Po prawej stronie od depo macie schody, dalej znowu w prawo i jest statek. Płyniecie do Meadowsfield - schodzicie ze statku i od razu w lewo, w budynku na górę i będzie NPC Henry. Od niego dostajecie misję odwiedzenia 5 NPC oraz 1 list - niestety, ale dostajecie za mało listów, więc pozostałe 4 kupujecie normalnie w depo. Z pierwszym listem idziecie w Meadowsfield do dołu, po drodze będzie biblioteka, a w środku na 1 piętrze NPC George. Hi - invitation i powinien zabrać list.
Victor to trzeci marker od góry. Wychodzicie z pierwszego miasta północnym wyjściem i od razu w lewo aż do samego końca - on tam będzie.
Syndra - marker 1 od prawej, ten ucięty. Lecicie na bagna. Wychodzicie z miasta w lewo i dochodzicie do okręgu kamieni, gdzie jest NPC - u niego lecicie na swamp house i biegniecie na północny - wschód aż dojdziecie do takiego miasteczka z masą chickenów - Syndra będzie w jednym z domków.
Jack jest na tej pustyni (na mapie świata, są dwie i to jest ta po lewej):
A dokładniej w jej prawym dolnym rogu w małej chatce rybackiej. Na pustynię dojdziecie wychodząc w lewo i cały czas na południowy zachód.
Diana jest po drodze do Jacka. Jak wychodzicie z miasta na południowy zachód do trochę w lewo i delikatnie w doł od stone golemów. Na powyższym screenie jest to mała chatka w prawym górnym rogu (tego screena).
Do wszystkich NPC mówicie hi - invitation. Do niektórych wystarczy hi - yes -yes. Myślę, że potraficie myśleć, więc po prostu czytajcie to, co mówią.
By the way. Pirat Jack każe Wam spierdalać - nie ważne, jak powiecie hi - invitation i weźmie list to jest spoko.
Po odwiedzeniu tych 5 NPC, wracacie do NPC Henry, zapyta Was czy przekazaliście zaproszenia - yes. Dostaniecie czapkę postmana. Podobno trzeba jej użyć, ja tego nie zrobiłem, a
postman mi działa.
Zakładki