Witam, potrzebuję auta do szkoły, budżet 2,5k xD najleoiej benzyna+gaz ewentualnie stary diesel zeby opal lac. co polecacie?
Wersja do druku
Witam, potrzebuję auta do szkoły, budżet 2,5k xD najleoiej benzyna+gaz ewentualnie stary diesel zeby opal lac. co polecacie?
Matiz, Corsa, Seicento, Passat B3
Coś z większych?
Daj więcej kasy będzie coś z większych.
Może Audi 80 B3 albo uda Ci się znaleść Audi 100 C3
Masz już dosyć sport wybór za 2.5k
Naprawdę tak ciężko przefiltrować sobie allegro? Weź golfa 3 z silnikiem TD. Ten motor przeżyje jeszcze Ciebie, a spalać będzie 5 litrów
espero
peugeot 306?xd
10l gazu na 100km albo z 6l ropy (wleje opał). Kasy mam więcej na auto, ale potrzebuję go jedynie do dojazdów do szkoły, (jeżeli będę chciał się pobujać to wezmę auto rodziców xd). a nie chce wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy na zbędą rzecz.
@ audi 80
@ bmw e36
@ golf 3
@ jakies volvo
??
Masz kurrrwa wybierz sobie dodatkowo miejsce w którym mieszkasz i spacerkiem auta oglądaj :X
Coś puka? Następny. Silnik kopci? Następny i trafisz w tydzień perełkę i się będziesz cieszył.
A od siebie dodam, żebyś nie zwracał uwagi na markę, rok czy przebieg. W takich pieniądzach znajdź po prostu to co Ci się podoba i jest w dobrym stanie faktycznym!
Lanos
Saxo (dieselek pali tyle co nic)
Uno (1,1/1,4 gaz)
Punto
Civic III (1,4 gaz)
Corsa b
Mnostwo mozliwosci xd ja bralbym punto 1,2 gaz albo dieselka, ale nie wiem jakie pojemnosci sa dostepne. Ewentualnie korsarza 1,4 gaz albo 1,7 d :d
Saxo tez fajne autko, a dodatkowo ocynkowane, wiec rdza nie rusza
Wydaje mi sie ze seicento dobry wybor by byl i zwrog uwage na takie rzeczy jak opony zimowe zeby byly i co powymieniane