Siema, mam takie pytanie na luzna dyskusje, Kto was najbardziej denerwuje w lolu?
W sensie, jaki typ osob/nacje/cokolwiek co sprawia ze chce sie po prostu wyjsc z gry i nie wracac.
Wersja do druku
Siema, mam takie pytanie na luzna dyskusje, Kto was najbardziej denerwuje w lolu?
W sensie, jaki typ osob/nacje/cokolwiek co sprawia ze chce sie po prostu wyjsc z gry i nie wracac.
Polacy, ludzie z wyboostowanym Goldem, ktorzy mysla ze graja jak challangerzy.
mały skurwiel teemo ;s
ten co feeduje i zamiast schować mordę w dupę to szuka błędu u każdego tylko nie u siebie. ja rozumiem że można mieć gorszę grę, ale jak ja zrobię 0/3 to nic nie pisze i liczę na kering a nie flejmuję wszystkich
teemo i polaki. dlatego prowokuje, kazdemu wyzywam matke, zycze raka i smierci w wypadku samochodowym
Grzyb, słońce, jarvan, biegnie solo gdy nikogo nawet nie ma na mapie i "no help, report". No i to, że gry mi idą tak świetnie, że do wygranej potrzebuje przynajmniej 1 afk u przeciwników...
Najgorsi są afkerzy....ja na miejscu supportu dawałabym z miejsca bana (np na 7 dni) komuś kto afkuję w grze, szczególnie w rankedach.
Premade bot.
duo polaki, teemo, nidalee, shaco i inne cwel postacie, jeszcze raz polaki (inne nacje to chyba nie mają tak toksycznych kankerów jak my - prawie każdy Stasiu33PL to jebany noob i masz takiego w co drugiej grze, ciężko zauważyć żeby był jakiś Hans33DE i zachowywał sie jak typowy polak), lee siny/nasusy/elise w moim teamie.
A w nowym patchu to idzie dostać nerwicy przez elise i akali....
Piszę to z perspektywy normali bo yoloq mi się nie chce grać w presezonie.
Rito, to co się ostatnio odpierdala to przechodzi ludzkie pojęcie... Oprócz tego Polacy, zawsze wepchną się na linię i nigdy prawie nie piszą po angielsku tylko cebulują po polsku, najlepiej jeszcze na all...
suport który pickuje leone albo annie a zachowuje sie jakby grał janną
Kozaki z rankedów, którzy mając gold IV piszą do silver I "gówno z silvera" i analogicznie silvery do bronzów. A ktoś po prostu jest nowy xd.
No i ludzie, co mają 2k gier rozegranych, a siedzą w bronzie xd.
enemy evelynka 6/0 w 5min, polski premade bot, top/mid co ma 0/4 i dalej flejmuje inne lejny, oczywka teemo ;3
morelo
teemo miliard/0
"pro" mid or feed - zwykle wychodzą im obie rzeczy na raz
spam na soloq "top" "i top" "no i first top" "pick order noob"
Top ktory wrecz domaga sie gangu, bo enemy too strong albo counter i nie potrafiacy grac defensywnie tylko pcha linie.
I jeszcze jak ktos jest gangowany to nie kupi sobie warda tylko flejm na caly team jak to nikt nie chce mu pomoc.
lee siny z bronze/silver/gold budujący full dmg gdzie po chwili maja mniej hp i armora niz ad carry i flame na noob team
lagi serwera EUW
mnie irytują polaczki wyzywające "polaczków", taka hujowa moda dla debili próbujących się dowartościować bo sami grają jak gunwo ;/
no i jeszcze mistrzowie ironi piszący "gg" cały czas jak ktoś zginie, szczególnie jak zajmie się im linie, na która chcieli pójść
Wkurwiają mnie wszyscy junglerzy, którzy zawsze mają jakiś zjebany powód by nie oddać blue buffa, a to bo vi jest taka mana hungry a to coś, normalnie nie wytrzymuję tego xD Albo taki jungler co ci pinguje ze jest on the way i ty zaczynasz się przygotowywać do wbicia się w enemy a ten oczywiście po drodze wraitha i golemy no bo jak to tak bez niczego, ucieknie mu to 120 golda, chryste. Junglerzy najczęściej mnie wkurzają, no poza tym to ludzie którzy jak widzą typa na 30% hp to już się ślinią i zaczynają kurwa dajwy itp.
premade bot zazwyczaj konczy sie 0/10 dla enemy i placz ze jungler nie gankuje, te typy co graja lee sinem full ad i pozniej bol dupy bo pada w 1 sek (XD), litwini bo zawsze maja bol dupy, typy co caly czas flejmuj ze trzeba ignorowac, no i najlepsze jak odpalam soloq od razu na wejsciu "top" "top" "i top bitch say first", typy co maja 3/0 i mysla ze sa niezniszczalni zawsze konczy sie "omg no help noobs report omg"
Top skontrowany, domaga się ganku, a pushuje linie. To jest kurwa to.
Ludzie u których ilość flame jest odwrotnie proporcjonalna do skilla i statów (jak jest wprost proporcjonalna, to można się czegoś doszukiwać przydatnego).
Forsowanie barona bez wardów, spuszowanych linii i z żywymi enemy, zwłaszcza jak prawdopodobne jest, że mogą dojść dość szybko.
Ludzie którzy wchodzą 1v5 albo 2v5 na enemy robiących barona. Albo wchodzących po baronie/smoku jak nie dość, że nie mają przewagi, to jeszcze nie mają o co walczyć.
