Muszę ściągnąć z GB szwagierke, facet zabrał jej dokumenty i ją napierdala. Wpierdol mu spuszcze porządny, ale zastanawiam się jak przerzucić laske do strefy Schengen bez paszportu i dowodu. Ktoś ogarnia angielskie tematy w tej materii?
Wersja do druku
Muszę ściągnąć z GB szwagierke, facet zabrał jej dokumenty i ją napierdala. Wpierdol mu spuszcze porządny, ale zastanawiam się jak przerzucić laske do strefy Schengen bez paszportu i dowodu. Ktoś ogarnia angielskie tematy w tej materii?
kappa czy bez kappy bo nie wiem czy sie produkować
W ambasadzie sie pewnie takie rzeczy ogarnia
Jak jakiś facet napierdala twoja szwagierke to nie jest to twój braciak? XD
wlasnie tez próbuje ogarnąć zawiłości rodzinne lorda kompiego,twoja szwagierka jest z twoim bratem czyli twój brat zabrał jej dokumenty i ją napierdala xD?
czy to jakiś chory układ w stylu ona nie jest z twoim bratem a ty dalej mówisz na nią szwagierka
Mam nadzieje, ze pomogłem, a teraz do rzeczyCytuj:
Szwagierka to siostra współmałżonka/i, bratowa to żona brata.
dobra kumplu jeszcze mi tylko powiedz czy jej chłop to Polak czy jakiś osobnik z ras błotnych bo ja nie zamierzam pomagać białej ku*** czarnucha
Polak, myslalem zeby w zamian jego siostre napierdolic ale gdzies pod Warszawa mieszka
bić bogu ducha winną osobę no nieźle
jak jest zdecydowana wracać do Polski i ma na goscia całkiem wyjebane to najbliższa komenda,troche płaczu i za kilka dni będzie w Polsce
jak ma syndrom sztokholmski to do ambasady i coś pokręcić,mają obowiązek pomóc
nie wiem jak tam trzepia na granicy więc chuj wie
No wlasnie nie ma z nia kontaktu, dlatego chce tam wpasc osobiscie na herbatke. Jeszcze skurwol ja zatłucze i bede miał bidule na sumieniu. Z tym syndromem to jednak moze byc to.
Ciekawe czy trzepia kierowców towarowych, bo zawsze moge jakiemus pomocnemu polackowi zaplacic za podwozke do Calais