W środę i czwartek (26-27.04.2006) większość naszych forumowiczów oraz kilku moderatorów zdaje "test kompetencji” w klasach 3 Gim. w imieniu całego zespołu chciałbym wam życzyć powodzenia i maksymalnej ilości pkt.
Wersja do druku
W środę i czwartek (26-27.04.2006) większość naszych forumowiczów oraz kilku moderatorów zdaje "test kompetencji” w klasach 3 Gim. w imieniu całego zespołu chciałbym wam życzyć powodzenia i maksymalnej ilości pkt.
Już jutro test z przedmiotów humanistycznych, grr... Najgorsze jest to, że wcale się przed nim nie stresuję - bo jak wiadomo, stres troszeczkę mobilizuje ;). Jak wam poszły próbne? Ja mogę się pochwalić, że zdobyłem 94 pkt. :)
Życzę wszystkim wam powodzenia naszczęscie ja ten test już mam za soboą :>:>(80pkt) troche tego zdobyłem ale cóż i tak zamało :):) ale mam nadzieje ze 90% z was zdobędzie po 100 !! :):)
Pozdrawiam Xit~.
Ja również pisze w środe i czwartek ten test ,troche się boje ;d.
Pozdrawiam
MTN
Ja też życze jak największej ilości punktów ;) pamiętajcie stres może wszystko zepsuć!
Dołanczam sie do życzeń ;)
ja tez pisze ale nieboje sie testu tylko garnituru a wlasciwie tego ze trzeba być w garniturze. a z probnego mialem 70 :P
POwodznia kazdemu kto bedzie podchodzil do tego Testu ....
Nie ma sie czego bac w zeszlym roku byl banalnie prosty :p
Takze dolaczam sie do zyczen ; )
Szczegolnie powodzenia zycze Fell ;*
Niestety ja też piszę, ale myślę, że pójdzie mi dobrze ; )
Ja jestem chory a jutro juz egzaminy :/ Troche rozwiązuje w domku testy próbne. W tamtym roku fakt byl bardoz latwy bo jest w gazeta.pl pytania z ubiergloego roku.
Dzięki i życze wszystkim powodzenia =]
U was też cały rok pisaliście rozprawki ?
Ja jestem na 90% pewien, że dadzą charakterystyke z elementami opisu...
GOOD LUCK ! =]
Och,och Zycze wam wszystkich powodzenia duzo szczescia, radosci i wogole
Osobiscie nie moge doczekac sie newsa z okazji swiat Hanukkah.
Uwielbiam bzdurne newsy.
nie dziekuje :) humanistyczny to pesta, bardziej sie boje matematyczno-przyrodniczego
Ja też jutro pisze i życze innym żeby dobrze zdali:D
Życze wszytskim Powodzenia
3mam za was kciuki ; )
Pozdrawiam
Hegge
jedynie czego sie boje to tego ze wylachaja moje spodnie z garnituru -.-
dzieki za zyczenia :p postaram sie dobrze napisac ;)
ja tak probny zwalilem ze tylko 52 punkty z dwoch mialem, teraz bedize lepiej :)
Hehe ja już zdawałem ten test i nie bałem sie ze bedą lachać z moich spodni od garnituru bo miałem dresik na sobie oczywiscie nauczycielą to się nie podobało ale ale przynajmiej było mi wygodnie ;)Cytuj:
kovciu napisał
powodzenia :ppppp
Aż tylu a ja 28.04 to mam zakończenie roku szkolnego a 4 maja mam maturke z polskiego a na testy kompetencji wogóle się nie denerwowałem.Cytuj:
bikstopa napisał
Zyczę szczęscia;)
Kurde, ja też jutro piszę te jebane egzaminy i trochę się dygam...
Robiłem testy z polskiego i z maty, ale liczę na max 55 z obu ;/
Zycze wam wszystkim ktuzi piszom testy powodzenia i jak najwiekszej ilosci pkt.
PoWoDzEnIa zycze JA :D
Mi naszczęście zostały jeszcze 2 lata do testu ale wszystkim któży zdają jutro życze powodzenie. Umnie jutro w budzie niema lekcji tylko test piszą 2 dni wolnego jupi jupi jupi
Ja rowniez zycze wam wszystkim powodzenia oraz duzej ilosci pkt ; ))
Ja mam juz to za soba na szczescie, za to zbliza sie inny egzamin :/ Ale jak zdawalem testy pare lat temu to dostalem 90 pkt.
hehe...
