Reklama
Strona 3 z 3 PierwszaPierwsza 123
Pokazuje wyniki od 31 do 44 z 44

Temat: League of Legends Late game 3v3

Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj pitotrek1997 napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Nie chciało mi się tego wcześniej pisać ale ok.
    Twój offtank/bruser(btw to dwa różne pojęcia) ma nawet 300dmg spox i 100mr + 100 armora
    a więc masz 300AD/s 20% z 300 to 60 a więc bijesz w turreta po 60AD/s razem 180AD/s czyli 1590:180=8.8(3)s czasu ~9sekund
    w ciągu tych 9 sekund enemy team zdąży wyrżnąć conajmniej 1 z was czyli po powiedzmy 4/5 sekundach jesteście we 2 a więc czas bicia turreta wydłuży sie do ~12s czyli wciąż 7 s po kolejnych 4 sekundach padnie 2 więc do końca turreta zostanie ~3s nie zniszczysz go wiesz dla czego? bo uwzględnijmy że turret w tym czasi wyleczy się za ~70 więc będziesz znowu musiał zadać 2 hity więcej turret przeżyje z ~10-15hp

1:"kk" nie wiesz co piszesz -.-
    2:soraka która będzie miał 100AD udeży w tego turreta za 20 więc OCO chodzi?
    3:trollujesz too hard
    4:ja zawyżyłem zniszczenie trwało by ~20s więc twoje argumenty teraz są zbędne
    "dochodze do wniosku że masz 15lvl i twoje buildy to mobafire" tylko że to ja mam racje nie Ty :)

Handluj z tym.
    juz handluje
    sorka z dornans blade i berkami (99ad) i wave normalych creepow rozjebalem samotnie tower w 19 s
    bilem po 60
    szkoda mi na ciebie wiecej czasu bo i tak pierdolniesz cos tak z dupy, ze az rece opadna, wracaj na lol.pl

żebyś udeżył bruserem w turreta za nawet i 50 musiałbyś mieć coś koło 250AD skoro ty masz takich bruserów to ok.
    busted, mam, busted klamiesz

przyjkro mi kontynuuj ponizanie sie

#down
    widze ze kontynuujesz ponizanie more plz
    Ostatnio zmieniony przez M4teu$z : 28-07-2012, 15:56

pitotrek1997

Domyślny

Cytuj M4teu$z napisał Pokaż post
    juz handluje
    sorka z dornans blade i berkami (99ad) i wave normalych creepow rozjebalem samotnie tower w 19 s
    bilem po 60
    szkoda mi na ciebie wiecej czasu bo i tak pierdolniesz cos tak z dupy, ze az rece opadna, wracaj na lol.pl

busted, mam, busted klamiesz

przyjkro mi kontynuuj ponizanie sie
    "sorka z dorans blade i berkami (99AD) i WAVE NORMALNYCH CREEPÓW"

ja wcale nigdzie nie napisałem że bijesz turreta bez creepów
    Handluj z tym dalej

@up QQ?
    Ostatnio zmieniony przez pitotrek1997 : 28-07-2012, 18:29

Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    17

Domyślny

jak bedzie ci szlo co fale po 2 super miniony z kazdej strony to wystarczy podejsc z 1, jak sie wychyla by je zabijac, to ty zabijasz ich, ew miniony przyjda z drugiej strony, wtedy mozesz spokojnie obejsc dookola i bic turreta, a jak przeciez 1 osoba pójdzie je zabijac to sie bijecie 2v3, szybki engage i na nexusa, nawet jak padniecie to w 1-2 osoby nie skoncza gry, tyle

4. Reklama
    pitotrek1997

Domyślny

Cytuj rysiekk napisał Pokaż post
    jak bedzie ci szlo co fale po 2 super miniony z kazdej strony to wystarczy podejsc z 1, jak sie wychyla by je zabijac, to ty zabijasz ich, ew miniony przyjda z drugiej strony, wtedy mozesz spokojnie obejsc dookola i bic turreta, a jak przeciez 1 osoba pójdzie je zabijac to sie bijecie 2v3, szybki engage i na nexusa, nawet jak padniecie to w 1-2 osoby nie skoncza gry, tyle
    właśnie o to chodzi że nie podejdziesz z żadnym minionem do turreta a fontanna jest za blisko Drużyna która broni bedzie cały czas turtlowała

Data rejestracji
    2012
    Siła reputacji
    13

Domyślny

Rozegralem na 3v3 około 100 gier, i jeszcze nie miałem takiego problemu...może to wynika z umiejętności?

