Bez kitu . Jeszcze ta spuścizna w środku xd . W smaku pewnie ok , jakbym sam zrobił to spoko, ale w gościach bym tego nie ruszył :P
Wersja do druku
Nowa EKO łyżeczka.
https://i.imgur.com/PDUXtpL.jpg
jako inżynier środowiska muszę powiedzieć że to wielki huj xD
Witam użytkowników.
Zauważyłem, iż poziom tematu jest zatrważająco niski - zatem postanowiłem podzielić się przepisem dla prawdziwych miłośników właściwego odżywiania.
Gnocchi cytrynowe z suszonymi pomidorkami, serem pleśniowym i szpinakiem. Proste, szybkie i przepyszne.
https://i.imgur.com/4PUtwyu.png
https://i.imgur.com/zybBpKQ.jpg
Niebo w gębie. Zalecam się dobrze odżywiać, albowiem jest to jedna z niewielu rzeczy na którą mamy rzeczywisty realny wpływ i która wyraźnie przekłada się na nasz komfort życia.
Pozdrawiam,
Kosmonauta.
sam jesteś niski
grubasie
Następny grubas? :kekwait
raczej ten sam, ale kolejna osobowosc
serio jest coś takiego jak oliwa czosnkowa?:monkas
wole schabowy
ehh forumowe śmieciarstwo się zesrało jak zobaczyło jak cywilizowane osoby się odżywiają zamiast kurwa piccy z lidla czy kurwa jogurciku ze śmieci. nawet mi was nie żal.
odpierdolcie sie od pitcy z lidla
kurwa przepis na kluski z koprem i serem od włoch na bogaato nieno to klasyczne zdrowie te kluski leżakowały jako zboże 1 rok, a potem mąka też 1 rok.:kekw
@ten chłop myśli że jak kupi łososia notabene hodowanego w norweskich farmach gówna to się odżywia zdrowo:kappa
Do carbonary (sosu) dodajecie cale jajka czy same zoltka?
skad w was tyle nienawisci to ja nie wiem
Ja wlasnie ostatnio dodalem na ~200-250g makaronu same 3 zoltka, i kurde za malo tego sosu wyszlo - wiec albo za malo wody, albo za malo zoltek - albo oba :D
Odnosnie tluszcz - to uzywam pancetty, tylko zawsze staram sie aby nie byla taka tlusta (bo dzieciaki nie jedza "bialego") :D
żeby było tłuściejsze dla polacks tłuste=smakowite
ze smietana to tradycyjna amerykanska receptura a jak kazdy wie amerykanskie jedzenie zawsze jest lepsze od oryginału. neapolitańska pizza czyli suchy placek z jednym kawalkiem sera? paskudztwo. amerykanskie bogactwo wyborów i smaków? najlepiej. oryginalny hamburger? smrtut ze smrodem. amerykanskie pyszne burgerki? chyba nie musze mówic. tak samo carbonara. oryginalne - paskudztwo. amerykańska = najlepsza.
wszystko co amerykańskie jest lepsze, opieka zdrowia, system podatkowy, prawo do aborcji
Żeby sranie boże było lepsze
bog zapłać za dobre tłuste jedzonko
pisze chłop co się odżywiał samymi pro zdrowotnymi jedzonkami a i tak mu bęben wyjebało i prawie zdechł od koronki:senorkekw
gdybyś był przedsiębiorcą to byś wiedział że życie nie jest takie czarno białe...
Te pizzy wloskie czy neapolitanskie w ogóle mi nie podchodza xD. Ani się tym najeść, a za cenę takiej pizzy mozna zjeść coś o wiele bardziej wymyslnego
A taka tlusta pizza na zapchanie sie, od czasu do czasu,wchodzi pięknie
jadłem raz w hiszpanii taką pizze neopolitanska i była bardzo smaczna, dużo lepsza niz placek z sosem czostkowym który też czasem lubie ojebac
ja raz probowalem zrobic spagetti wg przepisu co dostalem od ziomka wlocha xD
totalnie mi nie wyszlo
za drugim razem juz bylo lepiej, kuchnia wloska i polacka to dwa rozne swiaty
U food emperora masz porównanie przepisu ktory łącznie Ci zajmuje 2 doby z takim gdzie od zera masz w 30minut. Gęba polki nie odczuje różnicy
Nikczemniku co to za piekarnik? Ja mam Beko Pizza Pro i smaży tylko do 310. Chociaż tak jak Rudnaliav napisał dla większości polskich robali nie ma to znaczenia, a tym bardziej takim mothom i maskotom śmieciom gdzie nie wyczuwają różnicy między picką z lidla a porządnej pizzeri z piecem na drewno.
300 stopni
to widze juz nie mowimy o neapolitanskim guwno placku
No, więcej nie wyciągnie.
Pare fotek z mniej więcej połowy procesu uczenia się robienia ciasta - https://imgur.com/a/7n1uAxe (tylko się nie smiac, człowiek się uczy) :D
o i to jest dobra tłusta polska picka a nie jakieś pitu pitu włoskie paskudztwo
Najlepsza pizza to ta co robie przy ognisku ale trzeba mieć stalową patelnię: wrzucamy warzywka (tzn co chcemy mieć na pizzy), chwile podsmażamy i zalewamy ciastem:kekw
można też zrobić na patelni podpłomyka i na nim w patelce posmarować pastą i czym tam chcemy, w huj radocha dla każdego małego czy dużego
pzdr