Sęk w tym żeby go znaleźć. Dyktatura jest dobra, pod warunkiem że ma się dobrego przywódcę. Może nie monarchia absolutna ale hym... zgodna z niektórymi prawami. Grunt że ustawy nie przechodziłyby głosować tylko po prostu byłyby zatwierdzane przez specjalistów, w konsultacji ze specjalistami. Nie może być tak że nad zmianą ustawy głosują ludzie którzy dostali tylko takie polecenie - często nawet nie mają pojęcia co robią. Patrząc na dyktaturę na przestrzeni wieków, czy to za czasów królów, czy biorąc pod pryzmat chociażby Hitlera - jakby nie patrzeć Hitler był na Niemców wybawcą, wiadomo że u niego zamieniło się to w obłęd, ale dla swojego kraju był niezastąpiony. Nie może być tak że dwóch meneli spod klatki, którzy skończyli ledwo podstawówkę, ma dwa razy większą moc niż szanowany profesor, doktor. Demokracja służy tylko pogrążaniu się Polski, to jest pewne.
Co?! Aborcja i eutanazja to pomoc? Pomoc w czym? W końcu życia? Równie dobrze zabicie kogoś, kto siedzi w więzieniu o zaostrzonym rygorze, bez kontaktu z ludźmi to też pomoc, okej. Jak człowiek na bezrobociu, całe życie korzystający z państwa, nic nie daje państwu, zasługuje na darmową opiekę medyczną? Dlaczego mam płacić za innych ludzi, dlatego że mu nie chce się pracować, a ja mam mu składać się na życie?!
Skąd Unia ma kasę?! Od nas! Myślisz że zjednoczenie się, kosztem utraty historii, suwerenności, znaczenia, jest słuszne?! Co zrobiłaby Europa w walce z Chinami lub Rosją? Sądzę że nic.
Płacę podatki. Kto nimi rozporządza? Właśnie, politycy! Mówiąc że to nie jest wina polityków, najnormalniej w świecie się ośmieszasz i chyba powinieneś skończyć rozmowę na ten temat. Gdyby Polska była na prawdę otwarta na różne poglądy, to wpuściliby takiego Korwina to sejmu i zobaczyli co się stanie - ale tak się nie stanie, świnie nie chcą odejść od koryta. Zamieszanie z podpisami, głosowaniem na KNP jest jawnym aktem sabotażu, obecnej władzy właśnie. Sam widzisz że demokracja jest bez sensu, prowadzi do zguby narodu.
Na zakończenie filmik jakoby to nie politycy tworzyli kryzys
http://www.youtube.com/watch?v=ZgGN0Vy86r0