Reklama
Strona 2 z 6 PierwszaPierwsza 1234 ... OstatniaOstatnia
Pokazuje wyniki od 16 do 30 z 77

Temat: Islamizacja świata.

Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    21

Domyślny

Cytuj Wemster napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    A po polsku? Przecinek stawiamy przed 'ale' a nie po, zreszta nawet wtedy nie wiadomo o co ci chodzi.
    argumentu nie mam to czepne sie gramatyki hehe

@top
    W zasadzie na 1 stronie już prawie wszystko zostało powiedziane. Dodam tylko, ze za np. 20-30 lat to bedzie juz taki moment, że albo wojna totalna albo europa cała muzułmańska. Ta ich dżihadowa ideologia nie cofnie sie przed niczym

Data rejestracji
    2008
    Położenie
    w sekcji kickboxingu u jurasa
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj Aureos napisał Pokaż post
    argumentu nie mam to czepne sie gramatyki hehe
    Bardzo chetnie odpowiem na jego argument, gdy tylko dowiem sie co to za argument, bo jego zdania za cholere nie da sie zrozumiec. Jesli to rozszyfrowales to sie podziel, bylbym wdzieczny.

@edit

A juz zedytowal.

Cytuj Ishy napisał Pokaż post
    Tylko jest jedno ale, my nie znosimy ich świat tak jak oni Boze Narodzenie
    Kto to 'my'? Co to za 'ich swieta'? I to ze 'wy' nie znosicie tych swiat to jest ich wina czy wasza?
    Ja osobiscie nie mam problemu z zadnymi swietami religijnymi, i jak widac 'oni' tez nie. Dalej nie rozumiem w jaki sposob brak smiesznego drzewa ktore kosztuje 4 tys zl na jakims zadupiu jest 'zniesieniem' katolickiego swieta.

Cytuj Aureos napisał Pokaż post
    Dodam tylko, ze za np. 20-30 lat to bedzie juz taki moment, że albo wojna totalna albo europa cała muzułmańska.
    Mieszkam w Europie. Nie mam zamiaru walczyc przeciwko lub tez za zadna religie. Nie mam zamiaru zostac muzulmanem (ani czymkolwiek innym). Wiec jak cala europa?
    Ostatnio zmieniony przez Wemster : 15-11-2012, 18:22

Data rejestracji
    2005
    Położenie
    Boat City
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Mieszkam w Europie. Nie mam zamiaru walczyc przeciwko lub tez za zadna religie. Nie mam zamiaru zostac muzulmaninem (ani czymkolwiek innym). Wiec jak cala europa?
    Śmiechłem mocno, jakaż hipokryzja. Czepia się pisowni, a sam pisze nie lepiej.

Cytuj Szantymen napisał Pokaż post
    Przecież oni są u siebie. Żeby zostać radnym trzeba być obywatelem Królestwa Danii...
    Przyjęli obywatelstwo duńskie a być rodowitym Duńczykiem to jest różnica.
    Ostatnio zmieniony przez smakosz : 15-11-2012, 18:19

4. Reklama
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj smakosz napisał Pokaż post
    Śmiechłem mocno, jakaż hipokryzja. Czepia się pisowni, a sam pisze nie lepiej.
    Muzulmanem*

Przynajmniej wiadomo o co chodzi, jego zdanie bylo calkowicie pozbawione sensu, ba, nie o sam blad chodzilo, tylko o to ze bardzo trudno bylo rozszyfrowac co swoim postem chcial przekazac.

Jaka roznica? Bo ja nie widze zadnej. Obywatel to obywatel - przysluguja mu takie same prawa i ma takie same obowiazki. Ma prawo byc radnym.

@down

Ja Twojego nie zrozumiałem przekazu, bo niestety nie mam pojęcia "jak to jest być muzułmaninem" ani co to za ludzie są. Natomiast post Ishego zrozumiałem bez problemu.
    Jesli zrozumiales "Tylko jedni, ale my nie znosimy......" to gratuluje.
    I zrozumiales moj post, bo dobrze wiesz ze chodzilo o 'muzulmanem'.
    Ostatnio zmieniony przez Wemster : 15-11-2012, 18:39

Data rejestracji
    2005
    Położenie
    Boat City
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Muzulmanem*

Przynajmniej wiadomo o co chodzi, jego zdanie bylo calkowicie pozbawione sensu, ba, nie o sam blad chodzilo, tylko o to ze bardzo trudno bylo rozszyfrowac co swoim postem chcial przekazac.
    Ja Twojego nie zrozumiałem przekazu, bo niestety nie mam pojęcia "jak to jest być muzułmaninem" ani co to za ludzie są. Natomiast post Ishego zrozumiałem bez problemu.
    Zresztą nie o tym temat. Z mojej strony tyle, wszystko co miało zostać powiedziane jest na pierwszej stronie.

