Hej wam. Jakis intruz wkrada mi sie w nocy na ogrod. Podejrzewam ze to jakis lis albo inny jezozwierz. Potrzebuje wiatrowki tak zeby chuja zajebac. Zna sie ktos na rzeczy? Polecacie cos konretnego? Nie znam sie kompletnie na tym.
Wersja do druku
Hej wam. Jakis intruz wkrada mi sie w nocy na ogrod. Podejrzewam ze to jakis lis albo inny jezozwierz. Potrzebuje wiatrowki tak zeby chuja zajebac. Zna sie ktos na rzeczy? Polecacie cos konretnego? Nie znam sie kompletnie na tym.
z wiatrówki to staremu mozesz dziure staremu w puszcze po harnasiu zrobić. na jakies kurwa lisy, kuny, dziki, piżmaki, borsuki, jeżozwierze, jenoty tylko mini miny przeciwpiechotne.
priv
utevo res "hunter i on to za ciebie odjebie
z wiatrówki to co najwyżej go wkurwisz i się na ciebie rzuci
kusza chyba lepsza by byla, niz taka wiatrowka, bys se jakis laserek zamontowal w kuszy i jak znalazl
nie strzelaj do antykonfidenta pseudofachowcu
No z wiatrówki to na bank nie zajebiesz go, kup sobie czarnoprochowca bez zezwolenia. Ale nie wiem jak to sobie wyobrażasz, będziesz siedział cała noc i czekał aż przyjdzie? Na odstraszenie lisa najlepsze są odchody tygrysa, możesz je dostać w zoo
Dostępne opcje zajebania lisa, mam z nimi problem wiec napisze ci co probowałem i co działa:
-Czarnoprochowiec byłby spoko, o ile nie musiałbyś zmieniać ładunku co strzał
-Nabijasz mięso na kotwice, taką na sumy i wieszasz metr nad ziemią - sprawdzone
-Trutka w mięsie - sprawdzone
-Pies razy agresywnej - sprawdzone
-Mozesz go zajebać widłami jak zagonisz w kozi róg - sprawdzone
-Trap tibijski do bicia rotów + mięso też zadziała
Z wiatrówki przy dobrych wiatrach najwyzej bys mu oko wybił
Lisy szybko spierdalają więc byle reksio go nie dogoni
Pozdrawiam, ekspert działu nie mam ogrodzenia wokol domu
Dziekuje za porady. Pomysl z hunterem albo trapem jak na roty chyba bedzie najbardziej odpowiedni.
Jak nie wypali to sporbuje tej miny przeciwczolgowej
mozna easy zajebac lisa nawet trutka za pare cebulionow, koszt czarnoprochowca albo min przeciwpiechotnych od boruciarza jest niepotrzebny w tym przypadku xD
Kurwa kuna taka szkodnik, ale lis jak ci kurnika nie wybije to fajny zwierz
kune raz mi sie udalo zywa do klatki zamknac AMA
Powiecie ze zendolka pojebana, ale kuna to jest wyzszy lvl