-
[10.98] Open RPG - data startu/dyskusja/zdjęcia
-
Odświeżam i zapraszam do pozostawienia komentarzy.
-
Zajebiscie, chetnie kazdy by grał ale na takim serwie musi być te 60-80 graczy to jest najważniejsze bo bez tego nie ma sensu
-
wydaje sie spoko, tylko ze rpg =/= napierdalanie wolfow
wrzuc normalne foty z dli etc, chyba ze to rookgaard
-
Jak zawsze propsuje serwery tego Pana za wysoki profesjonalizm :)
-
Na taki serwer czekałem :) Szkoda, że jeszcze tyle zejdzie, zanim go uruchomisz, ale jeśli ma to być dopracowany projekt, na którym będzie można fajnie pograć z ludźmi, to na pewno poczekać warto. Rozreklamuj to tylko odpowiednio, żeby było od kogo runy brać :D
-
Aha mimo ze to rpg odrazu myśl przy powstawaniu expowisk jak gracz. Żeby to było z sensem bo nasrane wszystkiego =/= rpg. Zeby to było funkcjonalne.
-
@Deathfully
Postaram sie rozreklamować tak, aby było oczywiście więcej ale to głównie zależy od Was :)
@Żółw
Pierwsza część to zdjęcia z Dorav, czyli takiego rooka. DLi jeszcze nie ma na mapie. Najsilniejszy potwór jak na razie to Dragon, ale będą niedługo kolejne zdjęcia więc spokojnie.
@Zakon
Mam nadzieję, że wbijesz!
@Astinus
Niestety brak ludzi do pomocy dlatego tyle to zajmuje, a i tak uruchamiam go szybciej, ponieważ część terenów będzie dostępna dopiero w kolejnych aktualizacjach. Co do reklamy, postaram się zareklamować wszędzie gdzie będzie sens (grupy na fb, reklamy na fb, fora).
-
Projekt na prawdę zajebisty, ale w tych czasach martwiłbym się, czy będzie tu grać 40/50 osób....
-
Jeśliby naprawdę to dopracować i rozreklamować, to ludzie się zejdą. Wielu na pewno jest takich, co chciałoby jednocześnie grać na rozbudowanym kliencie i mieć zabawę w klimacie jak za dawnych lat. To jest chyba do zrobienia.
Niedawno się zastanawiałem, czego bym chciał od takiego serwera. Mam kilka przemyśleń, jak będzie trochę więcej czasu, to się odezwę z kilkoma pomysłami na pw. @Kuzyn ;
-
@Marshal
To weź teraz pod uwagę ile jest takich martwiących się osób :) Jakby je zebrać do kupy to wychodzi porządna liczba online.
Drugie miasto na mainland rośnie. Możecie mniej więcej zobaczyc jakich będzie rozmiarów. Ja natomiast mam pytanie:
Jak ma wyglądać trening skilli?
- Skillowanie tylko na potworach/postaciach
- Trening offline (pacc) + potwory/postacie
- Training monki (facc) + trening offline (pacc) + potwory/postacie
- Training monki dostępne za quest (facc) + potwory/postacie
https://i.imgur.com/rGrsIyz.png
-
-
3, bo u ek/rp moze byc slabo ze stamina, ale offline tez po jakims quescie powinien byc dostepny, do tego znacznie wolniejszy
edit: zapomnialem ze ed i ms musza robic runki, 4 lub 1
-
-
opcja 4 lekko zmodyfikowana - 3h czy tam 6h dziennie możliwego treningu na train monkach, by wspomogły początkujących, ale nie były kopalnią 8 lvl ze skillami 120/120.
Do tego osłabiony offline training (np. nie dając tu mnożnika) i byłoby w sumie spoko. Do tego może jakiś obszar dla run-mejkerów z wyłączonym pvp? Ale to już raczej przesadzone pewnie.