Życzę powodzenia!
Ja swoje testy napisałem na 40 i 44 pkt.
Zeby nauczyciele sciag niezauwazyli !
Szczescia , sto lat ! Wesolych swiat ! (?)
mam nadzieje ze napisze na okolo 75 pkt
gorzej bedzie jak z mat-przyr testu dadza duzo zadan z biologia i chemia... ;d
Taaa... jutro cześć humanistyczna a pojutrze matematyczno-przyrodnicza :< Mam nadzieję że będzie z 90 pkt ;s
Pisałem to rok temu.
Z Polskiego to był śmiech na sali, autentycznie, na koniec gimnazjum się więcej trzeba było wysilić.
Matematyka była ostrza jak brzytwa.... Doczytajcie o geografi, bo słyszałem, że ma być właśnie troche zadań na temat tego przedmiotu (Nie, nie mam ciotki w KEN, po prostu umiem szukać ; p )
Będę trzymać za Was kciuki! : )
mam kilka pytan z tego testu.jest niestety trudny:(
Też pisze. Z próbnego miałem 81. Mam niadzieję że będzie lepiej:D
A ja sie nie stresuje, bo jak mi zle pojdzie to sie tym nie bede przejmowal.
Ja wiem, ze jestem inteligetny. Pojdzie jak pojdzie a dzis relax..... :D
no to powodzenia ! :)
tak gdzies 90+ pkt zeby bylo itd itp :p
Hmm human pół biedy ; ) nie będzie tak strasznie jak wam nauczyciele wkręcają wyluzujcie i dzisiaj już wogóle się nie uczcie samo to przeczytanie ksiazki i uswiadomienie że o kilku wydazeniach nie macie pojęcia zaszkodzi wam a nie powiększy waszą wiedze
http://www.fsis.usda.gov/OA/educator/chillout250.jpg
Życzę piszącym testy powodzienia i max punktów!!
Moja siostra juztro też pisze i od poniedziałku się już uczy!
Mam nadzieję, że dobrze mi pójdzie.
I życzę powodzenia innym zdającym.
No Max to raczej nie bedzie ale postaram sie jak najlepiej moge...
Dzieki za dodanie Otuchy... Jednak nawet Modkowie maja Serca :D:D gD>
bahahahahah tez mi dobre niby z kad mozesz miec pytania jak te testy to jest prawie jak najwieksza tajemnica panstwowa i nie moze wpasc w rece nikomu...Cytuj:
seboourdicks napisał
Zreszta jakie sa pytania to wie tylko kilka osob od tych "egzaminatorow" (albo exterminatorow :D ) bo to oni ukladali test
Noo chyba ze jestes w tej radzie to zwracam honor ^.^
Bardzo dziękuje, napewno się przyda :], ja chcę tak 60 + punktów z testu i gitara :]. Oczywiście czym więcej tym lepiej :]. Trzymajcie za mnie kciuki ;p.
Pozdrawiam Szaku()
Ja też jutro i pojutrze pisze, myśle i mam nadzieję, że pójdzie mi dość dobrze, na probnym mialem 82pkt, mam nadzieję, że na końcowym też będę miał minumum 80pkt :)
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć i życze wszystkim trzecioklasistom gimnazjum powodzenia!
ludzie troche luzu dajcie sobie spokój z nauką dzisiaj :P ja tam sie dzisiaj poobijam i pogram w cs'a :) mysle ze 80+ bedzie ale liczę na fart :D damy rade jakoś .. cya :)
Ja bym chciał tak 80+ a jak nie to pojde do jakiegos technikum bo trzeba mniej niz do liceum ogolnoksztalcacego :)
Zycze wszystkim powodzenia :) i na tibia.pl nie wspomnieli nic o nas a tu tak :D Tibia.org.pl ruless xD
ja też życze wszystkim powodzenia
a chciałbym tylko dodać że jutor oprócz trzecich klas gimnazjalnych , drugie piszą test probny w bardzo wielu szkołach [o ile nie we wszystkich :P ] więc im też życze powodzenia w próbnym :)
ja słyszałem że ma być rozprawka humana sie nie boje bo łatwe ale matma-przyr... zeby było mało z chemi-fizy... kurde trzymam kciuki między innymi za siebie ;p
"oraz kilku moderatorów zdaje "test kompetencji” w klasach 3 Gim."
hoho 15latki modami na sajcie , a udwali evul pro hacker gamerów ;O
normalnie wykwalifikowana obasada ...
