https://www.youtube.com/watch?featur...ojZU9H2-w#t=0s
Dokument warty obejrzenia, interesujące są szczególnie zeznania szarych rosyjskich obywateli. Nie wyciągam żadnych wniosków, po prostu polecam analizę.
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?featur...ojZU9H2-w#t=0s
Dokument warty obejrzenia, interesujące są szczególnie zeznania szarych rosyjskich obywateli. Nie wyciągam żadnych wniosków, po prostu polecam analizę.
Ja to osobiście mam już dość sluchania o smoleńsku , tyle to narodzilo nienawiści , konflików i podziałów że aż denerwuje mnie to. Filmu raczej nie obejrzę , chyba że mnie natchnie.
Ludzie nie zainteresowani tematem powinni mieć zakaz wypowiadania się at all.
Co do samego tematu katastrofy to jestem pewny że za 10-20 lat to się wyjaśni, a wtedy osoby odpowiedzialne czy to za zamach czy niedopatrzenia i błędy w procedurach odpowiedzą przed rozgniewanym narodem
Ludzie zainteresowani tematem powinni mieć zakaz wypowiadania się at all.
Co do samego tematu katastrofy to jestem pewny, że nic się nie wyjaśni i ludzie o wszystkim zapomną, bo żyjące dziś mochery wyginą a Jarek strzeli sobie w łeb.
ILE MOŻNA O TYM SMOLEŃSKU PIEPRZYĆ?
Same offtopy.
Twoj komentarz to nie offtop -.-
#
Szczerze to dla mnie był zwykły wypadek i błąd pilotów. Nie ma co rozgrzebywać takiej sprawy. Spekulować można miesiącami na temat tych wydarzeń. Zresztą nie wiem jaka to aktualność. Skoro to temat o filmie to pomyliłeś działy.
Smoleńsk nieaktualny, a film nie do tego tematu.
W którym wszechświecie nie wiadomo jak zginął Kennedy? Bo chyba nie u nas. Kennedy został zastrzelony (straszne nie?), a co lepsze nawet złapali zamachowca, tyle że został on zabity przez nijakiego Jacka Ruby. Co najwyżej wątpliwy może być motyw, ale nie o tym pisałeś.
@top
Jak znajdę czas to z chęcią obejrzę ten film, co do samego Smoleńska to polskie media ładnie rozdmuchały tą sprawę, że każdy ma jej już dosyć.
Nie wiem czy zrobiono to specjalnie czy tez nie, ale wiekszosc polakow jak slyszy slowo smolensk od razu sie denerwuja bo nie chca juz o tym slyszec. Minelo 2 (?) lata, a samolotu w Polsce jak nie bylo tak i dalej nie ma. Rosjanie dopiero po 2 latach postanowili postawic szczatki pod dachem jak samolot zdazyl zardzewiec i wiekszosc waznych danych/dowodow zniknela. Przed wstawieniem pod dach samolot dokladnie umyto, po co? Tusk nie powolal miedzynarodowej komisji, bo po co? Rosjanie grzebali w czarnych skrzynkach, a kogo to obchodzi? Przeciez to niemozliwe zeby usunac/dodac cos do nich. I wiele, wiele innych spraw ktore nigdy sie nie wyjasnia.
PS. Tak sie wszyscy obawiaja ze jak PIS dojdzie do wladzy to bedziemy wysmiewani na kazdym kroku, tylko ze za PIS bylismy traktowani jak normalne panstwo, a teraz jestesmy wysmiewani przez tomze Rosja z nami pogrywa jak chce. Handlujcie z tym
Co? Przeciez jak PiS bylo u wladzy to wlasnie caly Zachod nas wysmiewal. Szczegolnie media sie rozpisywaly na temat tego, ze naszym krajem rzadza bracia. Rosja zawsze z Polakami pogrywala jak chciala. Handluj z tym.
P.S. Wierzysz we wszystko co pokaza w TV albo powie jakis wazniak?
I kto tutaj jest naiwny?
Poza tym, obejrzał ktoś z was chociaż połowę tego filmu? Jeżeli komuś się nie chce rozmawiać na temat Smoleńska, to niech wyjdzie, proste ;d Osobiście nie śledzę tego tematu, nie mam zamiaru pisać o zamachu, ale to wydarzenie jest dla nas bardzo ważne, ponieważ pokazuje jak prowadzony jest nasz kraj. Wcale nie trzeba lubić Kaczyńskiego, żeby zauważyć, że cała ta sytuacja jest co najmniej zagadkowa.
Nie napisalem, ze wierze w to o czym pisza/pokazuja/przekazuja. Tylko, ze media zagraniczne sie wysmiewaly z pary rzadzacych (PiS) =]