Cześć, jakieś 40minut temu w samochodzie odpaliła mi się czerwona kontrolka akumulatora, oraz wysiadło wspomaganie kierownicy. Co dziwne wszystko działa radio, światła, hamulce.
Co to może być? Byłbym wdzięczny za szybką pomoc.
Wersja do druku
Cześć, jakieś 40minut temu w samochodzie odpaliła mi się czerwona kontrolka akumulatora, oraz wysiadło wspomaganie kierownicy. Co dziwne wszystko działa radio, światła, hamulce.
Co to może być? Byłbym wdzięczny za szybką pomoc.
pasek klinowy
Jest szansa, abym przejechał na tym jakieś 5/10km? Samochód zostawiłem na parkingu sklepowym, przydałoby się go do mechanika dostarczyć.
teoretycznie nie (silnik moze sie przegrzac), mysle ze z pasek klinowy jestes w stanie sam wymienic
Nie za bardzo znam się na silnikach, jest może gdzieś jakiś poradnik dla laika? Dodatkowo, nie wiem gdzie dzisiaj można by kupić taki pasek w okolicach Jarosławia.
W internecie przeczytałem też, że pasek ten po prostu spadł czy można go wtedy ponownie założyć? Jeśli można go założyć to gdzie on jest, oraz jakie narzędzia bym do tego potrzebował?
Czy to o taki pasek chodzi?
Załącznik 323803
Ten pasek ma być taki długi? Na YT znalazłem jakiś filmik co do zmiany, gdzie pasek ten jest krótszy
http://www.youtube.com/watch?v=nb_k9gUGgSw
i nie wiem już jaki to pasek ma być.
czy tak trudno zawołać kogoś z liną i zaholować? Jak się nie znasz to nie ruszaj proste.
Jak chcesz holować auto, które praktycznie nie skręca? Miałem okazje jeździć kilkoma autami bez wspomagania. W BMW na chwile obecną jest o wiele ciężej niż w innych bez wspomagania.
jezeli nie masz 300 zł na lawetę, ani siły zeby skręcać samochodem bez wspomagania to go tam zostaw bo nic innego już zrobić nie mozna.
Chyba, że w między czasie naraz zepsuje Ci się zmywarka i lodówka, oraz musiałeś kupić do auta rurę od intercoolera~?
Ale jak zwykle torg wie lepiej :) W dodatku ten samochód do najmłodszych też nie należy - 2006r.
No cóż już ci napisali wszyscy, najwyżej auto będzie tam stało do nowego roku. Daj znać jak to załatwili rodzicie.
@@
Nie wiem czemu ale jak mi się zjebie auto (dawno nie zjebało się) to nie wchodzę najpierw na torga żeby napisać co zrobić, tylko robię to co trzeba xD
Wystaw kur*a trójkąt. Wstyd mi żeś z Podkarpacia.