Taki grubiutki brojlerek to go mozna na surowo szamać elegancko
Wersja do druku
Taki grubiutki brojlerek to go mozna na surowo szamać elegancko
Kurczaczka na antybiotyku się boicie, ale do pysznego eliksiru to pierwsi w kolejce
Te kurki na sashimi to akat zdrowe jak ryba. Ale jak dla mnie sam fakt że to surowy kurczak obrzydza
jutro se chyba zjem kanie co se jom mrożę od października:kekw
Są dwie rzeczy, które powodują u mnie niepowstrzymywalny odruch wymiotny w momencie gdy wyczuję ich konsystencję: wątróbka oraz kluski śląskie.
Teraz już trzy - kurczak jest o tyle gorszy, że mnie obrzydza jak tylko na niego patrzę.
Ogólnie to kurczak zazwyczaj jest maksymalnie średni, przejdzie panierowany, najlepiej panko (ale panierowany to nawet karton może być dobry) i grillowany, ostatecznie smażony ale nie daj bug kurwa w kawałkach, jezu (chyba, że na woku, który z jakiegoś niewyjaśnialnego dla mnie powodu zmienia konsystencję tej padliny...)
jakbym to próbował połknąć to bym dostał chyba od razu raka:zaba
ale to musi być hujowe w smaku
jakbym byl glodny to bym ojebal ale najpierw patele na ognisko, przydusilbym w sosie wlasnym i dal psom
to jakas potrawa tradycyjna skosnookich? @moth ;
To przysmak koronaboja
Tak bardzo jebać pierś z kurczaka, jedyne ok i jakkolwiek smaczne mięso z kury to mięso z udka. Wołowina > jagnięcina > kaczka > wieprzowina > indyk > kurczak jako całość > długo długo nic > pierś ta sucha padlina dla ryżowych kulturystów z promocji po 10 boliwarów za kilogram
https://tibiopedia.pl/images/static/items/meat.gif
Tibiantis Fried Chicken
2k22 ktos tu jeszcze je mięso?
nie no moze to jest faktycznie smakołyk, co to za negatywne nastawienie panowie koledzy. wiemy jak smakuje ugotowany kurczak, ale nie wiemy jak smakuje surowy, może jest pyszny.
jak bede kiedys w nowy jork albo inna japonia to przemysle czy tego nie zrobic. ja np musze miec kurczak wysuszony na wiór bo jak jest wilgotny to sie boje salmona tibijskiego i nie przejdzie mi przez gardło, a jakbym takiego surowego zjadl to bym sie juz nie bał może wilgotnego kurczaka. taka terapia szokowa
to nie jest por xD
oguem kurczak podguwno a pan chinczyk umie w dobre jedzenie wiec moze to tez dobre ale balbym sie i tak
Polecam kanał "Adrian Nowak Żalno" świetny kontent kulinarny gość robi