a sos to co to, bo raczej nie sam koncenrat skoro widac tam jakies pestki
kurwa @Sonka ; zyj troche, czy juz zawal po zjedzeniu
Wersja do druku
a sos to co to, bo raczej nie sam koncenrat skoro widac tam jakies pestki
kurwa @Sonka ; zyj troche, czy juz zawal po zjedzeniu
kromka ile ci zajmuje pochloniecie takiej chlebo-picki na kolacje? czy na sniadanie tez ci zostaje?
nie wolno się śmiać z użytkownika sonka
;(
@Sonka Taka rada na przyszłość. Wrzuć do piekarnika samo ciasto z sosem na powiedzmy 8-10 minut, a dopiero potem uzbrój ją w dodatki. Nie będzie wtedy taka mokra, a sam spód będzie bardziej chrupki.
Posmarowane kumplu.
No ukrainka poszła w pizdu
Zatrudnię nową sprzątaczkę, dzięki za radę.
Salami oryginalne, ser salami z delikatesów z suszonymi pomidorami i czili.
salami z delikatesuw z suszonymi pomidorami i czili nie ma takiego w lydlu. Salami ze sklepu mięsnego. Placek oczywiście gotowy bo nie mam czasu na w tygodniu na wyrabianie ciasta, pieczarki i papryczki oczywiście kupione ale w lato będę miał swoje ze szklarni, a pieczarek nie opłaca się chodować.
wagyu jest to bardzo droga i wytrawna wołowina, traktuję to bardziej jako swego rodzaju rarytas i degustuję tylko raz na jakiś czas aby nieprzywyczajać kubków smakowych i za każdym razem czuć ten potężny wyrzut serotoniny połączony z nieziemskim smakiem. A krewetki to taki standard, przed wczoraj nawet jadłem zupkę tajską z krewetkami i mleczkiem kokosowym.
Mozarelka galbani nie jest najtańsza ale i nie najdroższa mi ona pasuje.
No i finally last, nie jestem na żadnej diecie deficytowej, jem tyle ile potrzebuję i czasami wyruham jakiegoś narkomana za kreskę żeby spalić nadmiar jakbym się zapomniał.
Nie, z kobietom.
Nie, ze sklepu.
To porcyjka na 2 osoby na obiad i kolację. Na śniadanie nie mogę jeść na wytrawno, ewentualnie jakaś owsianka, płatki albo jogurcik. Z lydla.
Masz rację
Dziękuję. Z zewnątrz jest wystarczająco chrupka i mientka w środku tak właśnie lubię.
kle kle kle
ja sb robie rosolek na oliwie i sosie sojowym :feelsokayman
pomidorowka > rosul
jakie kanaly kuchenne polskie ogladacie? kwasiora? strzelczyka? policzona szame?
jakubiak gotuje