Witam,
1) Jakie jest najlepsze możliwe EQ, które może nałożyć na siebie 11 knight? :)
2) -,,- 80 MS ?
Wersja do druku
Witam,
1) Jakie jest najlepsze możliwe EQ, które może nałożyć na siebie 11 knight? :)
2) -,,- 80 MS ?
1) Mpa, zao/golden legi, zao/demon helmet, ewentualnie hota(zaczarowany), mpa, bohy/softy, ornamented brooch, no i giwera -- Nie bralem pod uwage itemkow takich, jak Great shield, demon legi, bo nie sadze abys az tak chcial zaszalec :D
2) focus cape/demon armor, yalahari mask, zaoan/grasshopper legs, mms/spellbook of dark mysteries, bohy/softy, ornamented brooch -- tutaj rowniez nie uwzglednialem takich "pro" itemkow :D
Knight -
P- ammy,
Zao Helmet
MPA
Zao Lega
BoHy/albo steel bootsy ale na takim lvl-u z takim gearem to raczej nie jest Ci potrzebny dodatkowy armor tylko wiecej speeda :)
MMS
Bron wymieniasz zgodnie z lvlem
Ps mozesz niby sie bawic w Demon Helmet/G-legi ale to takie no.. zao Ci juz zostanie na długo)
knight: mpa, zao legi, zao helmet, mms (nm/necro shield), platinum amulet (ornamented brooch), broń zależy od typu: banana staff/morning star lub orcish axe lub spike sword/serpent sword, steel boots (boh/softy)
ms: w zależności od przeciwników. Masz już dostępne sety żywiołowe, ale przecież można założyć też eq od obrażeń fizycznych, ale i mlvl. Oczywiście można to mieszać...
mnie się zawsze przydawały nawet 2 pary softów ;)
ceny na non pvp: mpa ~120-130k, zao helmet ~50-60k, mms ~60-80k (necro shield ~320-400k, nk: 500-600k), p ammy ~2-3k (orn brooch ~400-450k), broń różnie, ale kilka k max (chyba, że banana staff- to sporo), bohy ~30-35k, softy ~420-450k, steele ~30k
Eq, ktore on wymienil kupisz do 300k.
Planuję się na refugii tak rozbudować, ale do 300k to raczej wątpię.. ;O Nie licząc softów nawet.
Softy Knightem.. to tak.. od.. 30 lvl.. wczesniej to w takim gearze to nie weim na co bys mial ta mane palic.. no chyba ze masz skille 10/10 i pojdziesz na smoki :)
I to nawet nie.. chodz w Boh-ach.. bedziesz szybciej biegal = wiekszy exp..
Haha, jestem debilem. Nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak market. Efekty przerwy od gry przez 4 lata ;}
Dobra więc mając eq:
Zao helmet, p-ammy, mpa, zao legs, mms, boh i knife da radę ze skillami 50/50 już wjeżdżać w slimy ?
A który masz lvl :) Pewnie bedizesz musiał się leczyć/jeśc ale raczej ustoisz..
A jak wracasz do gry.. to zrob sobie na szybko drugie konto z druidem/sorciem na paccu wbij na nim 27 lvl i stawiaj sobie monka i bedziesz treowal.. duzo przyjemniej..
Ja tak trenujac kilka fajnych seriali juz zobaczyłem.. tylko sie ruszyc co 15 minut :)
12 =D ale dobiję 15 do skillowania, żeby więcej hp było. Poczekam sobie do 60 skilli na offline i potem zacznę grać 12/12 =D
Albo będę grał 12/12 ale do 60 będę skilował na rotach :) Tak, to jest dobra idea. A jak będzie stał na offline to będę MSa katował =D
Nolife mode ON, bo wolnego trochę.
Powiem Ci tak xD
Wrocilem do gry po 10 latach przerwy.. i dam Ci kilka takich tipów xD do ktorych sam doszedłem ZBYT pozno po takiej przerwie xD
-kup pacca
-wyciagnij na maina sorca/druida/rp/ i postaw ich na Offline Training - JA WIEM ZE ty mowisz teraz ZE NIGDY nie bedizesz nimi gral , ale za rok jak Ci sie EK znudzi to bedizesz mial rp z 100+ dista, i sorca/druida z magic lvl 70+
- rozumiem ze kupiles sobie golda na allegro- bardzo dobrze - teraz idz szybciutko kup sobie wszystkie blessy - zaplacisz 20k, a jak zginiesz to masz pewnosc ze nie dropniesz zadnego itemu z tych ktore kupiles
- postaw na treningu na slime tego knighta - odpalasz go na Web client - stwórz sobie druida/sorca graj na zwyklym cliencie i wbij ten 27 lvl - dzielisz ekran na pół i jedziesz - Druid jakis tam jakikolwiek sprzet i jedziesz dwarfy w kopalanich w carlin
Jak juz nim wbijesz ten 27 to poprostu niech sobie jest :) przyda sie pozniej
- idz lvlowac knightem - napieprzaj co sie da - zbij stamine do 14h na noc ustawiaj na offline trening, graj gra graj -skoro masz czas ;)
- jak juz zbiles stamine- to teraz aczynasz trening - NIE TRENUJ NIGDY NA rotach/mino/etc etc etc - tracisz wtedy stamine xd
odpalasz knigta, drugie konto z druidem/sorciem - summon ghoula,. knife/czy cos tam lepszego zebys mial bleedy i lecisz
Odpal sobie jakis serial, (ja cały Breaking Bad i miliard filmow ) i trenujesz xD - to jest narpawde dobry patent, ja tak trenuje jak cos robie w domu, sprzatam , gotuje xD co 15 minut podchodzisz do kompa (ustawiam sobie timer w telefonie) i tyle
PS pamietaj zeby kupic 5 blessow na knighta + twist of fate
PS 2 na drugim koncie na druidzie/sorcu tez kup full blessy
KOSZTA zerowe- a nie tracisz nic- i nawet jak ktos powie ze na niskim lvlu malo sie traci.. to lepiej stracic jeszcze mniej
Pacc kupiony jeszcze przed pierwszym zalogowaniem =D
Postacie na koncie:
7 pall - skillowany offline cały czas
20 pall - jak wyżej
80 ms - gram i offline mlvl
11 knight - ten o którym mowa
13 sorc - offline mlvl leci
Każde konto na innym servie, więc odpada skillowanie razem, a knight jest na servie n-pvp.
Blessy już kupione - też na to wpadłem.
Szkoda, że nie można mieć dwóch postaci z jednego acc'a jednocześnie online. :o
Hmm no tka.. ale mozesz na non pvp za obopolna zgoda odpalic combat.. tak ?
Czyli musisz zorbic DRUGIE konto i na tym drugim koncie odpalic dudu z ghoulem i trenowac.. nei wiem nie gralem na Optional/non pvp whatever to sie teraz nazywa xD
Jak chodzi o skilowanie to polecam jeszcze ten patent, póki masz mały lvl.
http://torg.pl/showthread.php?411277...kille-Knightem