Co o niej sadzicie ? Jakies buildy ? Bo nie wiem czy kupic xd
Discuss.
Wersja do druku
Co o niej sadzicie ? Jakies buildy ? Bo nie wiem czy kupic xd
Discuss.
Osobiscie do mnie nie przemówiła, grałem na PBE, skillset mi nie podszedł. Wole Akali.
Potwierdzam, zagrałem dwie gry i bije bardzo mocno, w szczególności w late game kiedy mamy już więcej ap. Pasyw robi niezły rozpierdol, do tego q aoe i ulti bez cooldowna.
mocna i fajnie się nią gra, ale nie wiem za bardzo jaki build, próbowałem jakoś hybrid budować - hextech, roa, lichbane, ale nie wiem co jest na nią najlepsze
Ja bym sprobowal, Ionianu, Abyssal, Rylai, GA, Rabadon. Imo spell vamp nie oplaca sie, bo ma prawie wszystkie aoe skille.
imo dfg bankowo jak idziesz mid to lecisz obecny standard build na 3/4 casterow
buty,2 dorany, lucky pick,abysal,dfg dalej mozna w sumie pure ap z rabadonem i lichbane + ga albo w sumie frozen moze na niej dzialac calkiem dobrze
to takie lekkie przemyslenia, z czasem pewnie sie zmieni
Nie zastanawiaj się, kupuj. Naprawdę warto, kupiłem Dianę i nie żałuję, na tą chwilę jest ona w pizde OP, przypomniały mi się stare czasy kiedy wychodził nowy champion - każdy go kupywał, i OBOWIĄZKOWO był na starcie OP, nie jakieś draveny, jayce itd.
a co ma w recommended?
Stwierdzam iz, robienie na full ap nie ma najmniejszego sensu. Akali ma stealtha, Fizz na skoki i dodga - Ona nie ma nic, co by pomagalo w byciu squishy.
Teraz sprobuje topa:
WE, Mallet, Nashor, GA
Ja próbowałem ją robić pod ap oraz offtanka to z tych dwóch opcji lepiej sprawdzała się ap. Ogólnie myślę też nad jakimś cdr na nią, żeby te q częściej spamować.
Ja mysle ze powinni ja znerfic ale wiem ze nowosci nie odkrylem. ALe to co ona ma to przesada i jeszcze ten pasyw wtf, jej pasyw wiecej zabiera niz niektorych skille.
Troche jednak przegięta, z samym rabadonem zjada mi równe pół hp z q jak gram Kennenem.
przesadzilem, nie równe pół, z 1,5k zostało mi 800 z groszami ;d