z podobną mechaniką i, jakby, łatwością?

aktualnie jestem w trakcie kupowania Two Worlds, ale słabo seedują, więc jeszcze zdążę coś zacząć za ten czas via www :D
    Jak zależy ci na epickiej fabule to The Walking Dead i The Walking Dead 2. Jest to bardziej interaktywny film, ale jak zagrasz to sam dasz greenbaga po zakończonej rozgrywce ;) @Rezz' ;

Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Śląsk
    Siła reputacji
    18

Domyślny

dzięki wielkie, mogę mieć tutaj lekkie problemy ze sprzętem, więc czekam na jakąś propozycję jeszcze! jestem hojny, jak coś :D
    siatkówka i koszykówka to pseudo-sporty, w ogóle gra gdzie nie ma kontaktu nie jest sportem

12. Reklama
    Data rejestracji
    2005
    Położenie
    Wrocław
    Siła reputacji
    21

Domyślny

Cytuj matizioom napisał Pokaż post
    Witam, szukam wojennych fpsow z ciekawym singlem. Gralem w pierwsze cody i medale - podobaly mi sie. Potem dluga przerwa, nie ruszalem wojennych gierek przez to, ze wszedzie ktos narzekal jakie to chujowe/niedopracowane itd. az skusilem sie na coda mw2 - podobal mi sie. Znowu przerwa i ostatnio sobie odpalilem Moh'a tego, ktory byl w humble bundle, zadnego dodatkowego tytulu, wojna w afganistanie - podobal mi sie.
    Poczytalem troche recenzji i wyglada na to, ze nie jestem zbyt wymagajacy. Tak wiec w co powinienem zagrac? Interesuje mnie tylko single, najlepiej nowsze czesci gier.
    Brothers in arms, cod5, black ops

@Rezz'
    Tomb Raider bardzo przyjemny single miał (ten najnowszy). Jak spodobał Ci się w miarę Far Cry 3, to tym się na pewno nie zawiedziesz ;d
    Ostatnio zmieniony przez Andela : 19-03-2015, 21:21

Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Śląsk
    Siła reputacji
    18

Domyślny

hm, obawiam się, że nie uciągne Tomb Raidera ;d

procek: Inter CPU B960 2x2.2ghz
    karta graf: GF710m
    ram: 4gb

a do tego i tak wiele gier zamula nawet jak spełniają wymagania :( Chyba mam po prostu zabrudzony w środku i sam dysk

Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    23

Domyślny

Cytuj Rezz' napisał Pokaż post

portal 2 ma super singla ale to przygodowka mimo wszystko polecam

16. Reklama
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    ポズナニ
    Siła reputacji
    20

Domyślny

szukam jakiś fajnych gier typu visual novel z dużą ilością wyborów. nie musi być dążenie do +18 i te sprawy, ale takie coś zawsze na + :P
    ostatnio klikałem w Katawa Shoujo, ale tam nawet 10ciu wyborów nie było, tylko same przewijanie tekstu :v

Data rejestracji
    2010
    Siła reputacji
    16

Domyślny

Szukam porządnego survivala, może być z zombie scenariuszem. Oczywiście online, dużo graczy, mogą być bugi, byleby dev team zajmował się nimi na bieżąco. Grałem kilka miesięcy temu w Infestation i podobało mi się niesamowicie, tylko producent podchodził do tej gry jak do demo wielkiego produktu - ciągłe bugi, aim boty, item dropy viewery itp.

Data rejestracji
    2010
    Siła reputacji
    15

Domyślny

Czy któryś z nowych need for speedów (most wanted/rivals itd) jest nastawiony na nielegal + fajny Tunning? Czy czas wrócić do Carbonu/mw05/U2?

20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)