kumpel mi dziś powiedział że agh z okazji 100 urodzin robi konkurs na powieść kryminalną, chciałbym spróbować szczęścia i coś napisać, ktoś z was miał jakieś doświadczenie z pisaniem? czym się kierować? jak zacząć?
Wersja do druku
kumpel mi dziś powiedział że agh z okazji 100 urodzin robi konkurs na powieść kryminalną, chciałbym spróbować szczęścia i coś napisać, ktoś z was miał jakieś doświadczenie z pisaniem? czym się kierować? jak zacząć?
zamentionuj sobie poncjusza pilata bo mi sie nie chce, ten czlowiek wie wszystko o sztuce
gdybym chcial jedynie opinie poncjusza, to bym napisal do poncjusza, generalnie chce waszą opinie co was najbardziej kreci w opowiesciach czy filmach kryminalnych
zdania jakies fajne
Najlepiej opowiadac historie z zycia wziete wiec najlepiej kogos zapierdol i historia sama sie napisze pzdr
wpisz sobie w youtube cos w stylu "how to write a good story" i poświęć 1h na obejrzenie filmików, coś tam to może da
triple post w owionie, niezle
ja chciałbym pomóc bardzo ale najdłuższa rzecz jaką przeczytałem w życiu to instrukcja wymiany worków w moim nowym odkurzaczu a co można wygrać w tym konkursie
3k cebul
przeczytaj se stefana króla i napisz coś podobnego ale innego
Dobre w chuj postacie
Wartka akcja
Fajny pomys na to co sie tam dzieje
Musi być zwrot akcji. W stylu barokowym najlepiej.