Draco93 napisał
Ja też zamierzam trochę pograć. Content tej gry wystarcza na niecałe 2 dni (rushując i znając skróty). Teraz podobno endgame cisną, żeby było co robić jak już się dobije max lvl. Prawda jest taka, że przeliczyli się trochę. Zapowiadali, iż samo lvlowanie zajmie nam 130-150h (czyli około miesiąc dość gry). Tymczasem na zamkniętej becie udało się to osiągnąć po niespełna 44h. 2 dni PG i ding 60lvl (czy tam 50). Zobaczymy jak to będzie, ale moim zdaniem do premiery zostało im zbyt mało czasu, aby jednocześnie pracować nad naprawianiem bugów, dopieszczaniem PVP i przebudową endgame.
Zaproszenie do bety mam już od dawna, ale dopiero teraz się przełamałem, żeby chociaż spróbować, ponieważ... TES online kosztuje 200zł. Abonament 60zł. Mimo to będzie jeszcze Cash shop, gdzie będziemy mogli kupić skiny, barwniki oraz jakiś bliżej nieokreślony "fun stuff". W wowie wszystkie śmieszne rzeczy i mounty (nie licząc paru wyjątków z kart i charytatywnych mountów) dostawało się z craftingu/za osiągnięcia.