-
Wersja do druku
-
To serial tak ? Moglbys dac jakis link do ogladania na necie czy cos ??
Oglądałem poprzednie 4 sezony, nie wiedziałem, że wyszedł 5, dzięki za info :d
A serial bekowy, można się pośmiać
Obejrzałem1 odcinek i już wyjebanie się zapowiada ;d chyba skuszę się na niego.
Ciesze sie ze moglem pomoc ^^
mi jakoś ten serial nie pasuje nudny jest strasznie...
How i meet yours mother 100% lepsze ;d
Dla mnie BBT jest majsterszykiem i to gówno które podałeś się do niego nie umywa ;)
Serial jest świetny ;D Wszyscy główni bohaterowie są prześmieszni ;D Nie mógłbym wybrać którego lubię najbardziej bo każdy jest tak oryginalny, że wyjątkowy. No może Leonard nie wydaje nam się oryginalny, tylko w miarę normalny, ale tandem jest on kreowany tak, żeby w pełni pokazać i troszkę zablokować dziwactwa Sheldona, a poza tym, też jest świetny, bo to z nim raczej się utożsamiamy, beż niego mogłoby być ciut żenująco. Podsumowując. Best serial ever, wszystko w nim jest idealne ;)
Zeby zalagodzic spor...Ja tam uwielbiam i How I Met Your Mother oraz Big Bang Theory, co do ulubionego bohatera. Albo Rajesh albo Sheldon.
Tekst z konca najnowszego odcinka. 'Bazinga punk, now we're even'. zLoLowalem ostro :P
ale nawet Barney w ostatnich 2 sezonach HIMYM sie zeszmacił strasznie, przez co najnowsze odcinki serialu ogladam z politowaniem na twarzy. BBT to jeden z najlepszych seriali jakie ogladalem/pglądam, a troche ich na mojej liscie jest. Kazdy odcinek widzialem chyba po 20 razy, a to co robi tam Leonard i Shaldon aktorsko-coś pięknego.
Ostatnio po długiej przerwie oglądałem Comedy Central bo miałem nadzieję, że pojawi się w końcu coś ciekawego - nie mam ochoty oglądać po raz setny According to Jim. No i trafiłem na The Big Bang Theory. Pierwsze wrażenie? REWELACJA. Czekałem na coś takiego. Wczoraj skończyłem oglądać pierwszy sezon i moim ulubionym odcinkiem póki co jest ten, w którym Sheldon zachorował. Rzadko zdarzy się odcinek abym się nie śmiał. Jeden z lepszych seriali komediowych jakie oglądałem. I chyba pierwszy raz "śmiech z puszki w tle" jest uzasadniony.
Jak podobają Wam się najnowsze odcinki z 5tego sezonu ? ;) Jak dla mnie rewelka ;D Amy jaka niewyżyta się zrobiła, no no, Sheldon chyba zamoczy niedługo ^^
nie chce zakladac nowego tematu skoro jest stary, dlatego go troche odswieze.
zaczal sie nowy sezon, oglada ktos ? bo moim zdaniem, mimo iz czasem jest dosyć śmiesznie i zabawnie to juz jednak nie ten sam serial, nie ten sam sheldon co kiedys. amy jest irytujaca, a odkad sheldon ja poznal przestał byc taki jak jeszcze w 3 i 4 sezonie, a "tworzenie" pary z Raja i Stuarta ? no juz bardziej żałosne to być nie może.
Zgadzam się z piccolo, strasznie się kiepści serial. Sheldon jest na siłę robiony jako jakiś niby facet-kochanek, z Amy związek na siłę, niby bekowy, ale jednak na siłę, brakuje tych śmiesznych motywów na linii Sheldon-Penny, brakuje beki z Raja, że nie może gadać z kobitkami, dobrze chociaż że nadal jest wątek Howarda i jego matki, bo to jedyne co pozostało nadal na starym, zajebistym poziomie, oby coś się zmieniło, bo to będzie katastrofa.