Zakładając, że nie ma żadnych ograniczeń i nic nie stoi na przeszkodzie. W jakim kraju byście chcieli zamieszkać? Jaki jest wasz wymarzony kraj ? :)
Wersja do druku
Zakładając, że nie ma żadnych ograniczeń i nic nie stoi na przeszkodzie. W jakim kraju byście chcieli zamieszkać? Jaki jest wasz wymarzony kraj ? :)
Kanada wydaje sie spoko. Troche natury, troche cywilizacji, bez upalow i robactwa, w miare spoko do zycia patrzac na zarobki a wydatki.
polska
meksyk, chciałbym dołączyć do jakiegoś kartelu bo te osiedlowe już mi nie imponują
Australia
Szwajcaria
USA
Australia
nigeria/kambodża
Ok, nie ważne, bo się zrobiła głupia wyliczanka. :P
Są cztery kraje w których chciałbym zamieszkać
Islandia/Nowa Zelandia/Kanada/Australia
moj wymarzony kraj to polska, dlaczego?jestesmy szanowanym i madrym narodem, posiadamy piekne wsie i miasta gory lasy, jeziora.wiekszosc z nas to specjalisci w swojej dziedzinie.potrafimy sie zjednoczyc w slusznym celu gdy nadchodzi potrzeba, lekko sie nie poddajemy i szanujemy historie jak i swoje ziemie jestesmy w stanie poswiecic sie dla wyzyszch celu, przy tym zyjac jak cywilizowani ludzie tolerujac ludzi normlanych.
1. Islandia
2. Kanada
Kiedyś chciałem do Nowej Zelandii, ale tamtejsza pogoda mi się nie podoba.
Wyłączając aspekty ekonomiczne - Meksyk, płw. Jukatan.
Włączając aspekty ekonomiczne - Floryda - to nie kraj, no ale jak napiszę USA to trochę minę się z prawdą.
Anyway powyższe 2 miejsca są oddalone o tysiąc km, także w/e. Ale w żadnym z nich nie byłem więc tak sobie mogę pisać, trzeba by pomieszkać w obydwu przynajmniej po roku i wtedy można stwierdzić, które wziąłbym nie mając ograniczeń ;d
Also, co wam kurwa siedzi w głowach? Jak można za wymarzony kraj brać taki, w którym jest dość długa zima z krótkimi, brzydkimi dniami i niskimi temperaturami?
Nowa Zelandia