Ma ktoś pomysł czym fryzjerka psiuka włosy ,aby łatwiej było jej czesać włosy ? To jest zwykła woda czy coś specjalnego xD ?
Wersja do druku
Ma ktoś pomysł czym fryzjerka psiuka włosy ,aby łatwiej było jej czesać włosy ? To jest zwykła woda czy coś specjalnego xD ?
Woda.
Fryzjerzy w Polsce przechytrzyli przemysł kosmetyczny i psikaja głowę woda zamiast ja najpierw umyć [ZOBACZ MEMY]
Ostatni raz u fryzjera byłem ze trzy tygodnie temu. Siedziałem jak debil spoglądając się w to lustro, patrząc na szewską pasję w oczach fryzjerki ignorującej kompletnie moją prośbę. Starając się nie skupiać na przegrywie będącym w trakcie kreacji na mojej głowie, moją uwagę przykuł zielony flakonik z płynem którym to co raz wampirzyca popsikiwała mi włoski.
j - ja
p - p#zda, tzn pani fryzjer
j:Pszepani, a w tym flakoniku to co to za czary są, bo zawsze się zastanawiałem co to za eleksiry
p: a zwykła woda kolego
j: ale szemu to tak fikuśnie pachnie jak u dentysty
P:ale to zwykła woda, kiedyś dawaliśmy do tego odżywki, albo płyny żeby była zapachowa, ale unia i inne pierdoły nam zakazały, bo każdy klient ma inne włosy i były uczulenia to musieliśmy się ograniczyć do zwykłej wody a szkoda.
j: ale jest pani pewna że to tylko woda?
p; tag.
po czym wyszedłem z salonu z identyczną fryzurą jak dziesięcioletni felek, który siedział na tronie przede mną
rip, patrz avatar.
ps nazwa tematu xD
jakbym mial myc glowe takiemu brzydalowi to bym zaspiewal 20zl :D
w sumie co dziwnego w tej cenie, na tyle sobie wycenil prace, a jak ty chcesz zostac pomacany po glowie to mozesz zaplacic. inna sprawa, ze niektorzy wymagaja mycia, nawet jak jeszcze z domu z mokrymi przyjdziesz XD
Nigdy w życiu nikt mi nie "psiukał" włosów
widocznie zawsze z tlustymi przychodziles i nie bylo takiej potrzeby XD
@up
No to najwyrazniej bylem w chujowych zakladach.Na obcinanie wydaje £10-£20 (normalna cena) I jak wybieram sie do fryzjera to w wlosach mam X ilosc pasty zeby pokazac aktualna fryzure I powiedziec ze chce lekko sciac a nie by mi ujebano caly leb na 3cm to mimo tego I tak 'psiknie' woda tylko pare razy,rozczesze paste I obcina jakby nigdy nic.
Przed salonem standard za mycie od £6 do £15 wiec obalam teorie.
Wszystko zależy od fryzjera przecież w jednych masz mycie w cenie u innych zaś trzeba zapłacić.
to po prostu kwestia lenistwa no i tego czy wgl maja w salonie cos do mycia twojej głowy ;dd wiadomo ze facetów biora za pewniki i jebna spryskiwaczem i szafa gra
W Warszawie stolicy cebulandii myja wlosy zawsze. Nie bylem w salonie, w ktorych nie myli.
moze na wasze podlasie i inne prowincje jeszcze kultura higieny nie dotarla
Na chuj ma mi wlosy myc, skoro sam to robie 10 minut przed przyjsciem do salonu?
Dla mnie to jest brak szacunku i kultury.
Jak oddaje buty do szewca, to wczesniej je czyszcze, inaczej by mi wstyd bylo. Jesli bym oddal brudne, to pod zadnym pozorem nie wymagalbym od niego, zeby mi oddal buty lsniace i wypastowane.
Chyba ze w waszej nowoczesnej rzeczywistosci to jest normalne, to ok