Tak jak temat 15 lvli chce wbic jak najszybciej mam 5kk w banku chce isc na calosc po prostu expic jak najszybciej nie patrzac na waste.
Wersja do druku
Tak jak temat 15 lvli chce wbic jak najszybciej mam 5kk w banku chce isc na calosc po prostu expic jak najszybciej nie patrzac na waste.
szukaj blokerów i expij ;p tomby, grimy wszystko
@@
a myślałem, że 15 lvl ;p no to nie wiem grimy chyba najlepszy exp jest
souleatery ; ) nie ma niczego lepszego dla ciebie nie dosc ze exp to jeszcze profit
może jakiś bloker na lizard city+ava, nie musi być dobry, byleby większość gówna była na nim
soule soule soule, to wszystko samemu
z blokerem grimy, moze na wrathu drakeny (z edem do sio jeszcze)
a dl z sd ?sa dobre do pg na tym lvl?
Czyli Dl'e/Frosty podobny exp a sa jakies specjalne miejscówki z duzym respem ale zeby nei wyskakiwalo po 3-4 dle tylko max po 2?
Ostrożnie fenrock. Na pałę zdarza się wejść w 3, ale tak to max 2 a magma set da ci wystarczająca ochronę żeby spokojnie wytrzymać(ja tam ostatnio rp na 127 poszedłem i nie ma problemu, exura wystarcza)
ale to już lepiej pobić soule bo ten sam exp ;p
@up to mierz sily na zamiary moze za duzo lurujesz
w kazdym razie ja od 80 lvl bilem soule i to bylo perfekt miejsce
Inne pytanie, 8 lvl ed 30 m lvl chcialbym go szybko do 100 wyciagnac mam kase jak juz wiecie, i jakie miejsca? ogarnac se ek np 85 lvl? (kolezanka ma) bo marudzi mi o eda a edem mi sie kiedys fajnie gralo i mysle gdzie by go wycisnac szybko z lvlem?
do 27-33 cokolwiek a pozniej z run tomby nastepnie ancienty/watery
@Souleaters, wspomnialiscie o soulach, to jak je w koncu bic? po 2-3 lurowac ? jak tam sie tak chyba nie da :P