macie jutro maturkę? jakies przygotowania?
Wersja do druku
macie jutro maturkę? jakies przygotowania?
0 przygotowan ,operon jest duzo latwiejsza matura niz ta z oke. Pozatym to ma ci uswiadomic na czym teraz stoisz ;d
Po co przygotowywac sie do probnej matury, no bez jaj. Jezeli zdasz bez zadnej nauki teraz to jest duze prawdopodobienstwo ze zdasz ta juz prawdziwa mature w maju, wiec lepiej sie sprawdzic ;p
Bez przygotowań, pora się sprawdzić co człowiek potrafi po tych ~4 latach nauki.
Btw, też macie lekcje po maturach?
Ja mam w trakcie lekcji, troche to chore, bo ci co piszą po lekcjach, mogą na necie buszować już.
razy ile będziecie mieli liczoną tą ocenę ?
jak to razy ile ?
btw. też mam lekcję i chyba nie powtarzam nic bo... bo mi się nie chcę :D tylko lipa jak wyjdzie słabo bo oceny dają i też patrzą na to (taka szkoła - w strachu żyją czy ludzie pozdają, patologia trochę taka)
jako sprawdzian u Nas w przypadku średniej ważonej x 0,6
'najlepiej odjebali z tymi lekcjami...
a znacie coś lektur? xD ja ze 3 może 4 :O
Tej wszyscy jutro z tymi maturami startują o godzinie 9 .... A nie, że sprawdzi sobie w necie odpowiedzi =)
Polski to pikuś w porównaniu do matmy jak dla mnie :c
Cytuj:
bardzo trudna.
Cytuj:
bardzo trudna.
Cytuj:
bardzo trudna.
no padłem. matura? bardzo trudna?
pisałem w zeszłym roku, raczej bez przygotowania. z polskiego mozna zdac na lajcie bez znajomosci lektur, angielski - wiadomo, jak uczysz sie jezyka i sie nim poslugujesz to napiszesz dobrze, a matematyka? wszystko, doslownie wszystko masz w tablicach.Cytuj:
igla1993 napisał
http://torg.pl/forumdisplay.php?106-Szko%B3a-i-nauka
tutaj masz dział specjalny.
ej zaraz zaraz jak o 9 wszyscy jak ja piszę o 8 ? oO
próbny polski to akurat mam gdzieś , cykorek to z matmą ale myślę że będzie ok :D