Witam, jakich perfum uzywacie? Co polecacie?
Wersja do druku
Witam, jakich perfum uzywacie? Co polecacie?
Wejdź w modnisie... była dyskusja o tym...
Ja lubię Hugo Boss Energise (jesień/zima)
Hugo Boss Bottled (wiosna/lato)
Dior fahrenheit (do eleganckich ciuchów)
Miałem jeszcze perfumy Yves Saint Laurent oraz Calvin Klein ale jakoś nie przypadły mi do gustu... wiec nawet nazw nie pamiętam ;d
Nie ma sensu sugerować się opiniami innych, musisz sprawdzić jak zachowują się perfumy na twojej skórze... najlepiej zabierz dziewczynę na zakupy i wybierzcie coś wspólnie...
thierry mugler, od ponad roku i sa bardzo ok
oj true, kazdemu tez inne sie podobaja, wiec biegnij do jakiejs sephory posprawdzaj zapachy a potem ciskaj na ceneo i sprwadzaj kaj najtaniej.
Ja uzywam od lacosty : 1) black 2) drugi nie pamietam jaka ma nazwe xd, polecam w sumie, ale jak sie wypsikasz to nie bedziesz pachnial na kilometr, raczej poczujesz ty i osoby ktore sa blisko ciebie
ja mam calvin klein'a i bardzo mi się podobają ;d w sumie juz się koncza i teraz chcialbym wyprobowac cos z hugo bossa ;d
versace medusa pour homme
wczesniej calvin klein one i podobal mi sie ale teraz po pryskaniu sie versace ck wydaje sie mdly
ja tam lubie mexx
Tommy Hilfiger i Acqua Di Gio
Mi sie konczy flakon z HB Energise i mam problem, bo nie wiem, co wybrac: Paco Rabbane One Milion czy Givenchy Pi?
One Milion jest imho słaby i za popularny..
Ale mnie teraz nakręciliście żeby skoczyć do perfumerii i coś sobie znaleźć nowego... chociaż z moim sportowym stylem życia ciężko mi cokolwiek działać z perfumami, chyba że sobie ciuchy psiknę ale to jest ;d
http://www.fragrantica.com/
Polecam sprawdzić przed zakupem, zawsze jakiś pogląd na dane perfumy daje.
Podepne sie pod temat. Ktos zna jakis dobry perfum męski na który reaguje "pozytywnie na dziewczyny"?
@dozyk24 ;
szczerze?
wystarczy się umyć i pachnieć jakimś tanim żelem pod prysznic i też zrobisz zachwyt serio.
Co do pytania to każdy jest inny i na każdym inaczej pachnie ale możesz iść do Douglassa, Sephory i popróbować zapachy na sobie. Bo według mnie najlepsze perfumy to takie których nikt inny nie ma.
ck one, hb dark blue, wiecej mi nie trzeba
moje flagowce
Hugo Boss energise(cały rok, ale latem tylko wieczorami), hugo boss XY(jesien,zima), davidoff echo(cały rok).
uzywam ich na przemiennie, ale najczesciej energise - to moj ulubiony zapach (mojej zony i kolezanek z pracy tez ;) )
ze strefy "niskobudzetowej" (nie zawsze tanio znaczy zle)
Pierre Cardin - iris sauvage
STR8 - adventure
old spice -foxcrest
old spice - whitewater
bruno banani zielony
ostatnio nawet zona kupila mi costam z avonu za 20zl i powiem wam ze robi wrazenie - pure o2 - zapaszek mydlany calkiem przyjemny.
i co do pytania co robi wrazenie na kobietach - ustalmy - niewielka grupa kobiet (zwłaszcza w wieku do lat 20) zna się na perfumach.
czasami spotykalem sie z tym ze kolezka pachnial zielonym korsarzem(całkiem spoko jak na 4 złote) i kobiety prawiły mu komplementy ze ładnie pachnie. Trzeba byc schludnym, ogólnie zadbanym to nawet inaczej się pachnie - nawet będąc wyszprycowanym warsem czy korsarzem
Playboy New York się podoba dziewczynom
versace pour homme i versace dreamer jebane #1 i #2
dlugo to trzyma? bo tak patrze i są dość tanie ? @w00z ;
pewnie z 8h potrzymaja :D
znaczy szczerze nie są jakieś mega trwałe (ale nie odbiegaja od podobnych cenowo), ja 50tke mam średnio na miesiac, przy takim normalnym uzywaniu @kloniq ;
ale te abercrombie to trzymaja tak, ze po praniu jeszce mozna wyczuc, to chyba nie swiadczy dobrze XD
i w stanach psikaja w sklepach a&f tym, nie moglem wytrzymac XD
ja teraz mam hugo boss energise, wczesniej mialem hugo boss orange, nei narzekam, a zapach bardzo fajny ;)
Wszyscy używają pefrum...dziwne ja się nigdy tym nie pryskam nawet dostałem na urodziny jakieś które mi się podobają ale no nie lubie
cokolwiek z adidasa
jeszcze nie trafiłem takiego, który mi nie pasował
chociaż to w sumie nie perfumy tylko wody toaletowe ale nie widzę jakoś różnicy między tym xd
Euphoria CK
enjoy custo barcelona
pure custo barcelona
versace black jeans
hugo boss xy
hugo boss green
davidoff champion
jean paul gaultier le male
armani sport code
to aktualnie na półce i raczej nie zmienię bo są bardzo spoko ;p
Do tego mam sporo próbek między innymi Tommy Hilfigera które też są ciekawe i możliwe, że kupię ;p
dzisiaj kupiłem adidas ice dive, w promocyjnej cenie a i zapach do przyjęcia
Joop! różowy. Trochę słodkawy, ale epicki zapach. Kiedyś bardzo popularny, teraz trochę mniej, ale mnie się bardzo podoba.
Dostałem też ostatnio Divers Iridium. Całkiem przyjemny, zwykły zapach.
polecam jeszcze davidoffa cool water, na lato nie ma nic lepszego
od siebie polecam:
davidoff hot water (zajebisty)
lacosta czerwona
hugo boss orange
paco rabbanne ultraviolet
Paco Rabanne Black XS, polecam
Euphoria CK też w sumie spoko, używałem nie tak dawno temu
Chanel allure homme
Chanel allure homme sport
Chanel "bleu"
Hugo boss te klasyczne niebieskie z butelka z zakretka na sznurek
J/w tylko ze czarne
Te ktorych uzywam aktuaknie, bardzo fajne, dlugo trzymaja, dosc intensywny zapach i oprocz tych niebieskich bossow nie tak"meskie 30+"
przyjemny świeży zapach, podoba się kobiecie to kupuję
no i dość tani, około 100zł za 100ml
http://fimgs.net/images/secundar/o.18685.jpg
puma green
Moze zmienic nazwe tematu na "Perfumy - rozmowy ogolne"