Wyjebałem kurczaka do śmieci w pokoju i zapomniałem wyrzucić śmieci, wracam do pokoju po paru dniach i pierdoli strasznie. Już go wyjebałem, teraz wietrzę cały pokój, ale coś jeszcze powinienem zrobić czy to wystarczy? Bo jebie niemiłosiernie.
Wersja do druku
Wyjebałem kurczaka do śmieci w pokoju i zapomniałem wyrzucić śmieci, wracam do pokoju po paru dniach i pierdoli strasznie. Już go wyjebałem, teraz wietrzę cały pokój, ale coś jeszcze powinienem zrobić czy to wystarczy? Bo jebie niemiłosiernie.
No kurwa
Może odświeżacz?
No kurwa, ale nie wiem czy jest jakaś opcja, żebym się tym zatruł w nocy, na razie cały czas balkon otwarty mam, ale nie wiem czy mam tylko wywietrzyć i będzie ok czy jakieś kurwa odkażanie. Dlatego pytam.
Zamknij okna szczelnie odświeżaczem popryskaj, odczekaj 15 min i ponownie dokładnie wywietrz pokój.
Nic ci nie będzie, u mnie kiedyś zgnite jajko pękło i smród był wiele razy okropniejszy, musiałem wietrzyć 2 dni i nadal było czuć zepsuciem.
to fakt ze po kurczaku jebie niesamowicie, protip to szybkie wyrzucenie na przyszlosc a co do pomocy teraz to okna w chuj ( przeciag zrobic ) + polozyc cos co pachnie mocniej od tego XD zeby zmniejszyc efekt kuraka[*]
Kawę zaparzaj w pokoju
tak jak up, kup neutralizator zapachu o zapachu kawy np
podpal w pokoju paczke zapalek i zgas szybko
Ale generalnie nie zatruje się jak będę spał w tym pokoju tej nocy? Ofc balkon cały czas otwarty. Bo nie wiem czy mogę sobie spokojnie spać czy rozbijać namiot w przedpokoju.
No jeśli nie zjesz tego przez sen to niee
przecie mowil ze juz wyjebal
jak nie jesteś noworodkiem wyjętym z inkubatora to się raczej nic nie powinno stać. Kurwa co to w ogóle jest za pytanie. Bezdomni w zimę nocują w kontenerach na odpady a ty się martwisz jakimś zepsutym kurczakiem. Jak byś go zamiast wypierdolić z pokoju to go zjadł i to bez usmażenia wcześniejszego to byś się mógł zastanawiać ci to nie zaszkodzi. A ten się pyta czy może spać w stym samym pokoju i czy powietrze mu nie zaszkodzi przypadkiem OMG
Do mnei przemawia ta reklama brise minispray czy innego gunwa, co kiedys byla
ze
>> nie maskuje zapachu tylko go neutralizuje
czy cos
google it
I jak, przeżyłeś noc?
Zapach znikł?