Notoryczny Miotacz Postów Visher jest teraz offline
    Data rejestracji
    2009
    Położenie
    Stalowa Wola.
    Siła reputacji
    17

Domyślny

Cytuj Rocky Balboa napisał Pokaż post
    Państwa powinny wyraźnie zaznaczyć granicę co islamiści mogą, a czego nie mogą. Mogą domagać się zbudowania meczetu jak jest ich dużo, ale nie mogę domagać się zniesienia świąt katolickich.
    Państwo powinno to, państwo tamto.. najlepiej proponuję wszystko rozpisać:
    - nie mogą znieść niedziel,
    - nie mogą znieść świąt katolickich
    - nie mogą znieść zakazu wyprzedzania przed skrzyżowaniem
    - nie mogą znieść zakazu ekstradycji polskich obywateli
    [..]

Jak się nie opiera istoty państwa o solidne podstawy i zasady, to właśnie taki daje to efekt. Podkopują nas powoli, tu zmienią to, tu tamto. A wystarczyło by raz zimno powiedzieć że tu jest Polska, jeżeli sam sobie nie zapracujesz to nikt ci nic nie da, a wtedy muslimy nie mieli by czego u nas szukać. Cała reszta to bohaterskie rozwiązywanie problemów które samemu się stworzyło.

8. Reklama
    Data rejestracji
    2007
    Siła reputacji
    19

Domyślny

Mysle ze w Polsce takiego problemu dluugo jeszcze nie bedzie. Glownie ze wzgledu na to, ze nie ma takich "luksusow" w Polsce jakie moga znalezc na Zachodzie. Inna jest rowniez mentalnosc samych Polakow

Data rejestracji
    2012
    Siła reputacji
    0

Domyślny

Brak choinki na jakims zadupiu oznacza 'zniesienie' swieta katolickiego?

Jak w Polsce 97 procent osob jest chrzescijanami i w Ameryce okolo 80 procent to jest wszystko dobrze, ale jak inna religia (ktora nadal jest mniejszoscia) dostanie sie gdzies wyzej to juz okrzykuje sie 'przejecie swiata' przez 'zla' religie?

Chrzescijanstwo = Islam = Buddyzm = Thoryzm = kazda inna absurdalna religia
    ale ty jesteś głupiutki człowieku myślisz że chodzi tylko o religie jak tego gówna tutaj więcej napłynie to inaczej będziesz śpiewał "ateisto"

Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    18

Domyślny

To jest naprawdę normalne, że chmara ludzi przybywa do np. Francji, robią burdy, gwałcą, kradną, coś dla kogoś się nie spodoba to odrazu zostaje raistą, chociaż oni są największymi, ciapaci są agresywni, robią burdy, nie asymilują się z rodowitymi mieszkańcami, tylko tworzą getta, gdzie jakbyś wszedł byś został okradziony, albo byś umarł. Ich religia jest chora, potrafią zamordować jednego ze swoich, bo nie modlił się tylko pił kawę. Kobiety u nich są niczym, po tym wydarzeniu w Danii, gdy zostało to nagłośnione przez media, chciano nakręcić dokument o islamizacji, dziennikarze zostali zaatakowani przez zamaskowanych ludzi. W tym filmie na 2 stronie, widać jak się to bydło zachowuje, biała normalna dziewczyna, została zaatakowana przez bandę brudasów. Gdyby banda białych ludzi przyjechała do ich kraju, zaczeli rzucać piaskiem, to zostali by zlinczowani. Ale co tam niech się rozprzestrzeniają, domagają swoich praw, przecież multi kulti jest spoko. Kiedyś wybuchnie wojna bo ludzie zobaczą prawdę, a potem gdy się wybiją żydzi przejmą kontrole i chuj.

12. Reklama
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj Kansu napisał Pokaż post
    To jest naprawdę normalne, że chmara ludzi przybywa do np. Francji, robią burdy, gwałcą, kradną
    Nie trzeba byc muzulmanem by byc gwalcicielem i zlodziejem, nie tylko oni takie rzeczy robia.

ciapaci są agresywni, robią burdy, nie asymilują się z rodowitymi mieszkańcami, tylko tworzą getta, gdzie jakbyś wszedł byś został okradziony, albo byś umarł.
    To dziwne, bo mieszkam w kraju w ktorym tych 'ciapatych' jest od cholery i ciut ciut, i jakos nie widze problemu.

Ich religia jest chora
    Tak samo jak kazda inna.

Kobiety u nich są niczym
    Kiedys wszystkie kobiety byly 'niczym', i jakos to przeszlo. Dac im czas to moze zmadrzeja, u siebie wedlug swojego prawa niech je morduja i gwalca jak chca, u nas i w calej europie za to karaja, nie patrzac na religie, wiec w czym problem?

dziennikarze zostali zaatakowani przez zamaskowanych ludzi.
    Skoro sa zamaskowani to skad wiemy ze to wlasnie oni?