Data rejestracji
    2010
    Siła reputacji
    15

Domyślny

@Up
    Albo z tego, że nie trafiłeś jeszcze na żadnych przeciwników którzy potrafią tak zrobić.

8. Reklama
    Data rejestracji
    2009
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj pezem napisał Pokaż post
    @Up
    Albo z tego, że nie trafiłeś jeszcze na żadnych przeciwników którzy potrafią tak zrobić.
    czlowieku, gdyby tak bylo to max elo na 3v3 to by bylo 1500 a 90% meczy to remis (o ile remisuje po 3 h)

#dobra powiem tak ta mapa jest broken w pewnym stopniu i jest trudno wygrac przy WYROWNANEJ grze, ale jesli po mimo duzej przewgi nie potraficie to sorry ale jestescie hujowi nie ma co klamac
    Ostatnio zmieniony przez M4teu$z : 29-07-2012, 20:44

pitotrek1997

Domyślny

Cytuj M4teu$z napisał Pokaż post
    czlowieku, gdyby tak bylo to max elo na 3v3 to by bylo 1500 a 90% meczy to remis (o ile remisuje po 3 h)

#dobra powiem tak ta mapa jest broken w pewnym stopniu i jest trudno wygrac przy WYROWNANEJ grze, ale jesli po mimo duzej przewgi nie potraficie to sorry ale jestescie hujowi nie ma co klamac

Tak jest więc wytłumaczę Ci jak to działa, drużyna (która ma przewage) jeżeli decyduje się na push po ACE'ie pushuje nexus turret ( nawet za counter ACE) po spushowaniu tego turreta jest koniec gry, dlaczego nie jest maxymalne 1500elo i 90% gier nie kończy się remisem (jest remis po 3h) po prostu gracze którzy pushują niszczą ten turret na Ace i ta taktyka wtedy nie wypala :/

Data rejestracji
    2010
    Położenie
    Aͦͯ͐̾͐ͦ̋̽́̎̀͗̌͡͏̸&#7
    Siła reputacji
    17

Domyślny

jaki remis po 3h wtf? gram od 2 lat prawie i nie slyszalem o czyms takim, google tez nic nie wie, tak samo lol wikia?

12. Reklama
    Data rejestracji
    2006
    Siła reputacji
    20

Domyślny

Cytuj rysiekk napisał Pokaż post
    Luruj miniony do fontanny -> ???? -> profit.
    Cytuj niemoralny napisał Pokaż post
    jaki remis po 3h wtf? gram od 2 lat prawie i nie slyszalem o czyms takim, google tez nic nie wie, tak samo lol wikia?
    nie zrozumiałeś posta. 3h było przenośnią i miało oznaczać granie w nieskończoność aż wszyscy zaczną rzygać.

@Topic
    3v3 jest broken i po zniszczeniu inhibitorów można się jeszcze bronić przez miliony lat. Miniony można lurować do fontanny, można się w niej leczyć i od razu wracać do walki. Już wiele razy ta kwestia była poruszana i Riot ma w zamiarze coś z tym zrobić. Mają zamiar też pozmieniać trochę jungle na 3v3. Mają zamiar...nie wiadomo kiedy to zrobią.

Ogólnie rzecz biorąc to jak ci pushną dwa inhi to siedzisz i się bronisz tak długo aż enemy będą musieli iść/dostaną raka/cokolwiek = wygrywasz.
    Cytuj Minsafo napisał Pokaż post
    domknąłem

pitotrek1997

Domyślny

Cytuj kuba_k31 napisał Pokaż post
    Luruj miniony do fontanny -> ???? -> profit.
    nie zrozumiałeś posta. 3h było przenośnią i miało oznaczać granie w nieskończoność aż wszyscy zaczną rzygać.