Ps. Bana dostałem na userze forum Wymiot bo....? w sondzie najlepszego ziomka z forum dałem alisze i powiedziałem że on pisze z sensem i nie udaje tmepego evul pro gamera który wszystko wie. To oczywiście jakiś inny 15 letni mod czy jemioł wzioł se do swego serca i dał mi bana. No normalnie gratz.... Jeden noob zeu udaje smugglera z cda i myśli że coś wie a naprawde większoś kumpli ma go za kretyna co udaje wyrocznie co wszystko wie.. lekko przeterminowaną...
Królowa to znowu mnie rozjebał ten ktoś ;s bo tutaj biseksualiści są chyba nicki powalone jak miał temat że odpowiada na rózne pytania co mu sie zadaje. Oczywiście polewa była jak sie to czytało .. przypadek podobny do zeu.
Alien tutaj mam pewność że to nie 15 latek bo nie pisze głupot i nie udaja babci w namiocie z plastikowa kula. ( dla tych młodszych to chodzi o wróżke)
był jeszcze jakiś matoł ooo Adixon czy Adioxon , kij mu w oko. kolejny leszczu cos ie wymondrzał i udawał hackera a udawał ważniaka
Było we wsio innych tempych pał ale te fujary głupie mi sie przypomniały tylko , oczywiście dla wszystkich innych serdeczyny kij w oko i dzida w beret poza paroma wyjontkami. No to co sie stanie za chwile to jest wiadome bo łatwo przewidziec te fujarowate zachowanie
Zeu i inne "bossy i ważniaki " puszczą tekst nie na temat żeby mnie zignorować .. pewnie coś tempego typu ":O bang bang :D zielone skarpety" Reszta zacznie prawie ciekawe,mądre teksty puszczać, inni zaczną bluzgać.. inni błędy bedą tutaj wypisywać.
!! Please Die Fuckers
Dzięki za życzenia powodzenia mam nadzieję, że dobrze pódzie (liczę na około 95 :P serio), jak będzie mniej niż 90 to załamka. Żeby tylko nie było rozprawki...
@up: a tobie co niepasuje? każdy 10-latek jest pewnie bardziej inteligentny od Ciebie, bo pewnie wie, że wiek nie świadczy o mądrości. 2 modków to moi RL koledzy i pewnie dużo musiałbyś się starać żeby dorównać im mądrością i inteligencją.
Powodzenia wszystkim ;P I obyście napisali tak jak ja mam zamiar (90 pkt :D)
Życze wszystkim żeby test napisali na 101% pozytywnie !
http://www.coloriage.info/images/diddl5.jpg
@The Nomak
Zapewne Twoje dysharmonie rozwojowe sa spowodowane nadmiernym stresem badz wczesniejszymi urazami. Z uwagi na twa trudnosc z identyfikacja wyrazow pochodnych z podstawowymi oraz tendencja do nadmiernego unoszenia sie ktore jest kompletnie nie na miejscu smiem twierdzic, iz twoj poziom intelektualny w niczym nie dorownoje powyzej wymienionym osobom. Pozatym, co do twych dysfunkcji ortograficznych, radze uzywac w tekscie przeciwnkow i pisac krotkie, konkretne zdania. Wtedy naprawde sie czyta wygodniej- choc w tej sytuacji nie bylo zbyt atrakcyjnej tresci.
@Topic
Nie licze na wiecej niz 80, ale kto wie jak bedzie ; ]] Ostatecznie, gdy slabo pojdzie, zawsze mozna sie odwolac do komisji egzaminacyjnej :P.
no to trza bedzie cos nabazgrolic
rozprawka moze byc oby nie bylo opowiadania, recenzji, aktykulu ;/
P.S. specjalnie na egzamin i bierzmowanie kupilem gajere