ze jestem zyciowym przegrywem ktory spedzil 80% zycia na komputerze, jakbym wam opowiedzial moje zycie to byscie plakali.
nie mam w sumie nawet o czym opowiadac.
Wersja do druku
ze jestem zyciowym przegrywem ktory spedzil 80% zycia na komputerze, jakbym wam opowiedzial moje zycie to byscie plakali.
nie mam w sumie nawet o czym opowiadac.
Napisałeś to na stulejarskim forum koleś... Tutaj każdy jest taki.
Btw. Dostęp do Hyde Parku i możliwość zakładania tego typu tematów jest możliwa po napisaniu stu postów.
dajcie mu dostęp do hydeparku niech pozna zapach prawdziwego spierdolenia :kappa
dajcie, opowiem wam jak przegrac zycie.
od dzis sie zmieniam.
Ziomek chyba nie wiesz kto siedzi na tym forum, szczegolnie w hydeparku
Afera toczy Afere "ziomek"
Opowiedz mi o tym, chce wiedzieć jak to jest być spierdoliną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja tez tak mam i mi z tym bardzo zle i pewnie jakbym sie skupil na 10 min to bym wymyslil jak to rozwiazac ale nie chce mi sie
może cię to pocieszy że nie jesteś sam, całkiem niedawno też odjebałem maksymalnie stulejarską akcję
świat poza piwnicą nie taki kolorowy... idzie się zachłysnąć jak chuj.
ja to czasem mam takie kozak zajawki, mowie ze zaczne cos nowego, ze zajebiscie bedzie, tyle planow co nie..
gasnie taka zajawka w mniej niz dobe XD
jedyna sluszna zajawka ktora sie nie znudzi to piwniczy styl zycia przy pc jednak
a ja sobie od piatku siedze w tych samych majtkach, skarpetkach, nie mylem zebow, gralem caly czas, dzis od 10 rano przechodzilem diablo3 ros i teraz skonczylem i jest mi zajebiscie, przegrywy górą