ze jestem zyciowym przegrywem ktory spedzil 80% zycia na komputerze, jakbym wam opowiedzial moje zycie to byscie plakali.
nie mam w sumie nawet o czym opowiadac.
Wersja do druku
ze jestem zyciowym przegrywem ktory spedzil 80% zycia na komputerze, jakbym wam opowiedzial moje zycie to byscie plakali.
nie mam w sumie nawet o czym opowiadac.
Napisałeś to na stulejarskim forum koleś... Tutaj każdy jest taki.
Btw. Dostęp do Hyde Parku i możliwość zakładania tego typu tematów jest możliwa po napisaniu stu postów.
dajcie mu dostęp do hydeparku niech pozna zapach prawdziwego spierdolenia :kappa
dajcie, opowiem wam jak przegrac zycie.
od dzis sie zmieniam.
Ziomek chyba nie wiesz kto siedzi na tym forum, szczegolnie w hydeparku
Afera toczy Afere "ziomek"
Opowiedz mi o tym, chce wiedzieć jak to jest być spierdoliną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja tez tak mam i mi z tym bardzo zle i pewnie jakbym sie skupil na 10 min to bym wymyslil jak to rozwiazac ale nie chce mi sie
może cię to pocieszy że nie jesteś sam, całkiem niedawno też odjebałem maksymalnie stulejarską akcję
świat poza piwnicą nie taki kolorowy... idzie się zachłysnąć jak chuj.
ja to czasem mam takie kozak zajawki, mowie ze zaczne cos nowego, ze zajebiscie bedzie, tyle planow co nie..
gasnie taka zajawka w mniej niz dobe XD
jedyna sluszna zajawka ktora sie nie znudzi to piwniczy styl zycia przy pc jednak
a ja sobie od piatku siedze w tych samych majtkach, skarpetkach, nie mylem zebow, gralem caly czas, dzis od 10 rano przechodzilem diablo3 ros i teraz skonczylem i jest mi zajebiscie, przegrywy górą
moj komputer to cale moje zycie
przełykam gorzkie piwo i gorzkie łzy spierdolenia
Jedyny który się tu odbił od dna był kaczek ale niestety rozjebał się swoim ferrari na karaibach i umar
hahaha you made my day tym tematem jedna odpowiedz lepsza od drugiej mogę iść pracować pozdrawiam
pan up mysli ze jest wygrywem
dostal pacca na 30 dni
od firmy
ja etż jestem przegrywem nie wiem co z tym zrobić
wszystko mnie wkurwia xd
wszyscy się o coś przypierdalają
nie umime sie bić :/
wtf
to prawda ze tygrysek mial wypadek jadac na widlaku uderzyl w sciane magazynu i mu na glowe 5 ton zaprawy spadlo? Bo to wyjasnialo by ta nieobecnosc
a tak serio co sie stalo z tygryskiem? xD bo mimo wsyzstko o filipinach sie fajnie czytało
a co do tematu to pamiętaj, że człowiek może zrobić ogromne rzeczy jeśli tylko chce, więc jak tylko będziesz chciał zrobić coś w swoim życiu to masz duże szanse, by to osiągnąć
odpierdolcie sie od niego bety -.-
@topic
głowa do góry przyjacielu :P wyjdz do ludzi w piłke pograj :) od razu mniej przegrywu
A gdzie Vegeta?
nie jestem gruby ani brzydki
Hujakinte też coś osiągnął co
weź się do kupy i daj sobie z 3-4 lata na ogar, w przeciwnym wypadku przegryw na zawsze ; ]]]]]]
bycie wygrywem ogranicza sie do masy miesniowej? Czy sa jakies wyzsze achievmenty do wbicia???
Ja jestem rudy, co ty wiesz o przegraniu zycia
ja to tego tygryska lubiłem
@down
Taki to se pożył...
Co wy gówno wiecie o byciu przygrywem życiowym. W wieku 20 lat, byłem już 2x na terapii odwykowej (nawet mnie odtruwali na detoksie, bo chodziłem jak galaretka)jestem alkoholikiem a mam 21 lat. Więc przestańcie pierdolić i bierzcie się w garść. Całe życie przed nami pany, nie ma co płakać. Trzeba odbić się od dna, żeby coś osiągnąć.
Możecie hejtować, poozdro
dziecko->praca->gry komputerowe->moja kobieta says: hurr durr znowu grasz xD
>Fuck kobieta
>Graj w tibia
>Profit???
@Exteriuss ;
widocznie kazdy inaczej sobie wyobraza przegrywa
nie jestem brzydki
nie jestem gruby
podobam sie dziewczynom
skonczylem technikum ide na studia
^ to niczego nie zmienia
dalej jestem przegrywem
To się powieś, nie będziesz przegrywem.
rozumiem ze namawiasz mnie do samobójstwa?
rozwazalem to.