wstyd mi za to edit xd
Wersja do druku
wstyd mi za to edit xd
Ja też zawsze jak widze botów to robie trapy
O co z tym chodzi bo nie rozumiem?Cytuj:
<on> : ZZZZzzzz
<noobstyle> Oneonefirstfirst11oneone1dwa1!</noobstyle>
Zzzz czyli śpi nieodpowiada kpw?
miał bota odpisywal tak niewiem xD
nie rozumiem nazwy tematu
own3d by botter :)
kto zostal z "ownowany'' przez bottera ?
nastepne opowiadanie z cyklu buty szybkosci i polyskujacy miecz.
Nic nazdwyczajnego.
tez raz strapowalem goscia na zolwiach xD aola mial. ale owned by botter to jakby "zabity przez botera" wiec spodziewalem sie ze to bot kogos zabije ale co tam. troche przesadzone dla mnie z tym bp energii ciezkich run nie wiedzialem zbytnio ocb ;P
brawo nareszcie ktos z "jajami" :P
killac boterrow !
no chyba ze ja ide :P to nie :)
Nie mozna by zabronic pisania takich glupot? ;/
-8/10
a wiecie ze parcelami nie dalo sie strapowac NIGDY, a potkami nie da sie juz od pol roku?
proponuje zrobic nowe podforum "Wymyslone przygody"
nienawidzę opowiadań typu "wziąłem mój wielki zaczarowany miecz i worek płynnego życia" po za tym jeszcze bardziej nie lubie w/w stylu łączonego z stylem tybijskim !!!!!
2 razy up parcelami nie trapowałem bota lecz potwory a propo niektóre boty nie przechodzą przez parcele.
Człowieku, nie dość że mało ciekawe, to jeszcze nie umiesz pisać :S Ani to rpg, ani normalna gadka :( Styl RPG to nie tłumaczenie na polski... (a ty nawet nie przetłumaczyłeś wszystkich) Styl rpg, to opowiadanie historii nie tak jakby była to tibia, lecz jakbyś opowiadał o jakiejś fascynującej przygodzie z rl'a. Np. Nie pisz bp życia w płynie- to najgłupsze co słyszałem... Co to? translate.pl? Jakbyś nie mógł napisać: Wziąłem plecak i włożyłem do niego tyle mikstur leczących (okropnie smakują te zioła, ale leczą rany lepiej niż bandaże!) ile dało rady wepchnąć.
A i jeszcze jedno: przygód związanych z mechaniką gry (np. botterzy) nie można opisać w stylu rpg... Bo niby jak? ... był to wojownik, który zdobywał doświadczenie choć wcale go to nie męczyło. Pracowała za niego maszyna...???? Przepisz to normalnie.
Masa błędów, raz piszesz RPG raz nRPG. Dużo powtórzeń i niezrozumiałe zdania.
Moja propozycja na początek. Dalej nie chcę pisać, zrób to sam ;)
Cytuj:
Dziś stojąc pod składnicą (nie wiedziałem jak nazwać Depot) wpadłem na znakomity pomysł odrobienia strat wynikłych z mojej śmierci.
Ruszyłem 45 poziomowym elitarnym rycerzem w stronę skrzynki. Otworzywszy ją pobrałem z niej 4 plecaki życiodajnych płynów oraz 1 plecak run energii. Na wszelki wypadek wyposażyłem się też w kilka ciężkich run (co to jest? :|). Ubrałem przyspieszające mój chód buty i wyruszyłem w głąb dżungli.
Po pierwsze: "Own3d by botter" znaczy "zownowany przez bottera". To kto kogo zownowal?
Po drugie: mieszasz styl rpg z tibijskim "BP zycia w plynie" i wiele, wiele innych.
Po trzecie: "<on> zzzzzzzz" ???
Po czwarte: 4/10