Support który potrafi przekampić 3 dobre okazje na wbicie się, a wbijający w najmniej odpowiedniej (np. jak stoi kilka creepów na low, po co dać AD farmić, trza się wjebać, nie dość że nie pofarmi to nas jeszcze minionsy obiją, yay).
Ludzie płaczący po nietrafionym skillshocie (nie mówię jak jest 9/10 niecelnych, ale jak jest na odwrót, 1 nie trafisz i już płacz).
Ludzie biorący poke przed teamfightem za sygnał do wbicia się. Bo skoro carry wychodzi odrobinę na przód to na pewno inicjuje!
o już wiem co mnie wkurwia, a jest cholernie częste
golem mercury
a i zapomnialem o najlepszym xD "reprot caitlyn dont focus fizz" "report adc focus tank"
Ludzie, którzy nie potrafia uszanować pick order na solo q ^ ^
0/4 mid rush mejai
To co ubijesz to traci reszta, "idiot adc focus tank", "me no supp", płacz o pozycje na starcie i useless support przy grze adc xd
smiecham z polakow narzekających na polakow xD
pewnie jak wy gracie duo z ziomeczkiem to jest ok ale jak 2 innych polakow gra duo to gra przegrana jebane polaczki !!!!!
Szczerze? Mnie najbardziej wkurwiają ludzie płaczący że pickorder, gdzie różnica poziomów jest minimalna. Ale to chyba domena EUNE, albo po prsostu na weście dobrze trafiłem, na EUNE żeby nie grać suppem jako ostatni/przedostatni pick trzeba mieć albo premade suppa, albo trafić na duobota gdzie lepszy typ gra support. Aż się duoq grać odechciewa, bo albo znajomy trafia na dół i gra supp, albo jak gram z kimś lepszym to ja mam lastpicka ;_; a nienawidzę grać supportem (pomijając to, że nie umiem, nie znam się na wardowaniu, nie umiem protectować AD). Ale LASTPICK GO SUPP OMG PICKORDER WTF REPORT FEED AFK DIE IN HELL GOT CANCER
@UP, takie już jest soloq, czas nauczyć się wszystkich pozycji a nie tylko grać na jednej :) wszystko da się ogarnąć i każdy mecz wygrać wystaczy, że dobrze się będziesz zachowywał dla teamu, pamietaj nie zawsze bedziesz last pickiem wiec czasami trzeba zagrac suppem
A według mnie to jest właśnie głupie, jeśli komuś słabo idzięw jakiejś roli (a założę się, że każdy ma taką rolę której woli unikać, u mnie jest to dżungla, po prostu słabo mi wychodzi) to czemu ma nią grać? Rozumiem pick order jeśli nie można zachować jakiegoś porządku, ale jak większość drużyny wybierze różne role które im pasują to nie ma co tego na siłę psuć i 'i go mid i am first pick you noob'
często wystarczy poprosić, a nie od razu z mordą
Jak na swój biedacki poziom gram dobrze mida i jungle, średnio topa i ad, chujowo supporta, nawet championów nie mam zbytnio. A jak lastpick pisze że nie chce supportować to zwykle taki butthurt leci że aż się słabo robi. Nie żadne kulturalne wypowiedzi, prośby, tylko teksty w stylu "GO SUPP OR I AFK FEED TROLL OMG REPORT THAT NOOB LAST PICK GO TO BRONZE UNINSTAL" z miejsca praktycznie.
To czemu nie nauczysz się grać supportem?
Support to niewdzięczna rola i mało komu się tym chce grać - jesteś ostatnim pickiem, a reszta przed Tobą wybrała wszystkie role? Masz pecha - to Ty masz się wpasować w teamcomp, jezu ludzie litości. Ja sam nie gram supportem i w większości przypadków jak jestem zmuszony do supportowania to robie dodge i nie płaczę (nie lubię grać supportem, a nie że totalnie nie potrafię), skoro Ty nie umiesz grać supportem to czemu pozostała 4 ma umieć nim grać?
jak mozna nie lubic supportowac skoro ta rola jest dynamiczna i aktualnie bardzo mocna??
najbardziej denerwujacy sa ludzie ktorzy pisza 'im afk' jak na przyklad nie da sie im blue, ale jednak nie ida i tylko na pisaniu sie konczy
pussy
Ja najbardziej nie lubię ludzi typu "hehe no co ty, przecież mogę z nim próbować 1vs1, przecież mam tylko 2 lvle w plecy i jakieś 2k golda bo mnie zabił wcześniej tylko 5x."
xDD
Wraca taki na linie i zamiast farm to nie leci na niego 1vs1, całe jebane życie.
Ehhh...
najbardziej denerwują mnie ludzie na topie, którzy zrobią 3/0 na enemy bez udziału junglera i potem mając 30-40 cs, 2-3lvl i x itemów więcej, potrafi paść przez typa 0/3, który nawet nie ma ulti i siedzi na tej linii mając kurwa 2 dorany
http://www.youtube.com/watch?v=NFQCYpIHLNQ
Dostawanie support typu Nidalee, która nie robi przez całą grę absolutnie nic
Nienawidze ludzi ktorzy zabieraja mi supporta. A potem graja jedna wielka chujnie. :<
A mnie wkurwiają osoby, które boją się brać udział w teamfigtah. Potem teamfight wygląda tak: 3 vs 5 a dwóch biega w kółko, nic nie robi a potem uciekają , chuj w to, że i tak ich doganiają i zabijają...