Dzis skonczyla mi sie umowa w Orange i mame podpisala umowe z T-mobile. Dostalem taki kwitek aktorym jest napisane, ze mam wpisac *100*14 cyfrowy kod#
i po zrobiniu tego wyskakuje mi komunikat "nie udalo sie tego zrobic"
co robicz
Wersja do druku
Dzis skonczyla mi sie umowa w Orange i mame podpisala umowe z T-mobile. Dostalem taki kwitek aktorym jest napisane, ze mam wpisac *100*14 cyfrowy kod#
i po zrobiniu tego wyskakuje mi komunikat "nie udalo sie tego zrobic"
co robicz
Często przy podpisaniu umowy mają czas do 24/48h żeby ci się wszystko aktywowało. Jak nie to zostaje dzwonić na biuro obsługi
Przede wszystkim, dzwonisz do T-Mobile, a nie wbijasz na forum i pytasz ludzi, którzy generalnie nie mają o tym pojęcia i nie mają dostępu do systemów, w których jednoznacznie będzie pokazane dlaczego Ci nie działa.
Prepaid czy postpaid? Jeżeli postpapid, a dziś skończyła się umowa i dziś podpisałeś nową u innego operatora to prawdopodobnie masz miesięczny okres wypowiedzenia czyli de facto przeniesienie nastąpi za miesiąc.
###
Also, Google nic nie mówi o kodzie *100*14 cyfr#. Taki kod jest w Play i odpowiada za doładowanie konta. W T-Mobile jest to *111*14 cyfr#.
Tak naprawdę to w każdej sieci jest to samo. Przeniesienie trwa do 24h o ile kolega wie kiedy owe przeniesienie ma nastąpić.