Witam :)
Czy ktos z Was posiada zaufane zrodlo pisania prac licencjackich ?
Wersja do druku
Witam :)
Czy ktos z Was posiada zaufane zrodlo pisania prac licencjackich ?
tak, biblioteka
rodzice kazali studiować?
Ja swoją pracę licencjacką napisałem w 5dni, wraz z przeprowadzeniem badań w 3 miastach, wystarczy iść do biblioteki :v. No chyba, że studiujesz za karę kierunek, który Cię nie interesuje, a pracę piszesz o byle czym ;p
Tez dostaję kurwicy jak muszę napisać pracę licencjacką, aczkolwiek dobry patent - jeżeli znasz jezyk obcy inny niz angielski poszukaj prac w innym jezyku i przetłumacz :)
Mamuśka w weekend majowy napisała magisterkę 10 lat temu na 70 stron + połowę pracy jej skasowało, bo Windows millenium.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Dołączam do pytania
ktoś ma może coś nt. bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce?
Najlepiej coś nt. zwierząt.
studiuje zaocznie dla papierka, mam dobra prace i nie chce jej zmieniac wiec po prostu potrzebuje ukonczyc studia...stac mnie na to aby zaplacic komus za napisanie pracy licencjackiej i o to pytam czy ktos zna zaufane zrodlo?
Chyba, że takie podejście ;d. Generalnie nie wiem czy są jakieś "pewne" źródła. Znałem ludzi, którzy płacili za pracę licencjacką, a dostawali straszny syf w zamian za "grube" pieniądze. Nadal wydaję mi się, lepiej przysiąść nad tym i nawet napisać na odpierdol, niż nadziać się i stracić hajs ;p
to na chuj studiujesz jak nie potrafisz napisać zlepek kilku zdań za pomocą książki?
ja swoją pracę inż. napisałem tak na lajce, że teraz się dziwię o jakieś jebanie w internecie, ze he he "moja praca to guwno", "promotor płakał jak czytał", "mineło 14662 dni a ja mam sam tytuł".
praca generalnie o kierunki/specjalizacji która studiujesz i którą sam wybrałeś, więc jak może Cię strzelać chuj albo chcesz kogoś prosić o napisanie całej pracy.
potem się dziwią, że odsetek ludzi z wykształceniem wyższym zarabia 1300zł
chetnie tez bym komus zlecil, gdyby nie trzeci rok to bym jebnal tymi studiami w chuj. Ani to interesujace ani przydatne (mowie o kierunku bo same studia uwazam za przydatne). Masakra
bo wlasnie zaliczylem 5 semestr, na 3-4 jeszcze bym zrezygnowal, ale nie juz jak tyle czasu i pieniedzy poszlo.
Poza tym wydawalo mi sie ze mnie to interesuje i ze mi sie przyda :D to jest dopiero klasyk
jeżeli ktoś chcę, mogę podać na prawdę spoko kobietę która pisała mi zaliczeniówki/licencjat. Wszystko na pw ( żeby nie było że coś reklamuję)