Torgowicze,
nie wiem czemu jeszcze nie powstał taki temat. Zapewne każdy słyszał, więc nie będę się rozwodził tylko zacytuję fragment
co na to torg?Cytuj:
pap.pl napisał
Wersja do druku
Torgowicze,
nie wiem czemu jeszcze nie powstał taki temat. Zapewne każdy słyszał, więc nie będę się rozwodził tylko zacytuję fragment
co na to torg?Cytuj:
pap.pl napisał
Jest szansa że zza życia pójdzie do więzienia?
Jak sobie tylko pomysle, ze Bolka wychujała jakaś tępa kobita mimo, że Bolek i Czesław mieli sztamę to aż mnie na wymioty bierze ze smiechu
https://www.youtube.com/watch?v=_Q1qUgY5gmg
polecam obejrzeć
Czy naprawdę ktokolwiek sądzi że Wałęsa miał z tym cokolwiek wspólnego?
czas najwyższy odróżniać winnych od niewinnych narzędzi
jeśli nawet udowodnienie jego 'agentury' nie zmobilizuje was do zastanowienia się nad tym kto posiada realną władzę na świecie to nie wiem co zmobilizuje
Prawda jest taka, ze jezeli faktycznie w tych teczkach bylo sporo na Walese, to na 99,9% byly tez tam teczki na wszystkich ludzi odgrywajacych do dzis duze role w polityce, wiec te teczki po prostu zmienia wlasciciela, po drodze sie zapadna pod ziemie itd.
Bardzo bym sie zdziwil gdyby te teczki trafily faktycznie w rece ipn i zostaly odtajnione.
A domysly typu, ze te teczki to falsyfikaty to wgl smiech jest, nikt by nie trzymal falszywek, bo po co skoro dzisiejsza technika, mozliwosci sa wstanie szybko sprawdzic czy to podrobka czy nie.
Generalnie i tak sie nie dowiemy co w nich bylo, wszyscy co wierza, ze Walesa przez tyle lat jest wrabiany w wspoprace powinni przemyslec swoje zycie.
Polecam dzis po 22 na tvp film G.Brauna właśnie o "Tw. Bolku".
na tvp info zaraz o 17:30 o jakichs kwitach z magdalenki ktore nie ujrzaly swiatla dziennego czy cos czesc 1
czesc druga 22:30 albo 20:30
Mogli by chociaż jakąś transkrypcje zrobić, pić wude piją ale słabo słychać.
Jeżeli wałęsa "obalil" komunizm i nie ma sobie nic do zarzucenia to czemu i Kiszczak i jaruzel umarli w ciepłych łóżkach a nie w więzieniu?
michnik jakby mogl to by fiuty wylizał komuchom pod stołem
a propos filmu
Bo to geniusze i ustawili się do końca życia. Jeżeli można to nie srajcie na prawo i lewo filmami tego oszołoma od kondominium, bo to gdybania(chwytliwe) bez dowodów. W przeciwnym razie już dawno konsekwencje byłyby wyciągnięte. Kiszczak ograł wszystkich koncertowo i to nie tylko dla własnego dobra.
Dla niewtajemniczonych - dokumenty współpracy z SB to lata 70-76, o ile dobrze zrozumiałem o TW "Bolek" jest tylko jedna z 6 teczek, Kiszczakowa żałuje, że je ujawniła, bo były zapieczętowane, a w środku była odręczna notka żeby chronić Wałęsę, bo to bohater narodowy i ma je udostępnić je dopiero po kilku latach.
Ogólnie podsumowując wywalone co powiecie na gen. Jaruzelskiego i gen. Kiszczaka, ale zarówno jeden jak i drugi mieli prezencje 10/10 i byli jebanymi geniuszami.
@down2
Nie trawie typa po prostu. Wg mnie jest socjopatą, a jego zachowania nie są normalne, a jego poglądy jakoby wszyscy to złodzieje i do rozstrzelania są z dupy wzięte. Co nie zmienia faktu, że interesujący człowiek i jego głosu można słuchać do rana.
bardzo dobra wypowiedź Ziemkiewicza o tej sprawie
[y]zwqzVWsWmyg[/y]
Polecam film Grzegorza Brauna dzisiaj w Telewizji Polskiej. Swoją drogą, jakieś argumenty za "oszołomem" skierowane do pana Brauna?
Parę lat temu zapraszał bolka do debaty na temat jego przeszłości, ale ten odmówił.
Załącznik 346530
Najlepsze, że idioci z profilu facebook'owego na przykład tvn24 są oburzeni tym co się dzieje, bo nie ma sensu się zajmować przeszłością.
No, ale jakby na Kaczyńskiego coś znaleźli...
http://niezalezna.pl/uploads/zdjecie...1822676490.jpg
moze mi ktos wyjaśnić
dlaczego walesa ma konto na wykopie (bo to podobno autentyk)
dlaczego on tak pisze xD