czarek a moze bys do paczkomatu wysylal takie porcje szamki do odgrzania
Wersja do druku
czarek a moze bys do paczkomatu wysylal takie porcje szamki do odgrzania
:pepega:pepega:pepega
penisa tez mozesz sobie o ponad polowe skorcic i wciaz bedzie wiekszy niz srednia w kongo :peepogiggle
kurwa jak ludzie mogą jeść skyr. absolutnie obrzydliwe to jest :puke:
mi smakujo i jako człowiek ćwiczący wpierdalam ich dużo by se białko podbijać
obrzydliwe i kwaśne fuuuuuj
lepiej se opierdolic twaróg albo mazarele light
A co do twarogu maja kubki smakowe jak to nie ma smaku w ogóle
Dopierdolasz se rakotwórcze wiśnie i rakotwórczy słodzik i elegancko wchodzi prawie jak indyk mielony
Miałem dziś robić Adobong manok ale się rozpiędziłem i będzie Adobo sa toyo
Ale gyrosik prima sort :peepogiggle
To late. Ale kupiłem sriracha sos i majonez, więc moze jutro wpadnie kura z piekarnika tzn. skrzydełka i podudzia.
Załącznik 386835
:sonka: na redukcji wiec wjechala dietetyczna kolacja
macarela light zasmażona na patelni, peperoni tez zasmazone na patelni. o dziwno zasmazanie macareli ktora juz lezy na bulce to nie jest wcale tak glupi pomysl jak by sie moglo wydawac, nic sie nie przykleilo
czemu wyjebalas 90% pomidora a nie wyjebalas tej miski?
also zamiast witaminy to wez leki
Wyjebac to cie moge do smieci
Załącznik 386844
Wie ktoś, skąd takie coś na płycie? Używam złych garnków czy ocb? Da się to doczyścić czymś, czy to przepalone jakoś i już tak zostanie?
ja wpierdalam skyr bo ma duzo bialak ale ten niemiecki mi smakuje dopierdalam tam jeszcze białka w prochu waniliowego platki owsiane i banana i w pyte jest
obrzydliwi jestescie ze paskudny kwasny ser wpierdalacie.
Tego gowna w srodku okregu raczej nie doczyscisz, nie wiem skad to sie bierze. Mam to samo. To po bokach to cos przypalone. Albo srodek jakis albo nozyk do plyt indukcyjnych/elektrycznych
Załącznik 386846
https://allegro.pl/oferta/dr-beckman...ch-12772751037
zoba se w opinie o produkcie ludzie wrzucaja zdjecia przed i po. wyglada git
jeszcze moze taka gąbeczka scour daddy co tera w kauflandzie maja i chiba cos se poradzi.
takie o
Załącznik 386847
dzisiaj to macalem to troche jak druciki ale nie powinno rysować
Jeszcze jest opcja, ze moje garnki/patelnia z Ikea nie nadają się do tej płyty. Ale to nie indukcja, wiec bez różnicy imho
to jest dobre guwno do mycia jbc https://www.empik.com/uniwersalna-pa...4aArgzEALw_wcB
Po prostu elektryczne się z czasem niszczą od tego ciągłego nagrzewania. Jeszcze jak masz przypalona warstwę tłuszczu na spodzie patelni to tym bardziej się będzie robić takie gówno
Dobra, to jeszcze spód garnków i patelni doszoruję. Chociaż, nie są jakieś brudne :oburzony
kup se gazowom jak Bialy czlowiek
też se zrobię jajka na mientko:nosaczhmm
Lubię na miękko ale tylko żółtko ma prawo być miękkie. A wręcz powiedziałbym, że ideał to jak i żółtko jest lekko ścięte, tak jak stek zamawiasz medium.
Zdjecia nie zrobilam, ale dzisiaj serek wiejski ze szczypiorkiem plus swieza bulka rozdarta na pol i ja tak jem ta bulka jak hohla z opakowania xd
A wczoraj zostalam poczestowana takim pysznym kapuśniaczkiem :feelsokayman:peepolove
Załącznik 386853
Żona zrobiła dzis kulki ryżowe jak z anime xd ale w smaku sztosik
Załącznik 386854
elo grubasy
niedziele zaczęliśmy od śniadaniowy burger z kozim serem, na obiad wjechał domowy kebab z miesa z podudzia kury w tureckim chlebku z lidl i sałatką z czerwonej kapusty z japkiem, marchewka, octem, majonezem weganskim, a zakonczylismy dzien kawusia z domowa jagodzianką z kruszynką.
https://i.imgur.com/KtOmvdZ.jpeg
https://i.imgur.com/zwFV271.jpeg
https://i.imgur.com/3XyObAl.jpeg
https://i.imgur.com/Vy4w9qK.jpeg
https://i.imgur.com/JkjEITv.jpeg
https://i.imgur.com/oax1aC2.jpeg
https://i.imgur.com/zy8QnY5.jpeg
a skad bulka do kiebab:notbad
Załącznik 386855
w lidlu kupilem ostatnio. 4 takie kebaby z tego wyjda. na opakowaniu jest zeby podgrzac w 200 stopniach przez 5 minut ja na termoobiegu dalem na 5 minut do nagrzanego do 180 i bylo git, pewnie jutro dam na 7 albo 8 zeby troche wiecej chrupniecia bylo.
a no i jeszcze do salatki poszla tez jedna duza szalotka. niby jeszcze cukru se mozna dac ale ja zamiast tego dalem wiecej octu bo lubie ocet
Ty dalej probujesz jaja na mientko? Xd
Zalej je 3/4 woda i 3min od zagotowania, nie da sie tego spierdolicxd. Jak dodasz soli to latwiej sie je obiera
jajka w koszulce :monkahmm wir :dancingpepeez
ja jajka na mientko trzymam 5.5 minuty we wrzątku rozmiar jajka L
dzisiaj sobie wymarzylam bulki na parze z jakims kupnym sosem lub po prostu zrobionym sosem pieczeniowym (bez miesa), ale w biedrze nie bylo tych bulek
fujka jak mozna jajka na miekko jesc. ja mam zawsze schize ze salamander mi wyskoczy z niej. tak samo kurczak musi byc przesuszony na wiór
Czaro wal hejteruw jedz sobie jajeczka tak jak lubisz i essa.
praktyka czyni mistrza, jak na pierwszy raz to i tak git
smakuwa
Ciężko jest je zrobić tak żeby ładnie wyglądały jak nie masz wprawy. Im większy masz garnek tym łatwiej, musisz dobrze wodę zamieszać zanim wbijesz jaja(z 2 pelne machnięcia większą lyzka). Woda nie może sie gotować odrazu po wbicu jajek bo je rozpierdoli, najlepiej +-3 minuty po, ogólny czas operacji 5 minut.
Powodzenia
Załącznik 386865
Wiem bo kiedyś musiałem takich 80 dziennie napierdalac xD