co sadzicie o calej sytuacji?
przestana polaki tam jezdzic?
Wersja do druku
co sadzicie o calej sytuacji?
przestana polaki tam jezdzic?
Dziwna sytuacja, dla mnie to jest niepojęte... I jeszcze ta rozmowa chłopaka z tą dziewczyną, przecież jego stoicki spokój to dla mnie coś strasznego. Po 1, nigdy w życiu nie puściłbym swojej kobiety samej na taki wyjazd (w obecnych realiach nawet sam nie rozważałbym takiego wyjazdu), po 2 gdyby do mnie zadzwoniła i tak się zachowywała to moja rozmowa wyglądałaby znacznie inaczej, a w jego głosie dało się słyszeć uśmiech, jeszcze te słodzenie. Kobieta została pozostawiona sama sobie, psychicznie nie wytrzymała i niestety doszło do ogromnej tragedii, dla mnie to bardzo smutne story, ale mam cichą nadzieję że stanie się ona symbolem dla wielu ludzi, którzy zamierzają jechać w tak niebezpieczne miejsca.
Nie jestem w temacie, znowu ktoś młotkiem oberwał?
Ten chłopak pewnie z torgow.
Ale co sie stalo?
podobno zamordowali jakas polke tam czy cus
Jakas typiarka 27 lat pojechala se do Egiptu sama i zginela.
Generalnie no chciala dziewczyna zrobic zajebisty prezent na jakas tam rocznice z chlopakiem i wykupila ta wycieczke. Okazalo sie, ze gostek nie ma waznego paszportu i nie moze jechac wiec stwierdzil, ze wycieczke sprzedaja, ale on jednak sie uparla by pojechac chocby sama. No i tak jak powiedziala, tak zrobila i juz nie wrocila. Tak naprawde niewiadomo co sie stalo, zaczelo jej odpierdalac, jak chlopak z nia gadal to caly czas panikowala i beczala, w koncu wywiezli ja do szpitala gdzie w iscie czarodziejskim stylu wyskoczyla z okna.
Pewnie ja tam te arabusy zdziczale wyruchaly we wszystkie dziury 10 razy, uruchomila sie jej jakas psychoza i elo. Nawet nie zal w sumie bo jak sie jedzie do takiej dziczy samemu to trzeba sie liczyc ze zgonem. @Murzin ;
Jak typiara sie uprze to jej chyba lancuchem do kaloryfera nie przyjebiesz? Moja byla tez miala tak napierdolone w glowie i za nic nie daloby sie jej zatrzymac przed takim wyjazdem i gdyby doszlo do takiej sytuacji, a ktos by mnie obwinial to bym srogo jebnal smiechem i popukal po glowie. Ludzie sa dorosli, jak laska byla imbecylka bez wyobrazni to jest wylacznie jej wina. No, a co do jego spokoju - nie znamy sytuacji i byc moze nie pierwszy raz jej tak odpierdolilo do glowy. Z roznymi ludzmi mozna sie w zyciu spotkac. Jeden zachowa zimna krew i bedzie normalny w kazdej sytuacji, a inny po delikatnej klotni zajebie 19 latke tluczkiem do miesa, zycie jest pelne niespodzianek.Cytuj:
Katalonczyk napisał
Jeszcze tera sie w to ten celebryta Rutkowski wmieszal wiec bedzie dobra inba i wymyslanie historyjek z dupska.
Juz niedlugo podobnie we Francji, Grimekk caly podniecony. :pogchamp
Kto kobietę wypuszcza w ogóle samą do Egiptu w tych czasach xDxD chłop sam zajebał, że tak daleko od kuchni odeszła
Ziomek sprzedał swoją dupę do Arabów, pewnie dalej żyje i ciągnie pento imo
Dziennie umiera kurwa kilka set k ludzi a my sie przejmujemy jakas pizda co wyskoczyla z okna jak ozna pisac w temacie klegi ktory zajebal kumpele mlotkiem quo vadis torgu
Ludzie rzucają się na okazję, bo przecież janusze i karyny nie odwiedzą stron ministerstwa jakiś wskaźników o terroryzmie itp, ważna jest cena NIE bezpieczeństwo i się dziwią że nie żyją! to już apogeum głupoty.
mysle ze jak nie zyja to juz sie nie dziwia
polacy przestaną jeździć do egiptu tyko wtedy gdy alkohol nie będzie all inclusive, żadne wojny, terroryści, gwałty i samobójstwa nas nie ruszają
ale ona wyskoczyla kurwa z okna wiec jakie gwalty, jaki terroryzm xD chyba ze o czyms nie wiem