hahahhahahahahhaah jaki palant
hahahhahahahahhaah jaki palant
tibiarz stworzył ten gif po czym ustawiłem go w awatar ale szeryf pikolo usunął mi bo była na nim twarz usera xD a później delus go sobie ustawił, chyba że to nie chodzi o gif z psemCytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
Nikogo to nie interesujeCytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
Ostatnio zmieniony przez Berry : 04-12-2018, 17:23
kurwa to komu mam dać za ten awatar moj glos XDCytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
ja go zrobilem w 1998 jak torg byl na dyskietce u archariusa a wy cos pierdolicie
1. Kadrowicz roku:
2. Użytkownik roku:
3. Żartowniś roku:
4. Mędrzec roku:
5. Dzban roku:
6. Pomocnik roku:
7. Sportowiec roku
8. Gracz:
9. Avatar:
10. Temat:
11. Post:
Cholera tyle mi pisano ze avarant najlepszy a nigdy nie mialem :(
ja mam piekny avatar
ps daj reputka
Prosba do administracji glosy na medrca oddane na janusza wonsa podliczcie mi plx do glownego konta (tego)
dzieki
Decretis napisał
Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
Prosba do administracji glosy na medrca oddane na janusza wonsa i mastera podliczcie mi plx do glownego konta (tego)
dzieki
Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.[ISAAC]xd[/ISAAC]Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
Nie ma sprawy :)Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)
Zakładki