W tym filmie na 2 stronie, widać jak się to bydło zachowuje, biała normalna dziewczyna, została zaatakowana przez bandę brudasów.
    Jak juz wczesniej mowilem, to 'bydlo' jest w kazdej religii, w kazdej rasie, w kazdym kraju.

Gdyby banda białych ludzi przyjechała do ich kraju, zaczeli rzucać piaskiem, to zostali by zlinczowani.
    Az tak jestes pewien swoich slow?

Ale co tam niech się rozprzestrzeniają, domagają swoich praw, przecież multi kulti jest spoko.
    Domagac praw sie moga, ale nikt nie zmienia praw na zyczenie. Tak samo ty mozesz domagac sie stu tysiecy zlotych, ale nikt ci ich nie da.
    Brak drzewka na boze narodzenie to zadna zmiana praw.

Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Tak, tylko hajs na swoje święta mieli i to pare razy więcej.

Data rejestracji
    2011
    Siła reputacji
    16

Domyślny

Mysle ze w Polsce takiego problemu dluugo jeszcze nie bedzie. Glownie ze wzgledu na to, ze nie ma takich "luksusow" w Polsce jakie moga znalezc na Zachodzie. Inna jest rowniez mentalnosc samych Polakow
    taa, najpierw się rozbudują za oknem a później się podkopią i Was wszystkich zjedzą ; )

to jest bardzo kontrowersyjny temat do którego trzeba spokojnie podchodzić. mówię Wam z własnego doświadczenia. jako mieszkaniec Londynu mogę Wam opowiedzieć jedną króciutką historyjkę z moich relacji z muzułmanami.
    a se siedziałem w bibliotece i szykowałem na egzamin. ofc. jak to anglia muzułmanów w tą i z powrotem lata multum. no i przysiadł się do mnie kumpel, anglik. zaczęliśmy gadać, trochę zeszło i w końcu jakoś doszliśmy do tematu Pakistanu (bo imigranci głównie przyjeżdżają stamtąd). on coś tam gadał żeby siedzieć cicho bo to rasizm (mało ogarnięty człowiek ;d) no i ja nagle coś tam powiedziałem, że jak przyjeżdżają do cudzego kraju to powinni zaakceptować jego tradycje a nie wprowadzać własne.
    siedząca obok dziewczyna (chociaż nie muzułmanka bo nie miała stroju, ale wyraźnie z Pakistanu - widać po kolorze skóry) do mnie z tekstem 'zamknij mordę bo Ci urwę jajca' (ofc po angielsku). ja tak wysłuchuję z kumplem z lekkim uśmiechem na twarzy, bo dziewczyna metr 60 wyskakuje do mnie teksty jakby mi bombę pod dupę podłożyła xd. no i poleciał kolejny tekst 'co się śmiejesz jak koń idioto?' - no i się trochę wkurwiłem, ale nie chciałem robić bójki w bibliotece bo bym miał niezłe kłopoty za 'rasizm' i znając życie i układy ciapatych 'prowokacje'. więc wziąłem książki i wyszedłem. na wyjściu słyszałem hihoty i jakieś mamrotanie w tym ich języku. trochę speszony poszedłem po prostu do domu i zwinąłem się spać. no i tyle. ;d

wniosek z tego taki - nie zaczynaj z nimi, a jeśli już to na spokojnie bo jest ich zdecydowanie więcej i mają lepsze układy z 'wyższymi'. oczywiście trzeba coś w końcu zrobić, ale co to jeszcze musiałbym się zastanowić, a że się uczę to napiszę później xD. yo

16. Reklama
    Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Szczecin
    Siła reputacji
    19

Domyślny

A jaka, przepraszam, różnica? To jak ktoś ma np. korzenie żydowskie, to nie może być "prawdziwym Polakiem" ?

Data rejestracji
    2007
    Położenie
    Puławy
    Siła reputacji
    19

Domyślny

Europa przeszła kiedyś chrystianizację, w przyszłości przejdzie islamizację a jeszcze później ktoś wymyśli następną religię, która stanie się dominującą w tym regionie.

Data rejestracji
    2006
    Położenie
    Z Oka Saurona
    Siła reputacji
    20

Domyślny

tylko powiedz mi jak można się czuć bezpiecznie żyjąc z ludźmi, którym religia i zwyczaje nakazują zabijać lub okaleczać za coś, co prawnie w całej europie (i nie tylko) nie jest przestępstwem, a nawet niczym dziwnym? Oni mogą cię zwyzywać, pobić i nic im za to, a ty zrób wobec kogoś z nich to samo to od razu do pierdla pójdziesz bo rasizm, a jak nie pójdziesz siedzieć to cię dorwą i w najlepszym przypadku pobiją
    Ostatnio zmieniony przez Arti102 : 15-11-2012, 20:46

20. Reklama
Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)