@Topic
    3v3 jest broken i po zniszczeniu inhibitorów można się jeszcze bronić przez miliony lat. Miniony można lurować do fontanny, można się w niej leczyć i od razu wracać do walki. Już wiele razy ta kwestia była poruszana i Riot ma w zamiarze coś z tym zrobić. Mają zamiar też pozmieniać trochę jungle na 3v3. Mają zamiar...nie wiadomo kiedy to zrobią.

Ogólnie rzecz biorąc to jak ci pushną dwa inhi to siedzisz i się bronisz tak długo aż enemy będą musieli iść/dostaną raka/cokolwiek = wygrywasz.

Dokładnie, "Ogólnie rzecz biorąc to jak Ci pushną dwa inhi to siedzisz i się bronisz tak długo aż enemy będą musieli iść/dostaną raka/cokolwiek = wygrywasz" - Tym wersem wygrałeś temat totalnie :)

pitotrek1997

Domyślny

Cytuj fOe napisał
    ty jesteś kurwa upośledzony czy co ? Nie chce zaśmiecać tematu, jakimś pierdoleniem z gównem, więc Ci to napiszę na priv.

Turret - nie wiem, ile ty zakładasz, że ma defa - ale proszę ja Ciebie - jest was 3. Policz to sobie wszystko jeszcze raz, ty jebany kretynie, uwzględniając % arm penetration, / mag penetration. Z masterów, itemów. Chyba, że to dla Ciebie czarna magia, to delete lol, idź się powieś w łazience. Jeżeli ty kurwa turreta w 3 nie możesz rozjebać to gz dla Ciebie. Po prostu low jak ja pierdole. Chyba że grasz sona/taric/soraka 3vs3 to gz jeszcze większy. Nie odpisuj, bo i tak mam w piździe co mi napiszesz. Widzę, co piszesz, widzę jaki poziom reprezentujesz. Jeżeli kolesie burstują Cie, że padasz w 3 sekundy, to ja nie wiem, jakim chujem takie papierki Cie jadą. JESTEŚ OFF TANKIEM, żeby off tanka zburstować w 3 sekundy, potrzeba pure dmg debilu. A JEŻELI KOLEŚ IDZIE W PURE DMG, TO NIE MA PRAWA PODEJŚĆ DO CIEBIE, CHYBA ŻE TAK DOBIERASZ TEAM, ŻE NAWET SLOWA JEBANEGO NIE MACIE. STUN WBITA TYPA NIE MA GG.
    DEAL WITH IT
    Gościu mnie zwyzywał bo wiem więcej o grze
    DEAL WITH IT, torgu co się stało czemu tu są tacy ludzie?

16. Reklama
    Data rejestracji
    2008
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Cytuj pitotrek1997 napisał Pokaż post
    Gościu mnie zwyzywał bo wiem więcej o grze
    DEAL WITH IT, torgu co się stało czemu tu są tacy ludzie?
    raczej nie wiesz bo pierdolisz totalne glupoty

Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Boulevard of Broken Dreams
    Siła reputacji
    18

Domyślny

Gram na 3v3 sporo (ostatnio nawet wygrałem finał miesiąca z teamem o/).
    Jest kilka "met":
    1)AD carry(ez/corki/tristana/graves)+support(nunu/malphite/morgana/lulu) ze smite na topie, ap na bocie (morgana/gragas/malph/janna/brand/kennen/vlad)
    2)Typowy top z 5v5 (nidalee/renekton/jarvan/olaf/irelia) jungler (lee/udyr/jarvan/naut[nienajlepszy]/shyv/nocturne) + ap na bocie (jak wyżej)
    3)2óch brusierów na topie (olaf/jarvan/lee/dariusz) którzy counterjunglują/roamują + ap na bocie (jak wyżej)
    Cytuj matizioom napisał Pokaż post
    kolega na pvp za 300lvla dostal chyba 3k xD

Reklama

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)