Potrzebujesz szybko pomocy? Nie możesz znaleźć odpowiedzi na forum? Napisz tutaj,a na pewno ktoś Ci pomoże!
Wersja do druku
Potrzebujesz szybko pomocy? Nie możesz znaleźć odpowiedzi na forum? Napisz tutaj,a na pewno ktoś Ci pomoże!
Według mnie temat zbędny, bo tak naprawdę szybkie pytania można zadawac w rozmowach ogólnych ^_^
jakie samochody na taxe do 30k?
glownie wytrzymalosc, fajnie jakby byl jakis malo spotykany i przyciagal w pewien sposob klientow
Ja nie wiem jakie auta w polsce są 'mało spotykane', ale mój dziadek jeździ na taryfie oplem zafirą. Bardzo konkretne autko, 7 siedzeń z czego te dwa z tyłu są tak uniwersalne, że można je 'złożyć' i zamiast tego użyć miejsca na jakieś torby etc. jak np. wieziesz kogoś na lotnisko.
Touran chyba też byłby ok.
ojciec kumpla jeździ na taksie megane 3 kombi, też całkiem w pytkę
Jakieś prawne wymogi związane z przyciemnianiem tylnich szyb? Z doświadczenia może ktoś wie jak często zatrzymują na jakąś kontrole?
przyciemnienie - tylnie 100% - przednie 30%
Czym i w jaki sposób posklejać plastik przy moto ? Konkretniej mi się rozchodzić o pług.
Poszukaj spawania plastików u siebie w mieście. Odpuść sobie poxipole czy maty szklane. Przy klejeniu żywicą jest duże prawdopodobieństwo, że plastiki będą pracowały na pęknięciach i popęka Ci lakier.
Jakieś WASZE opinie o citroenie xsara picasso? Tylko jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia lub będzie pierdolić głupoty to prosiłbym o milczenie...
skrętna belka z tyłu to mankament w Xsara.
Czy w stacji diagnostycznej mogą przyczepić się i ewentualnie wyciagnac wobec mnie jakies konsekwencje jesli przyjade tam po uplywie waznosci poprzedniego przegladu? Chodzi oczywiscie o podjazd samochodem o wlasnych silach, bo domyslam sie, ze tak formalnie powinno sie w takiej sytuacji lawete załatwiac. Sytuacja póki co hipotetyczna, ale jak sie moj mechanik nie pospieszy to mozliwe, ze bede na przeglad jechal z parodniowym opoznieniem.