leopard napisał
-assassin stars, powinny być droższe, albo nawet nie, ale ataku mniej powinny mieć 50-55
-knight i pall, powinni coś z leczeniem zrobić, player Vs monster, nie jest źle, możę zbytnio drogo dla knighta, który wychodzi z leczeniem dużo drożej gdy walczy z silniejszymi potworkami, magowie mogą leczyć się tylko exurką, która daje im wiele hp, a pall trzyma na odległość i teżleczy się tanio. Tylko knight walczy w zwarciu i musi używać drogich potionów.(Mówie tu o silniejszych potworkach)
-Pallek od 80 lvlu może praktycznie huncić wszystko z assassin starsami, widziałem jak expią na demonach, nightmare, hydry, zwraca się prawie zawsze, 80 pall który robi 200k/h. Sorce na frostach, spam ue 130 sorc który robi 500k/h, 190 sorc który robi 900k/h. Wiadomo, że waste, ale co to za problem, poexpi 1 dzień na czymś co daje dużo loota i może co jakiś czas robić wypad na frosty ze spamem ue. A knight? Knight około 150 lvla wyciągnie z 100k/h-150k/h, może więcej, 200 lvl z 150k/h~. Ostatnio wziąłem na testy mojego druida, 50 lvl, poszedłem na ancienty, gdyby resp wyrabiał miał bym ze 120k/h, tak szybko je biłem z flam strike, że nienadążały się respić, wyciągałem około 70k/h~(zawsze profit). Popatrzcie na te wszystkie przykłady, knight wypada bardzo marnie.
-Mój kumpel kończył z tibia, postanowił powasteować kasę na exp, poszedł na warlocki, miał 120 lvl sorc, bił je z sdków, zgadnijcie co, wyciągnął 200k/h~ i zwróciło się, poszedłem ja knightem 110~ lvl skille 90~ rare set, zgadnijcie co, waste jak cholera i exp marny bo długo je lałem, starałem się leczyć exana mort, żeby było taniej, ale nie dawałem rady, potiony szły jak cholera.;)