ja bym kupił samochód za 20 tysi, i jakiś dobry garnitur i w sumie tyle na razie xD
przyziemnie
Wersja do druku
ja bym kupił samochód za 20 tysi, i jakiś dobry garnitur i w sumie tyle na razie xD
przyziemnie
10g kokainy
wypozyczam samochod
o 24 jestem w sopocie
melanz
a jak dojde do siebie to pomysle
Kiepski temat do owionu raczej.
Nie chciałbym wygrać takiej kwoty, jaka jest przewidziana (nawet po odliczeniu podatku), niestety jest to BARDZO duża odpowiedzialność.
to w totka da się wygrać? xD
Chyba tutaj czytałem kiedyś temat, w którym było wyjaśnione, że to jedna wielka ściema i manipulacja
daj pomarzyc
ja tez bym nie chcial xD raz boli dupa, ze 6 mln oddajesz temu antyludzkiemu panstwu
dwa ja jako czlowiek, ktorego glownym i prawie jedynym celem zycia sa pieniadze, poczulbym pustke - chce sobie zapracowac troche na to
a i tak nie puscilem bo lotto jest matematycznie niedochodowe, chociaz wlasnie sie kiedys zastanawialem czy moze to sie zmienia przy wielkich kumulacjach - nie wiem i nie potrafie tego policzyc xD
ale jakbym juz wygral to bym wyjebal do meksyku, odcial sie od kazdego kogo znalem do tej pory i hodowal sobie w spokoju pomarancze popierdalajac sobie jakimis fajnymi motorkami itd po Jukatanie
Nigdy nie lubilem marzyc na takie tematy. Powrot na ziemie bolY.
kilogram cyjanku
Zdecydowanie wolałbym wygrać powiedzmy 100 tysięcy PLN niż horrendalną kwotę 60 milionów. Jest to bardziej przyziemna kwota i nie zwariowałbym przez nią.
Ale gdybym jednak wygrał te 60 milionów to część bym oddał rodzinie, część na cele charytatywne, część na kilkanaście mieszkań w Warszawie pod wynajem oraz jedno dla siebie, część na przepierdolenie, a część na lokatę.
flaszke
bułkie i dwie parówki
owion ehhh to bym został rentierem a 10kk rozpierodlił na co mi sie kurwa podoba auto dom dziwki koks
Ale pierdolenie już widzę jak bardzo jestescie smutni z powodu wygrania 60mln xxxxxDD
wreszcie kupilbym pacca w tibii
za 60 baniek kupilbym 60 mieszkan na wynajem, reszte przepierdolilbym na samochod, trip do tajlandii na zakupki, konto administratora forum katolickiego torg.pl i zabagietowalbym paru smieszkow no i w sumie tyle.