no to doszliśmy do konsensusu, że czy wszedł Gomez za TAA czy zostałby TAA, to bez różnicy, a Milnera czy Ingsa, to można wpuszczać, ale w U23, Milner tylko na LO, a tam byłaby taka sama różnica, jak w tej zmianie na PO, nawet śmieszny Arsenal czy inna Chelsea ma lepszych ofensywnych zmienników, coś się kurwa dzieje z przodu i dupa, tylko Solanke coś tam wniesie tym, że bliżej mu do 9tki niż Firmino, a AOX to na razie tylko udowadnia, że chujowizna za 40mln, gdyby to byłoby 10mln, to bym nie marudził, ale kurwa 40 za niego to masakra, dziwne w ogóle że jeszcze żadnej kontuzji nie złapał, ale w sumie nie gra tyle, co w Arsenalu gdy był zdrowy, to i może dlatego ;]
Lemar, który może być rotowany zarówno za Cou w środku, jak i z przodu za Mane/Salah/Firmino (np. wpuszczając wtedy któregoś skrzydłowego na napad), jak dadzą go sprzątnąć Chelsea czy kurwa (śmiechnąłbym) Arsenalowi, to się wkurwię, bo wierzę, że jeśli przepracowałby trochę czasu z Kloppem, to wróciłby do formy z 16/17, a to że całemu Monaco chujowo idzie, to i on sam ich raczej nie pociągnie.
Keitę kurwa, jak Lallana ,ma się zbierać kolejny miesiąc do gry, to niech rzucają 10-15mln za pół roku wcześniej w PL, typ może grać zarówno jako DM, ŚP i z przodu też potrafi sporo dać, chociażby faktem, że potrafi się świetnie ustawiać do zgarniania wybitych piłek, co przy autobusach jest spoko cechą. A że potrafi się ustawić przy strzale, a nie stać jak odchylona na wietrze hendersonowa brzoza, to i może w końcu ktoś poza Coutinho coś by strzelał zza 16tki.
O obronie się rozpisywać nie będę, że trzeba tam naściągać gości, bo 0:0 z autobusem Pardew, to chuj, a nie wynik. Jeśli bronią 9tką cały mecz, to raczej wiadome, że nawet Lovren tego nie spierdoli XD
Z resztą, wypociny kogo trzeba ściągnąć, to trzeba niemal co mecz pisać (bo nie wspomniałem jeszcze m.in. o napastniku z prawdziwego zdarzenia czy kurwa bramkarzu), ten klub jest kurwa komediodramatem, nie wiem czasami czy mam płakać czy się śmiać, wszystko będzie pasować.
Zakładki