Reklama
Pokazuje wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: you may not attack this person (summon monk)

  1. #1
    Avatar ProEda
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Z bidy z nendzo
    Wiek
    19
    Posty
    2,043
    Siła reputacji
    12

    Domyślny you may not attack this person (summon monk)

    Jak się atakuje czyjegoś summona?
    Mam dwa chary na party, ale knight nie może atakować monka druida.
    zaznaczyłam pvp i sprawdziłam każdą opcję walki.
    wtf?
    WHO?!
    WHO WHO WHO?!

  2. #2
    Avatar Pumpkin
    Data rejestracji
    2010
    Posty
    2,898
    Siła reputacji
    10

    Domyślny

    Jak non pvp to sie nie da chyba. A jak nie to może spróbuj będąc na party? A najlepiej spytaj na game chacie bo tu ludzie w większosci w RL tibie z 10 lat nie grali
    Cytuj wampiirr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    Leki które aktualnie mają wartość 200zł, po refundacji płacimy 50 zł, a za Korwina będą kosztowały 10zł. Bardziej tak

    Cytuj wampiirr napisał Pokaż post
    Cytat został ukryty, ponieważ ignorujesz tego użytkownika. Pokaż cytat.
    (...)bo był honorowym rycerzem w porównaniu do tego gościa, który oddał bez walki zamek.

  3. Reklama
  4. #3
    Avatar Nextpro
    Data rejestracji
    2012
    Posty
    4,377
    Siła reputacji
    9

    Domyślny

    monka możesz bić tylko ze skullem czyli na non pvp się chyba nie da, a na pvp odpalasz czache i lecisz

  5. #4
    Avatar ProEda
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    Z bidy z nendzo
    Wiek
    19
    Posty
    2,043
    Siła reputacji
    12

    Domyślny

    ach, to lipa :/ thx, pvp to wlasnie jest
    kurcze, a czemu ten knight mój na skulu po kilku minutach przestaje bic monka? -.-
    a dobra juz chyba trzyma na ostatnim
    Ostatnio zmieniony przez ProEda : 18-09-2018, 15:24
    WHO?!
    WHO WHO WHO?!

  6. #5
    Avatar Weekendowiec100
    Data rejestracji
    2008
    Położenie
    KK
    Posty
    708
    Siła reputacji
    11

    Domyślny

    Potwierdzam teraz monka można bić tylko na skullu jak to brzmi

Informacje o temacie

Użytkownicy przeglądający temat

Aktualnie 1 użytkowników przegląda ten temat. (0 użytkowników i 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Zasady postowania

  • Nie możesz pisać nowych tematów
  • Nie możesz pisać postów
  • Nie możesz używać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •